چرا داستان بازی اینطوری شده؟لطفا کسی به این سوال من پاسخ بده.
محتوای مخفی: لو رفتن بازی
چرا داستان بازی اینطوری شده؟لطفا کسی به این سوال من پاسخ بده.
محتوای مخفی: لو رفتن بازی
محتوای مخفی: اپیزود دوم .(جوری نوشتم که براتون تا اینجایی که رفتید چیزی اسپویل نشه)
خیلی ممنون ازتون ولی اینکه گفتید همه می دونستند جالب بود پس ماهم ادامه بدیم ببینیم می تونیم جوابشو پیدا کنیم
منم بازیو تموم کردم یعنی چی چرا اینقدر کوتاه اومدیم 2.2 گیگ دانلود کردیم آخرش هم زود تموم شد.
محتوای مخفی: پایان بازی
من Prince Lawrence میخواستم :(
تو آخر اپیزود 1 نشونش دادن ولی این اپیزود نبود .
آره زیاد نچسبید، خیلی کوتاه بود و اصلا در حد اپیسود یک نبود
کلا حس انتخاب کردن و پی آمد هم نداشت این قسمت
امیدوارم اپیسود بعدی هم بهتر باشه و هم با 4 ماه تاخیر نیاد دوباره
اپیزود اول خیلی هیجانی تر بود اخرشم واقعا شوکه کننده بود اما این یکی اصلا در حد اپیزود اول نبود و اصلا چیز خاصی نداشت .
محتوای مخفی: Little Spoil
خوب منم بالاخره تونستم این بازی رو بازی کنم و واقعا شاهکاری بود .
اول فکر میکردم با یک داستان اکشن گرگینه ای تو مایه های وولورین رو به رو باشم اما دیدم بیشتر کاراگاه بازی داره تا اکشن .
درسته این کاراگاه بازی هاش زیاده و از اکشن کمتری برخورداره اما باز هم خوبه و جزو سبک های مورد علاقه منه . اما اینکه یه شخصیت با این همه Rage کاراگاه باشه واسم هضمش کمی سخته که باز هم توی داستان همین قضیه به قشنگی بیان شده بود که بیگبی نمیتونه دقیقا ارامش خودش رو حفظ کنه .
کلا نمیدونم قضیه چیه که این یارو Big Bad Wolf توی انیمیشن شنل قرمزی هم نقش کاراگاهی داشت (از یه داستان معمولی چه چیزهایی خلق میکنن)
راجع به داستان به نظرم کمی از سریال once upon a time تقلید کرده . حالا اون قبل از کامیک این بوده یا این بعد از اون نمیدونم اما شباهت زیادی دارن .
توی اون سریال هم که الان تا دو فصل اومده دقیقا همین شخصیتهای افسانه ای (البته انسانهاش) توسط جادوگر داستان سفید برفی وارد دنیای ادمها میشن و توی منطقه ای از فکر کنم نیویورک زندگی میکنن .
بیشتر از همه با تغییر منو ها و کلا باحال شدنشون حال کردم که نسبت به فصل اول TWD واقعا بهتر شده کنترل های بازی .
البته بازی نسبت به TWD دارای interaction کمتری با محیط بود . طوری که بیشتر عملیات look داشتیم تا interact که اون هم بیشتر به خاطر سبک کاراگاهیشه . باحال ترین صحنه ای هم که حال کردم اون موقع بود که یارو به سفید برفی میگه bi.t.ch و در اثر گفتن این کلمه دستش رو از دست میده![]()
سلام!
ببخشید من بازی دانلود کردم ولی وقتی میزنم بازی بیاد بالا بعد میزنم که بره داخل منو نمیره صفحه سیاه میشه!
ولی قبل از سیاه شدن تبلیغات پخش میشه کرک هم کردم!
ویندوز من هست 8.1
رم:8
گرافیک:2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)