تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: سفری به خارج از کشور با 10 تومن ناقابل !

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

از همه دوستان ممنون
    ما خیلی مشورت کردیم و تحقیق کردیم

مالزی انتخاب شد ...

اما تورهایی بودن که مالزی+سنگاپور با هم بودن !
    بنظرتون 7 روز رو فقط به مالزی اختصاص بدیم یا سنگاپور هم بریم؟
    چون یک روز که فاصله حرکت زمینی از مالزی به سنگاپور هست این وسط !

و اینکه سایتی هست معرفی کنید بتونیم هزینه های ورودی ها و کرایه تاکسی و ... رو بفهمیم؟ تو مالزی ... تشکر فراوان
    راستی تایلند هم خیلی خوب بود طوری که متوجه شدم - کسی رفته ؟

چون ما تو زمستون داریم میریم بنظرم ترکیه یخ بزنیم
    مالزی به تنهایی رو زیاد پیشنهاد نمیکنم . چون تفریح شما در حوزه جزیره های این کشور خواهد بود که دو هفته ای وقت میبره و خسته میشید . سنگاپور کشور مدرنیه که حتما برای شما جاذبه های خاصی داره و از نظر من و خیلیها از مالزی بهتره برای تفریح .تور مالزی معمولا تشکیل شده از گردش با لنج تفریحی . شهربازی کولالامپور. تلکابین . تلکابین مالزی تو جهان جزو بهترینهاست . تو سنگاپور هم خواهید رفت و یه سری چیزهای دیگه اینجا نمیشه گفت و خودتون میدونید منطورم چیه
    یک روز ؟ چه خبره بابا ؟ با اتوبوس 5 ساعت از مالزی تا سنگاپور میرید . تازه نزدیک پنج ساعت .
    مالزی در تمام فصول سال بارندگی داره و این مساله تقزیبا طبیعیه. میتونید قبل از رفتن با سایتای هواشناسی هوای اون منطقه رو چک کنید .
    مالزی و سنگاپور رو بدون تور برید اذیت میشید بنابراین به فکر کرایه ماشین و این حرفا نباشید . تو مالزی اولین چیزی که شما زیاد میبینید موجودات چینی هستند مثل مور و ملخ ریختند.

ببخشید من فرصت نداشتم بیام پاسخ بدم .. الان سریع به این سوالا پاسخ دادم .

2. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

در مورد تور اندونزی جدیدن نمیدونم چطوره اوضا. اما دو ماه پیش دولت اندونزی بخاطر افزایش مهاجر قاچاق ایرونی به مقصد استرالیا از طرف دولت استرالیا تحت فشار قرار گرفت که محدودیت بذاره برای ایرانیا....
    جدیدترین خبری که گرفتم از یکی از عزیزان واسه اندونزی این بود که ویزاش شده 14 روزه
    بعدشم به ایرانیا نمیدن !!!

تور مالزی معمولا تشکیل شده از گردش با لنج تفریحی . شهربازی کولالامپور. تلکابین
    از توضیحات خوبتون ممنونم
    خیلی از تورها رو نگاه کردیم این چند روز
    حدود 30 تا تور !
    همه تو خدمات تور نوشته بودن یک گشت نیمروزی !!!

ینی دیگه روزای دیگه باید خودمون بریم اینور اونور درسته ؟!

مالزی و سنگاپور رو بدون تور برید اذیت میشید بنابراین به فکر کرایه ماشین و این حرفا نباشید
    طوری که متوجه شدم تو زیاد کرایه گرفتن استاد هستن
    مسیر فرودگاه تا هتل رو هم بنده خدایی 130 هزار تومن ازش پول گرفتن !
    با تور میریم به احتمال زیاد چون به صرفه تر هستش ... ولی این که فقط یه گشت نیمروزی دارن همشون کار رو سخت میکنه... !

4. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جدیدترین خبری که گرفتم از یکی از عزیزان واسه اندونزی این بود که ویزاش شده 14 روزه
    بعدشم به ایرانیا نمیدن !!!

از توضیحات خوبتون ممنونم
    خیلی از تورها رو نگاه کردیم این چند روز
    حدود 30 تا تور !
    همه تو خدمات تور نوشته بودن یک گشت نیمروزی !!!

ینی دیگه روزای دیگه باید خودمون بریم اینور اونور درسته ؟!

طوری که متوجه شدم تو زیاد کرایه گرفتن استاد هستن
    مسیر فرودگاه تا هتل رو هم بنده خدایی 130 هزار تومن ازش پول گرفتن !
    با تور میریم به احتمال زیاد چون به صرفه تر هستش ... ولی این که فقط یه گشت نیمروزی دارن همشون کار رو سخت میکنه... !

خواب دوست عزیز اینکه خیلی خوبه . همون گردش نیمروزی برای شما کفایت میکنه و بعدش شبها میرید کلوپهای دنسینگ ایرانی و یا رستورانهای مرکزی شهر که باخودتونه و آزادید و یا اینکه مسئول تور راهنماییتون میکنه دسته جمعی برید . این رستورانها مراسمهای خاص دارن از جمله رقصهای سنتی. مالزی یکی از معدود کشورهاییست که به شدت به ایرانیها احترام میذارند . به خاطر سرمایه گذاری شدید ایرانی جماعت در سالهای اخیر ... گرچه جدیدا تو سیستم راهنمایی رانندگیشون ایرانیها شاهکار کردند و معروفند حسابی اونجا ....
    مرکز خرید خوبی هم داره که حتما میبرنتون .... دیگه نمیتونند واستون اینارو تو مشخصات تور بیارن که ! اما بازم میگم سنگاپور یه چیز دیگست . به قول لیدرهای تور که موقع سفر انشالله ازشون زیاد خواهید شنید :
    مالزی جهان دومه .... همین که میرید سنگاپور یه تور لیدر که معمولا هم چینی هستش و مسلط به فارسی و انگلیسی چهارصد بار تکرار میکنه به جهان اول خوش آمدید .طوری که ایران جهان سومی جلو چشمتون میاد
    بجث بی ارزشی پول ایران تو این کرایه ها دخیله . راستی این تورها فکر میکنم با ارز مسافرتی هستند خیر سرشون باز انقدر گرون در میاد .درسته ؟

6. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

راستی این تورها فکر میکنم با ارز مسافرتی هستند خیر سرشون باز انقدر گرون در میاد .درسته ؟
    نه ارز مسافرتی که کنسل شد فقط 200 دلار در سال به نرخ 2500 میدن به مسافر ها

8. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نه ارز مسافرتی که کنسل شد فقط 200 دلار در سال به نرخ 2500 میدن به مسافر ها
    عجب پس این نابسامانی به ارز مسافرتی هم رسید... خسته نباشند واقعا !

10. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

خواب دوست عزیز اینکه خیلی خوبه . همون گردش نیمروزی برای شما کفایت میکنه و بعدش شبها میرید کلوپهای دنسینگ ایرانی و یا رستورانهای مرکزی شهر که باخودتونه و آزادید و یا اینکه مسئول تور راهنماییتون میکنه دسته جمعی برید . این رستورانها مراسمهای خاص دارن از جمله رقصهای سنتی. مالزی یکی از معدود کشورهاییست که به شدت به ایرانیها احترام میذارند . به خاطر سرمایه گذاری شدید ایرانی جماعت در سالهای اخیر ... گرچه جدیدا تو سیستم راهنمایی رانندگیشون ایرانیها شاهکار کردند و معروفند حسابی اونجا ....
    مرکز خرید خوبی هم داره که حتما میبرنتون .... دیگه نمیتونند واستون اینارو تو مشخصات تور بیارن که ! اما بازم میگم سنگاپور یه چیز دیگست . به قول لیدرهای تور که موقع سفر انشالله ازشون زیاد خواهید شنید :
    مالزی جهان دومه .... همین که میرید سنگاپور یه تور لیدر که معمولا هم چینی هستش و مسلط به فارسی و انگلیسی چهارصد بار تکرار میکنه به جهان اول خوش آمدید .طوری که ایران جهان سومی جلو چشمتون میاد
    بجث بی ارزشی پول ایران تو این کرایه ها دخیله . راستی این تورها فکر میکنم با ارز مسافرتی هستند خیر سرشون باز انقدر گرون در میاد .درسته ؟

واقعا ممنون بابت توضیحات ...

پس من بد متوجه شدم ؟ الان تو توضیحات تورها که زده یک گشت نیمروزی
    یعنی هر روز یک گشت دارن ؟؟؟ اینجوری که خیلی خوبه !

ارز مسافرتی 300 دلار هست واسه هر مسافر در سال - خیلی وقته 300 دلار شده !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان مثلا این پکیج رو ببینید - نوشته یک گشت همراه با ناهار !
    یعنی هر روز ؟
    یا کل این 7 روز 7 بار ؟!

پس با توضیحات شما سعی میکنیم مالزی و سنگاپور رو انتخاب کنیم ... آخه یکی از عزیزان گفت شما 7 روز رو فقط به مالزی ( کوالا ) اختصاص بدین تا بتونین همه جاش رو بگردین حسابی ...

12. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

واقعا ممنون بابت توضیحات ...

پس من بد متوجه شدم ؟ الان تو توضیحات تورها که زده یک گشت نیمروزی
    یعنی هر روز یک گشت دارن ؟؟؟ اینجوری که خیلی خوبه !

ارز مسافرتی 300 دلار هست واسه هر مسافر در سال - خیلی وقته 300 دلار شده !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان مثلا این پکیج رو ببینید - نوشته یک گشت همراه با ناهار !
    یعنی هر روز ؟
    یا کل این 7 روز 7 بار ؟!

پس با توضیحات شما سعی میکنیم مالزی و سنگاپور رو انتخاب کنیم ... آخه یکی از عزیزان گفت شما 7 روز رو فقط به مالزی ( کوالا ) اختصاص بدین تا بتونین همه جاش رو بگردین حسابی ...
    بهتره خودتون دقیقشو بپرسید چون من اطلاعاتم در این زمینه الان آپدیت نیست ...
    اما معمولا تور وظیفه داره فقط یک گشت نیم روزی بدون گرفتن هزینه شمارو ببره . اما دفعات بعد با همون اتوبوس و لیدرتون با این تفاوت که پول گرفته میشه به انتخاب خودتون گروهی میرید جای خاص که هزینه بالایی نداره . برای مثال اعضای تورتون که تشکیل شده از 20 نفر هست به مسئول تور پول رفت و آمد رو میدن میگند مارو برسون فلان جا یا اینکه خود لیدر مقصد رو پیشنهاد میده .. اگر هم که حال نمیکنید با گروه برید این ور اونور خودتون میرید گشت میزنید .

باز هم میگم سلیقه خودتونه و برید بپرسید! اما از نظر من تور مالزی سنگاپور از تور خالیه مالزی بهتره .
    Last edited by Gilopa; 19-10-2013 at 00:14.

14. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

عالی عالی ...
    دیگه واقعا متوجه شدم چه جوریه جریانشون

16. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •