دوستان یه روشی رو یکی از دوستان گفت من انجام دادم و تا حد زیادی اون لگ های لحظه ای رو برطرف کرد شما هم تست کنید ببینید برای شما هم بهتر میشه یا نه
وقتی بازی رو اجرا میکنید توی تسک منیجر گزینه ی Set Priority رو روی High بزارید.
دوستان یه روشی رو یکی از دوستان گفت من انجام دادم و تا حد زیادی اون لگ های لحظه ای رو برطرف کرد شما هم تست کنید ببینید برای شما هم بهتر میشه یا نه
وقتی بازی رو اجرا میکنید توی تسک منیجر گزینه ی Set Priority رو روی High بزارید.
آقا امید من تست کردم به نظرم کمی تاثیر داشت
دوستانی که میخوان این روش رو تست کنن آموزشش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
کمک
سلام دوستان چرا نمیشه تنظیمات گرافیکی رو ذخیره کرد قبلا اصلا تنظیمات باز نبود حالا که کرک جدید رو ریختم تنظیمات بازه ولی اصلا ذخیره نمیشه
برا من این ارور رو میده:
bf64_x86exe-system error
the program cant start becuause msvcp110.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem.
این فابلMSVCP110.DLL جریانش چیه.تو قرنطینه انتی ویروسم هم نبود.بازی مشکل نداره رو سیستم دیگه اجرا شده.
رو ویندوز 7 -32 بیت بازی اجرا میشه ایا؟؟
من روی 32 دارم بازی میکنم.آخرین نسخه ی دایرکس رو نصب کردید؟بیشتر این ارور های dll مربوط به دایرکس و c++ میشه.این دوتا رو آپدیت نصب کردید؟
آقایون خوبه کسی که تاپیک رو باز میکنه یه حداقل اطلاعاتی داشته باشه که بتونیم جواب بگیریم !!!!
++C نصب کردم درست شد.ممنون
منم همین مشکل رو داشتم ویندوز 8 نصب کردم آنتی و اینترنت رو قطع کردم نصبیدمش درست اجرا شد ، الانم روی حالت آلترا دارم بازی میکنم دلتون بسوزه.
آقایون یکی بلطفه و لینک آپدیت رو بده بی زحمت!
آقا انصافا یکی باید لینک این آپدیت جدید رو (490 مگابایتی) بده هرکاری میکنم تنظیمات گرافیک ذخیره نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)