up...................
چرا هیچ کس جواب نمیده؟
up...................
چرا هیچ کس جواب نمیده؟
دوست عزیز n46jv اگر نگیم نایاب کمیابه بنابراین اول مطمئن شید که می تونید پیداش کنید بعد راجع بهش فکر کنید!
جوینده یابندست
شما تحلیلش کنید من پیدا میکنم
up...........................
lenovo thinkpad e531
تمام اون چیزایی که میخوای داره.منم میخوام همینو بگیرم.بهتر از این پیدا نمیکنی.پیدا کردی به منم بگو
نظراتمو تو تاپیک های دیگه نوشتم.زحمت بکش بخون.لینک صفحات رو میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Xerxes-I; 14-11-2013 at 02:42.
من این مدل رو نداشتم و راستش جدی هم دنبالش نبودم اما جسته و گریخته درباره اش یه چیزایی شنیدم ، اینها رو ببینید :
امیدوارم کمک تون بکنه در کل به نظرم مدل خوبیه شبیه n550است منتهی با گرافیک 2 و صفحه نمایش hd. این از کانفیگ منتهی عملکرد رو باید از کسی بپرسید که این مدل رو داشته باشه که فکر کنم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بتونن کمک تون کنند.
ممنون دوست من
ولی لپ تاپ asus n46jv نسبت به لپ تاپ پیشنهادی شما از نظر پردازنده قویه ( نسل چهارم corei7 و از نسل هاسول هست و پر قدرت 7400hq) همینطور کارت گرافیکش قوی تره geforce gt 750m
بازم ممنون لپ تاپ دیگه ای سرتغ نداری؟
داداش لینک صفحاتی که دادی اشتباهه
up..............................
دوستان جدیدا کم کاری می کنیدا..........![]()
دوست عزیز هرکی اومده یه پیشنهادی داده شما یه عیبی گرفتین و ردش کردین.لپ تاپ هایی که تااینجا پیشنهاد شده بهترین لپ تاپ ها تو این رنج قیمت هستند.به نظرم چون خودت دقیقا میدونی چی میخوای خودت بگردی بهتره.چون تنوع لپ تاپ ها و کانفیگ ها زیاده.یا هم شرایطت رو محدود تر کن تا بچه بتونند چند تا مدل بهتر رو بهت پیشنهاد بدند
Last edited by Xerxes-I; 19-11-2013 at 14:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)