سلام.
کل برنامت رو این جا بذار. این طور مشخص نیست مشکل از کجاست.
سلام.
کل برنامت رو این جا بذار. این طور مشخص نیست مشکل از کجاست.
سلام.
این کد ها مربوط به فرم ویرایش عکس هست شخص. همون فرمی که توش مشکل دارم:
البته اگه امکانش هست لطف کنید و یه سمپل مشابه برام بزارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم.
سلام.
قسمت کپی و حذف عکس بدون مشکل کار میکنه.
کدهای قسمت های دیگه چون پروژه رو آپلود نکردید قابل چک کردن نبود.
سلام.
اول خیلی از شما تشکر می کنم به خاطر زحماتتون.
بفرمایید. اینم از پروژه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح:
اول از قسمت اطلاعات اولیه محل ذخیره سازی عکس رو مشخص کنید.
بعد اقدام به ثبت اطلاعات افراد کنید.
بعد برای ویرایش عکسشون باید اول روی یکی از فیلدهای اطلاعات فرد کلیک کنید تا مشخص بشه برای کی می خواهید این کار رو انجام بدین.
بعدش ویرایش یا حذف کنید.
مرسی
Last edited by aliaghaaaaa; 06-11-2013 at 12:35. دليل: اضافه کردن توضیحات
دوست عزیز چرا هی شما از
استفاده می کنید؟ من کد رو به bitmap تغییر دادم باز شما دارید همون روند قبلی رو می رویدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید درستش اینه:
پس هی نگید کد شما نشد اون پروژه اول که گذاشتیدکاملا اصلاح شد مشکل اینه که دوباره شما بدون اینکه تغییرات را اعمال کنید یک پروژه دیگه گذاشتید و روند قبلی را ادامه دادیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزم همش رو تغییر دادم بازم نشد که نشد که نشد.
میشه خواهش کنم شما برام یه سمپل بزارید؟؟؟
ممنون میشم.
همون پروژه اولی که گذاشتید اصلاح کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه من فهمیدم مسئله ی مطرح شده چی هست!
خوب بایدم خطا بدهد.(البته برنامه بسته می شود نباید خطا داشته باشد) شما یک اشاره گر از نوع Image به یک عکس روی دیسک ایجاد می کنید در نتیجه عکس روی دیسک جز منابع فعال می شود و نمی توانید روی آن عملیات دیگری انجام دهید پس ابتدا باید اشاره گر را نابود کنید سپس فایل را حذف کنید. خوب اگر این اشاره گر حذف شود نمایش تصویر روی فرم هم از بین می رود. برای رفع این مشکل خوب باید تصویر را به Ram منتقل کرد. برای این کار یک MemoryStream احتیاج داریم پس:
با این روش هیچ مشکلی در حذف فایل ها وجود ندارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)