تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 45

نام تاپيک: فوتبال پایه

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

امروز بازی سختی رو بردیم > خوردیم به نیجریه ؟؟؟؟؟؟
    سه شنبه ساعت 19:30 با نیجریه بازی داریم که امروز عراق 0-5برد
    دوره قبلی فکر کنم مرحله اول حذفی به اروگوئه 1-2 بازی باختیم حذف شدیم

امیدارم بتونیم نیجریه پشت سر بگذاریم با اینکه بازی سختیه

2. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سه شنبه ساعت 19:30 با نیجریه بازی داریم که امروز عراق 0-5برد
    دوره قبلی فکر کنم مرحله اول حذفی به اروگوئه 1-2 بازی باختیم حذف شدیم

امیدارم بتونیم نیجریه پشت سر بگذاریم با اینکه بازی سختیه
    دوره قبل بود يا دو دوره قبل؟ در مرحله يك هشتم هلند را 1-0 برديم و در يك چهارم 2-1 به كلمبيا باختيم. اون تيم به مراتب از اين تيم آماده تر و با برنامه تر بود. اون موقع ما در شرق آسيا قهرمان شده بوديم اما اين دوره در تهران سوم شديم و به جام جهاني صعود كرديم.

متأسفانه من از اين تيم انتظار برتري مقابل نيجريه در بازي سه شنبه ندارم و به نوعي برتري ما مقابل اونها از نظر من يك شگفتي محسوب ميشه.
    نيجريه از لحاظ تكنيك، تاكتيك و از همه مهمتر از نظر قدرت بدني يك سرو گردن از ما بالاتره اما با اين وجود در رده سني نوجوانان همه نوع اتفاق ممكنه بيفته.
    اميدوارم اتفاقات اين بازي به نفع ما رقم بخوره.

در صورت صعود به مرحله يك چهارم نهايي احتمالاً مقابل اروگوئه به ميدان خواهيم رفت و جالبه كه بدونين در صورت صعود به نيمه نهايي كارمون به مراتب از دو مرحله قبلي راحت تر خواهد بود چرا كه حريفمون يكي از چهار تيم هندوراس، ژاپن، ازبكستان و سوئد خواهد بود كه قبلي ها از اينها شاخص تر هستن.

به اميد موفقيت تيم زير 17 سال ايران.
    Last edited by Pejvak61; 25-10-2013 at 23:07.

4. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوره قبل بود يا دو دوره قبل؟ در مرحله يك هشتم هلند را 1-0 برديم و در يك چهارم 2-1 به كلمبيا باختيم. اون تيم به مراتب از اين تيم آماده تر و با برنامه تر بود. اون موقع ما در شرق آسيا قهرمان شده بوديم اما اين دوره در تهران سوم شديم و به جام جهاني صعود كرديم.

متأسفانه من از اين تيم انتظار برتري مقابل نيجريه در بازي سه شنبه ندارم و به نوعي برتري ما مقابل اونها از نظر من يك شگفتي محسوب ميشه.
    نيجريه از لحاظ تكنيك، تاكتيك و از همه مهمتر از نظر قدرت بدني يك سرو گردن از ما بالاتره اما با اين وجود در رده سني نوجوانان همه نوع اتفاق ممكنه بيفته.
    اميدوارم اتفاقات اين بازي به نفع ما رقم بخوره.
    منظورم سال 2009 بود که با همین سرمربی فعلیمون از گروهی که کلمبیا، هلند و گامبیا توش بودن به عنوان تیم اول صعود کردیم در مرحله یک هشتم نهایی جلوی اروگوئه بازی 1-2 باختیم حذف شدیم

6. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بله دو دوره قبل در سال 2009 در نيجريه بود كه سوئيس قهرمان شد. ما در يك هشتم نهايي به اروگوئه در وقت اضافه باختيم و حذف شديم.
    اين هم لينك كل بازي هاي اون دوره :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هميشه فكر ميكردم در يك چهارم نهايي خورديم به كلمبيا در حاليكه كلا اشتباه فكر ميكردم.
    Last edited by Pejvak61; 26-10-2013 at 07:42.

8. 3 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سایت فیفا: ایران در جمع بزرگان
    ایران با غلبه بر اتریش یکی از تیم‌هایی شد که به دور یک هشتم نهایی نوجوانان جهان صعود کرد و در میان بزرگان جای گرفت.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سایت فیفا در گزارشی از تیم‌های راه یافته به دور یک هشتم نهایی رقابت‌های جام جهانی نوجوانان جهان از تیم علی‌ دوستی‌مهر به عنوان تیمی راه یافته در جمع بزرگان یاد کرد.
    این پایگاه خبری عنوان کرد در گروه پنجم تا روز آخر مسابقات مرحله گروهی همه تیم‌ها به صعود امیدوار بودند اما آرژانتین که برای صعود تنها یک امتیاز نیاز داشت،‌ سه امتیاز از کانادا گرفت تا در دور بعد مقابل تونس به میدان رفتند. اتریش نیز مقابل ایران برای صعود به برد نیاز داشت اما این تیم ایران بود که در پایان برنده شد و به دور یک هشتم رسید.
    پیکار ایران و نیجریه سه‌شنبه در ورزشگاه العین انجام خواهد شد.

10. این کاربر از shaparak13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نيجريه بعد از برزيل پرافتخارترين تيم نوجوانان

تيم ملي زير17 سال نيجريه حريف تيم ملي ايران در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني 2013 امارات، پس از برزيل پر افتخارترين تيم تاريخ جام هاي جهاني نوجوانان است.
    به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، اين تيم که در رنکينگ مسابقات پس از برزيل و در رده دوم قرار گرفته است، تا کنون در 9 جام جهاني حاضر بوده و در سال هاي 1985، 1993 و 2007 قهرمان جهان شده است. پيش از حضور در جام جهاني 2013 امارات، اين تيم 49 بازي درجام جهاني انجام داده است و اگر سه بازي که اين تيم در مرحله گروهي را محسوب کنيم از 52 بازي، داراي 36 برد، 11 تساوي و فقط 5 باخت دارد.114 گل به ثمر رسانده و 37 گل خورده است. بهترين نتيجه اي که اين تيم در تاريخ جام جهاني نوجوانان کسب کرده پيروزي 8 بر صفر مقابل کانادا در جام جهاني 1993 بوده است. نيجريه در اين جام جهاني در بازي اول مقابل مکزيک قهرمان جهان در دوره گذشته 6 بر يک پيروز شده، مقابل سوئد به تساوي سه بر سه رسيده و عراق را با 5 گل بدرقه کرده است و به عنوان تيم اول گروه ششم به مرحله يک هشتم نهايي صعود کرده است.

نکته جالب در مورد نيجريه اين است که سه قهرماني که اين تيم در تاريخ جام جهاني به دست آورده در آسيا بوده است. نيجريه در جام جهاني 1985 چين، 1994 ژاپن و 2007 کره جنوبي قهرمان جام جهاني شده است. تيم ملي نوجوانان نيجريه يک رکورد منحصر به فرد دارد. اينکه بيشترين تعداد حضور در فينال جام جهاني را دارد که سه بار آن را برده و سه بار در سال هاي 1987، 2001 و 2009 که خودش ميزبان جام جهاني نوجوانان بود، باخته است. پس از نيجريه برزيل با 5 بار حضور در فينال دوم است.

اما نيجريه از جهت بردن کاپ اخلاق هم رکورد دارد. اين تيم در جام هاي جهاني 1993، 2001 و 2009 جايزه بازي جوانمردانه را به خودش اختصاص داده است. در جام جهاني 2009 نيجريه، آقاي گل مسابقات با 5 گل زده از نيجريه بود. نيجريه يکي از غايبين جام جهاني 2011 مکزيک بوده است و مهاجم اين تيم به نام ساني امانوئل در جام جهاني 2009 و در بازي نيمه نهايي مقابل اسپانيا 100 امين گل تاريخ نيجريه را به ثمررسانده است.

نيجريه در رقابت هاي قهرماني آفريقا در فينال مقابل ساحل عاج، پس از اينکه بازي در وقت90 دقيقه با نتيجه يک بر يک به پايان رسيد، در ضربات پنالتي مغلوب تيم ساحل عاج شد و به عنوان تيم دوم به جام جهاني 2013 امارات صعود کرد.

نيجريه در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني و قهرماني آفريقا 18 گل به ثمررسانده و تا اين لحظه در جام جهاني 14 گل زده است.

اين تيم امروز وارد هتل دانات العين مي شود تا براي بازي مقابل ايران در روز سه شنبه آماده شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بازي بسيار سختي پيش رو داريم ولي نميدونم چرا ته دلم ميگه برنده ميشيم.

به اميد خدا

14. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از همون ضعف و تونل بزرگ خط دفاعیمون داریم بدجور میبازیم !!

الان قدر بازی دوم و فرصت از دست رفته رو میدونیم .... ضعف دفاعی و دروازه رو توی گروهی هم داشتیم الان جلو نیجیریه نمود کرد

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دارم فکر میکنم احتمال گل شدن ضربه ای که منجر به گل سوم نیجریه شد چقدر بود و این توپی که اخر نیمه اول دروازه بان نیجریه گرفت چقدر!!
    جلوتر از نقطه پنالتی مهاجم ما روپا زد و گل نشد و از گوشه محوطه جریمه زدن به گوشه دروازمون

من فقط دوست دارم بچه ها 45 دقیقه باقیمونده رو نترس بازی کنن
    زور ما به نیجریه نمیرسه بحثی درش نیست
    کاش طوری شروع میکردیم که سرگروه بالا میومدیم

17. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کاش طوری شروع میکردیم که سرگروه بالا میومدیم
    من هميشه همينطور فكر ميكردم و حتي در اون بازي اول با اون همه فرصت براي برتري به همين دليل ناراحت بودم.

ولي بعضي ها معتقدن عيبي نداره كم كم ياد ميگيرن!

واقعاً زورمون به اين نيجريه نميرسه. صرفنظر از بحث صغر سن، واقعاً چند سطح بالاتر از سنشون بازي ميكنن و شوتهاشون خيلي دقيقه.

همه گل هاشونو تو گوشه ها زدن و كاري هم انصافاً از دست دروازه بان بر نيومد.

كافيه يك لحظه غفلت كني اونقته كه گل ميزنن. به نظرم راز موفقيت مقابل تيمي مثل نيجريه تمركز بالا و دوري از اشتباهه كه كاري است كه نياز به تجربه بيشتر داره.

اميدوارم در باقي لحظات مسابقه بتونيم اختلاف را كم كنيم. دفاعشون هم چندان قوي نيست فقط كمي بچه ها روحيه شونو باختن. وگرنه ميشه بهشون گل زد.

19. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •