بحث خرافات و ترس شد
ما یه رفیق داشتیم و هنوز هم دارم که این اقا میرفت پا منبر و گوش میکرد به حرف افراد و از جن و اینا صحبت میکردن که بعد رفیق من برای کنجکاوی میره کتاب برای جن میخونه و کم کم ترس درونش فعال می شه و شب ها از ترس جن نمی خوابه و دچار مشکل روانی میشه و تا اینکه به مادرش اطلاع میده و و میرن دکتر و با قرص اکی میشه ولی بعد از ند روز باز این حالت بهش دست میده و باید موقع خواب چراغا روشن باشه تا بخوابه ، این رفیق من میاد به من میگه جریان اینطوری هست و موقع خواب باید بسم الله بگم تا بتونم ا زجن ها فرار کنم ، بهش گفتم محمد تو اصلا جنی دیدی ، گفت نه ولی درموردشون خوندم ، بهش گفتم با دارو کارت اکی نمی شه و باید باهاش کنار بیای ،گفت چطوری بهش گفتم اول باید دور این بساط منبر رو خط بکشی که نه بدرد دنیات میخوره نه اخرتت ، دوم باید خودت رو از نظر روحی قوی کنی که بنظر از جن قوی تری و احساسی به بسم الله نداری و تو تا زمانی میترسی که بسم الله بگی و اگر جنی نبینی فکر میکنی بسم الله کمکت کرده ، گفتم یه شب بگیر بخواب بدون یک دونه صلوات و ایه و سوره و بسم الله اگر صبح بیدار شدی که این همش توهم بوده و ترس بوده ، اگر دیدی که جن امد به خوابت که باید روانپزشک بری اقا این طبق این روال پیش رفت و خدا رو شکر هیچ مشکلی براش پیش نیومد ، بهش گفتم محمد این منبر ها تو را می ترسونن و باعث مشکلات روحیت میشن بهتره نری و قیدشو بزنی تا بهتر بشی و نرفت.
الان طوری شده که جلوش بگیم جن شب میاد بخوابت برامون میخنده ، نباید بگذاریم ذهنمون ترس ایجاد بکنه چرا که ترس اگر قوی بشه می تونه بر همه چیز ما حکم فرمانی کنه .
================================================== ================================================
من خودم یه خرافات بود که میگفتن اگر عطسه کنی باید صبر بکنی ، من هم طبق عادت این کا رومیکردم ولی یه بار گفتم بزار تست کنیم اگر مشکلی پیش امد خب ، دفعه دیگه صبر میکنم برای کاری ، یه بار عطسه کردم و زود رفتم سراغ کار یکه میخواستم و دیدم هیچ مشکلی پیش نیومد.
یا بهم زدن قیچی که دعوا میشه که تست کردم و دعوا نشد و از اونجا فهمیدم نباید به هر چیزی که اطرافیان به ما میگن گوش کنیم ، متاسفانه خرافات با همه چی مخلوط شده و تا بخوای این خرافات رو بشناسی زمان میبره .
بنظرم کسایی درگیر این خرافات هستند که خیلی از مرگ میترسند و همینطور سرجونشون و عاطفی و احساساتی هستند...گاهی وقتا باید از یه جا شروع کرد و مقابل خرافات ایستاد و بگیم هرچه پیش اید خوش اید.
یک سری خرافات که به ما داده میشند جهت دار هستند که باعث میشه ما در این خرافات غرق بشیم و به حقایق دور و اطرافمون بی تفاوت باشیم.
بقول شرلوک هلمز : وقتی ترس قویترین سلاح دنیا باشه ، دنیا ازت پیروی می کنند