موافقم باهات امیر جان بعضی ها واقعا ........ چی بگم؟؟؟؟؟؟
موافقم باهات امیر جان بعضی ها واقعا ........ چی بگم؟؟؟؟؟؟
بنده خدا راست میگه .مادر بردهای سری z87 برای گیمینگ و اورکلاک وحتی ورک استیشن فوق العاده هستن ...پایداری فوق العاده با خازن های جامد ژاپنی..چیپست حرفه ای صدا از شرکت کریتیو ..روکش طلا بر روی برد .دوال بایوس و ماندگاری فوق العاده قطعات..همه چیز دقیق و حرفه ای کار شده . من پیشنهاد میکنم سری z 87 رو بخری از شرکت ایسوس یا گیگابایت
برای گیمینگ .سی پی یو ضعیفتر هم میتونی برداری حتی با یک سی پی یو دو هسته هم میتونی بهترین بازی ها رو اجرا کنی .خیلی از بازی ها برای سی پی یو چهار هسته ای بهینه نشده و دو هسته بیکار میمونه
پس پول بیشتری بذار برای مین برود و گرافیک .این نظر من بود .امید وارم کمکت کرده باشم. پاور رو هم از یاد نبر
Last edited by badboys_87; 27-10-2013 at 22:37.
البته من خودم با آقای امیر موافقم چون من همین H87-Pro هم از سرم زیاده چه برسه به Z87! حتی احتمالا H87-Plus بردارم و رم هم رو هم ارزونتر که با یکم افزایش بودجه بتونم کارت گرافیک 780 بردارم. برای رم 1600 چی پیشنهاد میدین دوستان؟
Crosair Vengeance 8GB 1600MHZ ! این مورد تک ماژول هست ! مورد دوکاناله هم داره که دو تا ماژول 4 گیگ توی یه پک هستند ! البته یه کم موجودیش کم شده !
خب پس با این حساب قطعات سیستم اینجوری میشه
پردازنده Intel Core™ i5-4670 Haswell
مادربورد ASUS H87-Plus
رم Crosair Vengeance 8GB 4GBx2 1600MHz
پاور Power Green GP750-OC
کیس GREEN X5 GAMING
رایتر
گرافیک ASUS GTX 780
خوبه اینجوری؟ از مین ،پردازنده و رم کم کردم تا با یکم افزایش بودجه بتونم 780 بگیرم. نظر دوستان چیه؟
اگه میتونین قیمت حدودی هم بدین ممنون میشم.
Last edited by siamak5561; 28-10-2013 at 13:58.
به نظر من قطعات انتخابیتون مناسبن و مشکلی نیست و در صورتیکه کاربردتون گیمینگ هست تمرکز روی خرید گرافیک قدرتمند منطقی تر هست. البته باید همه قطعات سیستم متناسب با هم باشن.
بله بهتره تمرکزتون رو روگرافیک بزارید فعلنه اکثر cpu ها کار ادمو راه میندازن
اگر هنوز کیسو انتخاب نکردین. باید دقت کنید که کیس X5 فقط 15 سانتیمتر فضا برای نصب ایر کولر داره، اکثر فن های حرفه ای ارتفاع بین 16 و 17 سانتیمتر دارند، توصیه میکنم کیس حرفه ای تری رو انتخاب کنید.
برای کیس X6 رو سفارش دادم. دوستان گرافیکهای نسل جدید AMD کی وارد بازار میشه؟ ارزش داره براش صبر کرد؟ 780Ti چی؟
کسی نـبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)