تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 51

نام تاپيک: انجام خرافات = ریشه و فلسفه وجودی

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

من خودم کودکیم به شدت خرافاتی بودم، متاسفانه تو دوران کودکی پیش هر کی میشینیم طرف مقابل ترس رو به ما القا میکنه بعد که علت اون رو میپرسیم یه مشت چرندیات ودلایل خرافی به ادم تحویل میدن که با توجه به سن و سال مجبوریم قبول کنیم! اگه قبول نکنیم باید با همون ترس دست و پنجه نرم کنیم که تو سنین پایین خیلی سخته - همین دلایل تو وجود شکل میگیره و سخته که در بزرگسالی اونا رو تغییر بدیم!
    بنظر من بیشتر کسانی که خرافات رو ترویج میدن کسانی هستن که ازش سود میبرن اعم از رمال ها یا دعـانویسان و ...
    چند وقت پیش با یکی از این دوستان اتفاقی بحث کردم
    داستان از این قرارِ که یکی از دوسنم همسرشون باردار بود و شب ها پریشان میشده این دوستم هم اصلا خرافاتی نبود ولی به اصرار همسرش رفته سراغ یکی از این دعانویس ها ، دوستم اومد پیش من جریان رو تعریف کرد و گفت من دعانویس رو اوردم و گفته چند روز دیگه بیا جواب رو بگیر از من خواست که همراهش برم منم بدم نمیومد این عزیز رو ببینم وقتی دیدمش دعانویس رو شناختمش اون هم پدر یکی از دوستام بود ، برام جالب بود خونش از مطب بهترین دکتر های شهر هم شلوغ تر بود! (میدونم باورش سخته ولی به چشم خودم دیدم که کلی جوون اکثراً خانوم جوان اونجا رفت اومد داشتن)
    ایشون به دوست ما گفت که یه آل!! اومده در خانه و باید فلان کار و بکنی و نرخ هم بهش گفت!
    بعد من چون میشناختمش ازش پرسیدم مطمئنید؟ گفت بله پسر!
    گفتم بر چه پایه اساسی این حرف رو میزنین؟ ایشون هم گفت بر پایه و اساس علمی که شما نداری! و با یه حالتی نگام کرد که خودمم ترسیدم، بعد کوتاه هم نمیومد میگفت شما که از علوم غربیه سر در نمیاری و من نمیزارم شما هر چی دلت میخواد بهم بگی! بعد من و دوستم رو از خونه بیرون کرد ، ولی دوستم با اصرار و خواهش تمنا رفت دستورات رو ازش گرفت! من منتظر موندم تا دوستم بیاد موقعی که اومد یه کیف کوچولو آویز مانندی دستش بود اونو ازش گرفتم گم و گور کردم و پولش هم خودم بهش دادم گفتم برو به خانومت بگو دستورعمل رو گرفتی و عمل کردی اگه خوب نشد بیا پیش من دوباره با هم میریم میگیریم هزینه اش هم با خودم، به سختی راضیش کردم و این هم رفت همونکار رو کرد!
    جالب اینجاس که مشکلشون حل شد! در واقع بنظرم همسرش با اطلاعات غلطی که از بچگی بهش داده بودن (که در دوران بارداری ... .) کنجار میرفته و یجور آشفتگی زهنی برای خودش درست کرده بوده که فقط هم میخواسته با این روش سر خودش رو کلاه بزاره و به ارامش خاطر برسه!
    هنوزم دوستم به همسرش اصل ماجرا رو نگفته چون میدونه مشکل از زهن مریض همسرش (تلقین) بوده!

در کل بعضی ها خیلی به خرافات دارن بال و پر میدن! شاید خودشون در ظاهر بگن قبول نداریم ولی بازم در باطن اون ترس تو وجودشونه! و ناخواسته دارن روز به روز ترویج میدن! (مثالش یکی از برادرام با این که خرافاتی نیست ولی شب ناخون نمیگیره!! دلیل میپرسم هم جوابی نداره!)

آیا میشه به تموم این چیزا پایان بدیم یا نه؟
    برای از بین بردن این خرافات چه راهکاری پیشنهاد میکنین؟
    چون بنظرم نمیتونیم این ترس رو از وجودشون بیرون بیاریم مثلا بگیم تو شب سوت بزن اگه چیزی شد با من! طرف سوت میزنه ولی زهنش اشفته میشه!

2. 7 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bi7323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

پيش فرض

به نظر من آدم باید یکبار برای همیشه ترس را کنار بزاره و این خرافات را از بین ببره بعدش می بینه که چقدر راحت می شه !

4. این کاربر از bi7323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

به نظر من آدم باید یکبار برای همیشه ترس را کنار بزاره و این خرافات را از بین ببره بعدش می بینه که چقدر راحت می شه !
    متاسفانه کنار گذاشتنشم خیلی سخته ولی اگه ادم عقلشو به کار بندازه میبینه همه ی این خرافات وترس ها بیهوده بوده...

6. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فقط با آگاهی بیشتر و افزایش دانش ترس خود به خود از بین میره.

8. 6 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای از بین بردن این خرافات چه راهکاری پیشنهاد میکنین؟
    خودت جلو چشم اش شب ها ناخن بگیر.
    جلو چشمش اش اون عمل خرافی رو آزمایش کن و بهش نتیجش رو نشون بده.

---------------------------------------------------------------------

- پیچیدگی های علم تجربی باعث شده مردم برند سراغ پاسخ های ساده تر و قابل فهم تر. شیمی و فیزیک و پزشکی فهمش سخت تر از مضخرفاتیه که در علوم غریبه وجود داره.
    - مسئله ی منشاء باورها هم مهمه. مردم چه چیزی رو باور می کنند؟ درست و غلط رو چگونه تشخیص می دند؟ وقتی یه نفر یه ادعایی می کنه چگونه صحت این ادعا رو می سنجند؟

10. 9 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bi7323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

پيش فرض

متاسفانه کنار گذاشتنشم خیلی سخته .
    این خیلی درسته - اصلن تمام بدبختی انسان در همین خلاصه می شه اما تغییر اون زمان می بره.
    من خودم سالها نمی تونستم یه سری باورهای غلط را کنار بزارم ، اما با خوندن چند کتاب روانشناسی قوی بهره بردم. و تازه فهمیدم که حتی یه گوسفند از من بهتر زندگی می کرده

دوستمون معتقده : خودت جلو چشم اش شب ها ناخن بگیر.
    کاملن درسته! گاهی اوقات اصلاح کردن فرد بهتر جواب می ده ... و بارها می تونی کارهای اشتباهش را جلوی چشمش انجام بدی و اون هم ببینه که اتفاق خاصی برات نیفتاده - شاید اوایل کمی سخت باشه اما با گذشت زمان می بینی که چقدر اون فرد تغییر کرده! خودم یه چنین موردی داشتم - باورتون نمیشه ، اما یه ده یازده سالی طول کشید تا اون فرد متوجه اشتباهاتش بشه و وقتی هم که حرف منو تازه فهمید!! کلی از کارهای دیگه ی اون هم اصلاح شد.!!!
    Last edited by bi7323; 02-11-2013 at 08:24. دليل: اضافه کردن متن

12. 5 کاربر از bi7323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بحث خرافات و ترس شد

ما یه رفیق داشتیم و هنوز هم دارم که این اقا میرفت پا منبر و گوش میکرد به حرف افراد و از جن و اینا صحبت میکردن که بعد رفیق من برای کنجکاوی میره کتاب برای جن میخونه و کم کم ترس درونش فعال می شه و شب ها از ترس جن نمی خوابه و دچار مشکل روانی میشه و تا اینکه به مادرش اطلاع میده و و میرن دکتر و با قرص اکی میشه ولی بعد از ند روز باز این حالت بهش دست میده و باید موقع خواب چراغا روشن باشه تا بخوابه ، این رفیق من میاد به من میگه جریان اینطوری هست و موقع خواب باید بسم الله بگم تا بتونم ا زجن ها فرار کنم ، بهش گفتم محمد تو اصلا جنی دیدی ، گفت نه ولی درموردشون خوندم ، بهش گفتم با دارو کارت اکی نمی شه و باید باهاش کنار بیای ،گفت چطوری بهش گفتم اول باید دور این بساط منبر رو خط بکشی که نه بدرد دنیات میخوره نه اخرتت ، دوم باید خودت رو از نظر روحی قوی کنی که بنظر از جن قوی تری و احساسی به بسم الله نداری و تو تا زمانی میترسی که بسم الله بگی و اگر جنی نبینی فکر میکنی بسم الله کمکت کرده ، گفتم یه شب بگیر بخواب بدون یک دونه صلوات و ایه و سوره و بسم الله اگر صبح بیدار شدی که این همش توهم بوده و ترس بوده ، اگر دیدی که جن امد به خوابت که باید روانپزشک بری اقا این طبق این روال پیش رفت و خدا رو شکر هیچ مشکلی براش پیش نیومد ، بهش گفتم محمد این منبر ها تو را می ترسونن و باعث مشکلات روحیت میشن بهتره نری و قیدشو بزنی تا بهتر بشی و نرفت.

الان طوری شده که جلوش بگیم جن شب میاد بخوابت برامون میخنده ، نباید بگذاریم ذهنمون ترس ایجاد بکنه چرا که ترس اگر قوی بشه می تونه بر همه چیز ما حکم فرمانی کنه .
    ================================================== ================================================

من خودم یه خرافات بود که میگفتن اگر عطسه کنی باید صبر بکنی ، من هم طبق عادت این کا رومیکردم ولی یه بار گفتم بزار تست کنیم اگر مشکلی پیش امد خب ، دفعه دیگه صبر میکنم برای کاری ، یه بار عطسه کردم و زود رفتم سراغ کار یکه میخواستم و دیدم هیچ مشکلی پیش نیومد.

یا بهم زدن قیچی که دعوا میشه که تست کردم و دعوا نشد و از اونجا فهمیدم نباید به هر چیزی که اطرافیان به ما میگن گوش کنیم ، متاسفانه خرافات با همه چی مخلوط شده و تا بخوای این خرافات رو بشناسی زمان میبره .

بنظرم کسایی درگیر این خرافات هستند که خیلی از مرگ میترسند و همینطور سرجونشون و عاطفی و احساساتی هستند...گاهی وقتا باید از یه جا شروع کرد و مقابل خرافات ایستاد و بگیم هرچه پیش اید خوش اید.
    یک سری خرافات که به ما داده میشند جهت دار هستند که باعث میشه ما در این خرافات غرق بشیم و به حقایق دور و اطرافمون بی تفاوت باشیم.

بقول شرلوک هلمز : وقتی ترس قویترین سلاح دنیا باشه ، دنیا ازت پیروی می کنند
    Last edited by Hidden-Hunter; 02-11-2013 at 11:28.

14. 11 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

بحث خرافات و ترس شد

ما یه رفیق داشتیم و هنوز هم دارم که این اقا میرفت پا منبر و گوش میکرد به حرف افراد و از جن و اینا صحبت میکردن که بعد رفیق من برای کنجکاوی میره کتاب برای جن میخونه و کم کم ترس درونش فعال می شه و شب ها از ترس جن نمی خوابه و دچار مشکل روانی میشه و تا اینکه به مادرش اطلاع میده و و میرن دکتر و با قرص اکی میشه ولی بعد از ند روز باز این حالت بهش دست میده و باید موقع خواب چراغا روشن باشه تا بخوابه ، این رفیق من میاد به من میگه جریان اینطوری هست و موقع خواب باید بسم الله بگم تا بتونم ا زجن ها فرار کنم ، بهش گفتم محمد تو اصلا جنی دیدی ، گفت نه ولی درموردشون خوندم ، بهش گفتم با دارو کارت اکی نمی شه و باید باهاش کنار بیای ،گفت چطوری بهش گفتم اول باید دور این بساط منبر رو خط بکشی که نه بدرد دنیات میخوره نه اخرتت ، دوم باید خودت رو از نظر روحی قوی کنی که بنظر از جن قوی تری و احساسی به بسم الله نداری و تو تا زمانی میترسی که بسم الله بگی و اگر جنی نبینی فکر میکنی بسم الله کمکت کرده ، گفتم یه شب بگیر بخواب بدون یک دونه صلوات و ایه و سوره و بسم الله اگر صبح بیدار شدی که این همش توهم بوده و ترس بوده ، اگر دیدی که جن امد به خوابت که باید روانپزشک بری اقا این طبق این روال پیش رفت و خدا رو شکر هیچ مشکلی براش پیش نیومد ، بهش گفتم محمد این منبر ها تو را می ترسونن و باعث مشکلات روحیت میشن بهتره نری و قیدشو بزنی تا بهتر بشی و نرفت.

الان طوری شده که جلوش بگیم جن شب میاد بخوابت برامون میخنده ، نباید بگذاریم ذهنمون ترس ایجاد بکنه چرا که ترس اگر قوی بشه می تونه بر همه چیز ما حکم فرمانی کنه .
    ================================================== ================================================

من خودم یه خرافات بود که میگفتن اگر عطسه کنی باید صبر بکنی ، من هم طبق عادت این کا رومیکردم ولی یه بار گفتم بزار تست کنیم اگر مشکلی پیش امد خب ، دفعه دیگه صبر میکنم برای کاری ، یه بار عطسه کردم و زود رفتم سراغ کار یکه میخواستم و دیدم هیچ مشکلی پیش نیومد.

یا بهم زدن قیچی که دعوا میشه که تست کردم و دعوا نشد و از اونجا فهمیدم نباید به هر چیزی که اطرافیان به ما میگن گوش کنیم ، متاسفانه خرافات با همه چی مخلوط شده و تا بخوای این خرافات رو بشناسی زمان میبره .

بنظرم کسایی درگیر این خرافات هستند که خیلی از مرگ میترسند و همینطور سرجونشون و عاطفی و احساساتی هستند...گاهی وقتا باید از یه جا شروع کرد و مقابل خرافات ایستاد و بگیم هرچه پیش اید خوش اید.
    یک سری خرافات که به ما داده میشند جهت دار هستند که باعث میشه ما در این خرافات غرق بشیم و به حقایق دور و اطرافمون بی تفاوت باشیم.

بقول شرلوک هلمز : وقتی ترس قویترین سلاح دنیا باشه ، دنیا ازت پیروی می کنند
    دوست عزیز بعضی اوقات اگه لازم باشه پدر ومادر باید یه دروغ هایی مصلحتی بگن مثلا:
    به بچشون بگن اصلا جن وجود نداره اینو بگی بیشتر تاثیر داره یا بگی جن وجود داره ولی با ما کاری نداره
    اینجاست که اون ترس برای بچه ایجاد میشه.
    ولی هیچی مثله شرکت در بحث های اینجوری ادم خرافاتی نمیکنه.
    من خودم وقتی از این بحث ها میکنیم شب خوابم نمیبره و الان خوشبختانه دیگه هر جا از این بحث ها هست از اون دور میشن افراد خرافاتی هم میتونن با دور شدن از این بحث ها به این ترسهاشون پایان بدن.

16. 4 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به بچشون بگن اصلا جن وجود نداره اینو بگی بیشتر تاثیر داره یا بگی جن وجود داره ولی با ما کاری نداره
    من خودم وقتی از این بحث ها میکنیم شب خوابم نمیبره و الان خوشبختانه دیگه هر جا از این بحث ها هست از اون دور میشن افراد خرافاتی هم میتونن با دور شدن از این بحث ها به این ترسهاشون پایان بدن.
    با این حرفت موافقم عزیز .

ادم می تونه وارد بحث بشه ولی نباید ذهنش را روی موضوع قرار بده . بعضی وقت ها ذهن ما اماده این خرافات هستند و فقط کافی شنیده بشوند تا تاثیرات منفی روی روح و روان ما بگذارند.ولی ادمی که این امادگی رو نداشته باشه همیشه در این بحث ها هم شرکت بکنه اصلا تاثیری براش نداره و مشکل افرین نیست.چون ما از جن هایی که نمی دونم وجود دارند یا نه یک هیولا ساختیم با بدترین شکل موجود .و چون تا بحال ندیدی مشون فکر میکنیم خیلی وحشتناک هستند و به ترس ما اضافه می شه.

ولی شرکت کردن در این بحث ها اگر به عنوان شنونده نه به عنوان پذیرنده شرکت بکنیم ، بعضی خرافات و دروغ ها برامون اشکار می شوند.ما تا در این بحث ها شرکت نکنیم که به حقیقت دست پیدا نمی کنیم

18. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر من پاک کردن صورت مسئله و رنگ کردن و توضیح یک خرافه هیچ مشکلی رو حل نمیکنه. همیشه هرکسی ادعایی خرافی کرده برای مثال احضار موجودات ماورایی، پیش قدم بودم اما هیچوقت هیچ چیزی غیر از اون چیزی که میبینیم وجود نداشته. از این پس هم اگر کسی فکر میکنم میتونه همچین کاری کنه با کمال میل دعوتش رو با یک دوربین برای این مراسم میپزیرم.

20. 6 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •