منم یه چیزی بگم شما هر لپ تاپی برداری بازم اخر راضیت نمیکنه اگر میخوای گیم بازی کنی یا یه پی سی ببند یا یه کنسول ps4 بگیر حدود 1500 بقیش رو هم یه لپ تاپ بگیر
منم یه چیزی بگم شما هر لپ تاپی برداری بازم اخر راضیت نمیکنه اگر میخوای گیم بازی کنی یا یه پی سی ببند یا یه کنسول ps4 بگیر حدود 1500 بقیش رو هم یه لپ تاپ بگیر
آخه فقط برای بازی نیست.چیزای دیگه هم مهمه و وضعیتم طوریه که نمیتونم کنسول بگیرم.
لپتاپهای مناسب مد نظر شما چندین بار در پستهای قبل معرفی شده ...
یک نگاهی دقیقتر بیاندازید ببینید کدومیکی با نیازها و شرایط شما سازگارتره
یکم سوالو باز میکنم کدومش acer v3-772 یاlenovo y510
بازی با نمایشگر 15 اینچی هیچ لطفی نداره و لپتاپ باید 17 و یا 18 اینچی باشه
18 اینچی ها که توی ایران وجود ندارند پس 17 اینچی باید انتخاب کنید که شامل acer v3-772 میشه با قیمت حدود 4 ت و همچنین شامل برخی مدلهای msi که حدود 9 ت قیمت دارند
سلام به همه حرفه ای ها ونیمه حرفه ای ها.من 9 میلیون پول گذاشتم کنار برای خرید لپ تاپ مخصوص گیم.بین دو گزینه موندم شدیدا.لطفا راهنماییم کنید.
1-asus g750jh :
cpu:cor i7 haswell 4700
ram:12 gb ddr3
vga:geforce 780gtx 4g
hard:1 t
display :full hd 17 .3 inch
wight :4.8 kg
گارانتی اوات 8میلیون و ششصد
.......................................
2-msi gt70 dragon edition
cpu:cor i7 4700
ram:32 g
vga nvidia 780gtx 4g
hard 1t+3*128gb ssd
display fullk hd 17 inch
wight:3.8kg
گارانتی ماتریکس 10 میلیون تومن.
.................................................. .....
راستش هنوز 10 تومن ندارم اما بنظرتون میارزه msi روبگیرم یا بقیمتش نمیارزه؟گیج شرم لطفا مکمم کنید مرسی
اشتباه بزرگیه که بخاطر یک تومان، msi gt70 رو از دست بدی
دارای 3 تا ssd (که باید از نوع mSATA SSD باشه) در حالت Raid هست!!! که یک پهنای باند نجومی بین 1.5 تا 1.8GBps رو فراهم میکنه!!! (مقایسه کن با هاردهای سریع 7200rpm ساتا3 روی لپتاپها که بهترینشون اگر خیلی زور بزنه در عمل سرعت Read حدود 150MBps ایجاد میکنه.
بعبارتی msi gt70 ویندوز رو ظرف کمتر از پنج ثانیه بوت میکنه! این یک مدل واقعا بدون اغراق بی نظیر هست
msi gt70 و gt60 رو مد نظر داشته باش بهترین گزینه ها هستن
به نظر من اگه میخوای همش بازی کنی سری گیمینگ msi رو مد نظر داشته باشید![]()
سلام دوست عزیز من یه پیشنهاد خیلی خوب برات دارم امیدوارم به کارت بیاد
به این لینک مراجعه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لپتاب ایسوس با بودجه ای که تو داری بهترین انتخابه چون گرافیک خیلی قوی داره NVIDIA GeForce GTX670M و چون ایسوس هست کیفیت ساختش فوق العاده است
موفق باشی![]()
Last edited by hossein2945; 31-12-2013 at 18:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)