دوست عزیز مبارکت باشه.کیفیت این دو تا مدل تو شرایط یکسان مقایسه کردی؟ سونی چقدر بهتر بود که الجی نگرفتی؟من میخواستم به بانه سفارش بدم اما گفتن مرز رو بستن قیمتا بالا رفته بعضی مدلها هم نیست.نگفتن مرز کی باز میشه؟
دوست عزیز مبارکت باشه.کیفیت این دو تا مدل تو شرایط یکسان مقایسه کردی؟ سونی چقدر بهتر بود که الجی نگرفتی؟من میخواستم به بانه سفارش بدم اما گفتن مرز رو بستن قیمتا بالا رفته بعضی مدلها هم نیست.نگفتن مرز کی باز میشه؟
در بانه 42la8600 چقدر بود؟
دوست عزیز 42 86000 حدود 3200 تا 3300
البته قیمت ها به دلیل بسته شدن مرز بالا رفته
معلوم نیست مرز کی باز میشه سعی کن مرز باز بشه بعد بری بانه در ظمن اگه خودت میخوای بری با ماشین خودت برو چون مو.قع برگشت
اگه بخوای با اتوبوس بیاری کرایه زیاد میگیرن درد سر هم داره در ظمن از نظر کیفیت تصویر هم بگم سونی 804 خیلی رنگ ها رو طبیعی و زنده نشون میده اگه برات کیفیفت مهمه رو 804 شک نکن ولی اگه امکانات مهمه 86000 رو بگیر انتخاب باشماست
مرسی.منهم میخوام صبر کنم تا قیمتا متعادل بشه.من میخوام 7400 بگیرم با سایز 55 البته اگر قیمتش متعادل بشه.بودجم به 8600 نمیرسه و میدونم کیفیت تصویر 7400 با 8600 تفاوت زیادی نداره.امکانات برام مهم نیست فقط تصویر مهمه.از کدوم فروشگاه گرفتین قیمتش به نسبت سایتهای اینترنتی چقد پایینتر بود؟
دوست عزیز موقعی که من رفتم زیاد با فروشگاهای اینترنتی بانه قیمت ها فرق نداشت چون قیمت های بالا رفته اگه مرز باز باشه
جنس زیاد میاد قیمت ها هم خوب میشه اگه نظر منو میخوای سونی یه چیز دیگست بخوصوص سری w804 و 904
خودم هم سونی رو ترجیح میدم منتها بودجه نمیرسه.ناچارا الجی رو انتخاب کردم میشه تل فروشگاه رو پیام خصوصی کنی.مرسی
دوست عزیزا لان 86000 تو بانه 42 3200 میدن اگه صبر کنی مرز باز بشه میتونی 804 46 رو 3500 هم بگیری بازم انتخاب با شماست البته سونی 804 42 رو میتونی 3050 هم بگیری
الان 42la8600 را نمایندگی با گارنتی توی تهران حدود 3610 می دهد. به نظرتان از نمایندگی بگیریم به صرفه تر هست؟
یا بانه ای را سفارش ارسال به تهران بدهم؟
دوست عزیز الجی که نمایندگی داره میده تو ایران داره مونتاژ میشه و به هیچ عنوان کره نیست پیشنهاد من به شما اگه میخوای الجی بگیری 100%
از بانه بگیر چ.ن اصل هستش و کره اگه تو بانه 3200 باشه 150تومن هم هزینه کرایه میخوره میشه 3350 هم از تهران قیمت مناسب تره هم الجی اصل کره میگیری اما به نظرم صبر کن مرز باز بشه قیمت خیلی میاد پایین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)