تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: رایتل بگیرم یا وایمکس مبین نت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

خداییش خیلی ...
    خیلی چی؟

به نظر من مبین نت دیگه الان خیلی ها دارن ازش استفاده می کنن و تعرفه هاش ارزون تره و همچنین دانلود رایگان شبانه هم داره ، اگه می تونی سراغ رایتل نرو ، این رایتل هیچی از کاراش معلوم نیست ، کلا به نظر من فعلا سراغش نرید بهتره ...

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خیلی چی؟

به نظر من مبین نت دیگه الان خیلی ها دارن ازش استفاده می کنن و تعرفه هاش ارزون تره و همچنین دانلود رایگان شبانه هم داره ، اگه می تونی سراغ رایتل نرو ، این رایتل هیچی از کاراش معلوم نیست ، کلا به نظر من فعلا سراغش نرید بهتره ...
    خیلی ضایس میگن میخواد فخر بفروشه و از اینجورحرفا مشکل من یکی دو تا نیس که

از اون جایی که من استفاده ی انچنانی ندارم رایتل برام واقعا خیلیی بهتره چون دیگه نباید پول مودم بدم شاید من در کل 1 گیگ توی دوماه با گوشی کار کنم از اون جایی که خونه هم نت دارم دیگه کاملا متقاعدم میکنه که بی خودی مبین

نگیرم در ضمن راضی کرد خانواده برای رایتل خیلیی راحت تره

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

راستش گوشی خودم Xperia TX هستش. اما متاسفانه باید روی اون خط ثابت همراه اولم باشه.

نظرتون در مورد مودم/روتر های 3G چی هست؟
    مثل:

یا

این دو مدل قیمتی حدود 250 تا 300 را دارند و با باطری لیتیوم-یونی کار میکنند و سیم کارت 3G میخورند و اینترنت 3G را بصورت وایرلس برای 10 تا دیوایس به اشتراک می گذارند.
    چیز خوبیه اگه ایران پیدا بشه

ولی از نظر قیمت زیاد بصرفه نیست با همین پول میشه یه مودم وایمکس یا بهترین رادیو وایرلس رو خرید. که سرعت و قیمت طرح و حتی پینگ خیلی پایین تری دارند.

تازه اگه شما یه مودم 3G و یه روتر وایرلس رو جدا بخرید همین قیمت یا حتی کمتر واستون تموم میشه تازه ازشون می تونید جداگانه و یا از روتر می تونید برای موارد دیگه ای هم استفاده کنید
    Last edited by arash59b; 17-10-2013 at 15:30.

4. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

کدوم فخر بابا؟
    می خوای از اینترنت استفاده کنی دیگه!
    خب پس اگه دانلود ندارید که هیچی ، همون رایتل رو بگیرید

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کدوم فخر بابا؟

می خوای از اینترنت استفاده کنی دیگه!
    خب پس اگه دانلود ندارید که هیچی ، همون رایتل رو بگیرید
    نکه یه نمه سنم کمه از این لحاظ گفتم

ولی از نظر قیمت زیاد بصرفه نیست با همین پول میشه یه مودم وایمکس یا بهترین رادیو وایرلس رو خرید. که سرعت و قیمت طرح و حتی پینگ خیلی پایین تری دارند.

تازه اگه شما یه مودم 3G و یه روتر وایرلس رو جدا بخرید همین قیمت یا حتی کمتر واستون تموم میشه تازه ازشون می تونید جداگانه و یا از روتر می تونید برای موارد دیگه ای هم استفاده کنید
    بستگی به کاربرد شما داره

مثلا اگه شبکه های اجتماعی زیادی عضوید ممکنه به گفته ی دوست عزیز علی 254 سر قند شکن اذیت شید

اگه دانلود زیاد دارید ممکنه سر تعرفه اذیتتون کنه

اگه که مثل من فقط وبگردی گزینه ی خوبیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همه جا گیر میاد. توی نت سرچ کنید، خیلی سایت ها دارن واسه فروش. مثلا دیجی کالا.

در مورد قیمت حق با شما است. اما به این توجه نکردید که اندازه این دو دستگاه، کمتر از یک گوشی موبایل هست و بدون برق (با باطری) کار میکنه و همه جا میتونه همراه شما باشه و اینترنت 3G سیم کارتتون را بین گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپت خودتون Share کنید.

در ضمن اون دستگاه اولی (ِD-link) قیمتش حدود 260 تومان هست و دومی (TP-Link) حدود 300 تومان.

8. 3 کاربر از IntelCentrino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

10. این کاربر از amirdnvos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

همه جا گیر میاد. توی نت سرچ کنید، خیلی سایت ها دارن واسه فروش. مثلا دیجی کالا.

در مورد قیمت حق با شما است. اما به این توجه نکردید که اندازه این دو دستگاه، کمتر از یک گوشی موبایل هست و بدون برق (با باطری) کار میکنه و همه جا میتونه همراه شما باشه و اینترنت 3G سیم کارتتون را بین گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپت خودتون Share کنید.

در ضمن اون دستگاه اولی (ِD-link) قیمتش حدود 260 تومان هست و دومی (TP-Link) حدود 300 تومان.
    بسته به عمر شارژ هم داره باید دید چندساعت نگه میداره.

با همه این مزایا باز بنظرم توجیه قیمت بالاشون رو نمی کنه ولی گچت خوبی برای کسایی که هزینه اش واسشون مهم نیست

12. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ساری

14. این کاربر از amirdnvos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز به هیچ وجه گول تبلیغات اینها رو نخورید و هیچکدوم رو نگیرید هر جا که باشید اگه سرویس adsl نتونید بگیرید وایرلس میتونید بیگیرید یه کم بگردید و از محلهای تجاری نزدیک به خودتون بپرسید. خوبیش به اینه که هزینه‌ای که بابت تجهیزات رادیو میدین مثل این مودم مسخره وایمکس شما رو محدود به اون سرویس دهنده خاص نمیکنه و اگه از یکیشون راضی نبودین میتونید با همون رادیو از یه شرکت دیگه وایرلس بگیرید. هم محلی هست و هم بیشتر پاسخگو هستن چون وابسته به یه ارگان کله گنده مثل سپاه نیستن که پشتشون گرم باشه و ککشون نگزه بکله سعی میکنن بهترین سرویس به شما بدن. از روزی که سرویس وایرلس رو گرفتم سرویس دهنده (نه خود اینترنت به طور کلی در ایران) از لیست چیزهایی که در روز بهشون فحش میدادم حذف شده!
    از حدود ۳ سال پیش که مجبور به خرید مودم مبین نت همراه با سرویسش شدم و بیخ ریشمه و هر از چند گاهی که اجباراً دوباره ازش استفاده کردم تا حالا هیچ سرویسی به اندازه این مبین نت اعصاب من رو خورد نکرده. دقیقاً وقتی بهش نیاز دارید یه دفعه قطع میکنه و دستتون به هیچ جا هم بند نیست. یه شماره مسخره برای همه کشور گذاشته اول کلی تو منوهای صوتی معطل میشین بعد هم خیلی راحت مثلاً میگه به دلیل پاره‌ای تغییرات دسترسی کشوری قطع میباشد. از بردباری شما متشکریم! حالا میخواید چیکار کنید؟
    Last edited by dashakol_basafa; 22-03-2014 at 03:16.

16. این کاربر از dashakol_basafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •