تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 81 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 806

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست من بقیه بچه ها هم دارن امتحان میکنن...حالا برای یکی اجرا میشه برای بعضیا stop working میده و برای بعضیا مثل ما هیچ کاری نمیکنه...
    مشکل مطمئنن از کرک بازی هست ( البته این نظر من هست) که برای بعضیا کار نمیکنه...مطمئنن فعلا راهی پیدا نشده وگرنه بچه ها اطلاع رسانی میکردن...باید منتظر کرک کامل و بدون مشکل باشیم...بخصوص گروه ریلودد
    شایدم مجبور شیم نسخه دیگه ای رو تهیه کنیم و این نسخه از قبل نصب شده مشکل داره برامون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست من بقیه بچه ها هم دارن امتحان میکنن...حالا برای یکی اجرا میشه برای بعضیا stop working میده و برای بعضیا مثل ما هیچ کاری نمیکنه...
    مشکل مطمئنن از کرک بازی هست ( البته این نظر من هست) که برای بعضیا کار نمیکنه...مطمئنن فعلا راهی پیدا نشده وگرنه بچه ها اطلاع رسانی میکردن...باید منتظر کرک کامل و بدون مشکل باشیم...بخصوص گروه ریلودد
    شایدم مجبور شیم نسخه دیگه ای رو تهیه کنیم و این نسخه از قبل نصب شده مشکل داره برامون...
    اینی که شما میگی به نظرم درست نمیاد چون اونایی که میگی نظرشون چیز دیگس میگن نه بابا ما که داریم بازی میکنیم پس مشکلی وجود نداره!!!!!در کل ما منتظریم هر کرکی بیاد دانلود کنیم ولی اینکه بچه ها جواب درستی ندارن آدمو بیشتر عصبی میکنه

داره خودمونی میشه hellboyhint's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

من هر روشی که بگید امتحان کردم نشد که نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینی که شما میگی به نظرم درست نمیاد چون اونایی که میگی نظرشون چیز دیگس میگن نه بابا ما که داریم بازی میکنیم پس مشکلی وجود نداره!!!!!در کل ما منتظریم هر کرکی بیاد دانلود کنیم ولی اینکه بچه ها جواب درستی ندارن آدمو بیشتر عصبی میکنه
    اخه دلیلی نداره همه حتما جواب درست داشته باشن یا داشته باشن و نگن که بقیه هم استفاده کنن...بیخیال داداش... منتظر میمونیم ببینیم چی میشه
    ( ببخشید که خارج از تاپیک بود)

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

ممنون شما قبل از من هم همین مشکل منو داشتی یعنی stop working میداد؟
    بله
    قبلش این کار رو بکنید
    وشه updateکه 55mb است رو از حالت فشرده خارج کنید و بعد که به صورت پوشه عادی دراومد روی گزینه patch , update که بصورت فایل زیپ است کلیک کنید.
    پوشه دچار تغییراتی میشه بعد کل محتویات پوشه که شامل game , installer , support ,... رو جوری کپی کنید که با پوشه داخلی بازی یعنی همون جایی که بازی رو گذاشتین که اونجا هم شامل پوشه های گیم و اینستالر و ساپورت مخلوط بشه یا همون replace and copy

بعد به سراغ گزینه fifa 14 update 1 که حجمش 3kb و اجراش کنید چند ثانیه صبر کنید تا کلیه مراحل نصب بشه و به حالت7/7 در بیاد بعد از چند ثانیه یه گزینه y/n میاد که شما باید n (نه یاno)رو بزنید تا نصب کامل بشه
    بعدکرک ورژن3 رو در پوشه game کپی کنید و بعد فایل fifa14.parرو حتما پاک کنید

100درصد اجرا میشه .امیدوارم همتون بتونید اجراش کنید

داره خودمونی میشه hellboyhint's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

ممنون شما قبل از من هم همین مشکل منو داشتی یعنی stop working میداد؟
    بله
    قبلش این کار رو بکنید

وشه updateکه 55mb است رو از حالت فشرده خارج کنید و بعد که به صورت پوشه عادی دراومد روی گزینه patch , update که بصورت فایل زیپ است کلیک کنید.
    پوشه دچار تغییراتی میشه بعد کل محتویات پوشه که شامل game , installer , support ,... رو جوری کپی کنید که با پوشه داخلی بازی یعنی همون جایی که بازی رو گذاشتین که اونجا هم شامل پوشه های گیم و اینستالر و ساپورت مخلوط بشه یا همون replace and copy

بعد به سراغ گزینه fifa 14 update 1 که حجمش 3kb و اجراش کنید چند ثانیه صبر کنید تا کلیه مراحل نصب بشه و به حالت7/7 در بیاد بعد از چند ثانیه یه گزینه y/n میاد که شما باید n (نه یاno)رو بزنید تا نصب کامل بشه
    بعدکرک ورژن3 رو در پوشه game کپی کنید و بعد فایل fifa14.parرو حتما پاک کنید

100درصد اجرا میشه .امیدوارم همتون بتونید اجراش کنید

این کار را هم انجام دادم بازم stop working...

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستانی که بعد از کلی روش اجرا کردن باز هم نتونستن اجرا کنن مثل من اینم تست کنن من جواب گرفتم:
    قبل از هر چیز مطمئو بشید همه ی اینا روی سیستمتون نصبه:
    microsoft .net framework 3.5 sp1
    microsoft .net framework 4.0.30319.1 (همون نسخه 4 فرقی نداره)
    microsoft .net framework 4.5.50709 (یا همون نسخه ی 4.5 باز فرقی نداره)
    microsoft directx runtime 9
    microsoft visual c++ 2005 sp1
    microsoft visual c++ 2008 sp1
    microsoft visual c++ 2010 sp1
    microsoft visual c++ 2012
    +آخرین ورژن درایور کارت گرافیکتون

+ fifa14 update1 By 3DM رو بگیرید حجمش 2.7 گیگه
    + کرک ورژن 3 skidrow هم بگیرید

جالا برای اجرا
    اول فایل های آپدیت رو جایگزین فایل های نصبی اصلی بازی کنید ، بعد از اون کرک رو کپی کنید (فایل کرک رو نباید رینیم کنید!)
    بازی رو اجرا کنید احتمال 99% باید بدون مشکل اجرا بشه! (خبری از مشکل لرزش دوربین و کارت قرمز بی دلیل هم نیست توی این روش)
    Last edited by m64m64; 14-10-2013 at 18:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دادا خو اونایی که دارن بازی میکنن هم بازیشون به هیچ جا نمیرسه چون مثل فیفا 13 که تو مستر بعد از کلی بازی ..قبل بازی بعدی میپرید بیرون اینم همونطوریه..اونایی که دارن بازی میکنن همشون باگ دارن..یا کارت رمز داور...یا برعکس بودن دکمه چپ و راست...یا هنگام ورود به سیم ماچ میپره بیرون...یا فقط یدونه کرییر مود میتونن بسازن...مال من هم stop working میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

راستی ما اپدیت مون 83 مگ هست...این 2.7 گیگی چیه دیگه؟؟؟؟
    این مطمئنین کار میکنه؟؟؟
    اینو باید دانلود کنیم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا از دوستان خواهش میکنم وقتی از چیزی اطلاع ندارن به عنوان راهکار نیان اینجا بگن بابا جون همه ی اینکارایی که شما میگیدو شصت بار انجام دادیم بازی اجرا نمیشه دیگه عجبا من در عجبم چرا بعضیا بازم حرفای تکراری میزنن اینطوری که مشخصه این کرکایی که اومده هیچکدوم مشکلی رو حل نمیکنه و فقط باید منتظر بود پس خواهشا دیگه الکی نظر ندین ممنون میشویییییییییم

11. این کاربر از aftabbalans بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •