تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم تا 4 مییلیون (یکم عجله دارم :D )

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

چرا داره!
    حداقل مدل GT630 از برند INNO3D رو تست کردم، و داشت!
    یعنی تو مدل اصلی و حتی تو سایت INNO3D نوشته که CUDA Cores تعدادش 96 تا هست!
    ولی من تست کردم دیدم 48 تا بود(با GPU-z)! پرفورمانسش هم از GT630 های هم رده پایینتر بود.

البته فقط 1 کارت از این برند رو تست کردم...

2. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

وقتی که مشاوره میخواستم نبودین حالا که گرفتمش
    اومدین میزنین تو سر سیستم
    عچبا

سلام احتمالا گرافیک رو از فافا خریداری کردید اخه سری ichill رو اونا داشتن
    اره از فافا گرفتم
    فک کنم میرفتم کامپیوتر مرکزی بهتر بود

4. این کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شماها از سیستم ایراد گرفتین(البته میدونم واسه راهنمایی بود و دست همتون درد نکنه) اما حالا منم یکم از دوستانی که مشاوره میدن انتقاد کنم
    یه اشکالی که هست اینه که درباره قطعات دوستان توضیح نمیدن
    وقت خرید شاید دقیقا قطعاتی که شما میگین رو نداشته باشن و بخوان جایگزین کنن مخصوصا واسه کسایی که شهرهای کوچیکتری هستن
    خودم حقیقتش سیستمی که آقا حسام و آقا علیرضا پیشنهاد داده بودنو تلفیق کردم نوشتم سی پی یو اقا حسام و گرافیکی که اقا علیرضا پیشنهاد داد
    رفتم واسه خرید کاغذو دادم گفتم این قطعاتو میخوام گفت بعضیاشو ندارم جایگزین کنم با مثل خودش؟گفتم اره
    گفت گرافیکت 256 بیت 4 گیگ دی دی آر 5 هستش اینی که نوشتی اینیم که واست میذارم همین مشخصاتو داره واسه هارد هم همینطور و ...
    دوستان اگه میگفتن gtx770 این هفت اول مربوط به نسل گرافیک هستش من متوجه میشدمو قبول نمیکردم
    من خودم تو یه انجمن دیگه تو قسمت مشاوره برای گوشی همراه فعالم (خیلی گوشی بازم)
    طرف میاد مثلا میگه میخوام واسه بازی خوب باشه با این بودجه بهش میگم گالاکسی اس 4 مینی واسش توضیح میدم که پردازندش Qualcomm Snapdragon 400 Chipset karit هستش اما مثلا گلاکسی اس 3 معماری پردازندش a9 که ضعیفتره
    این باعث میشه اگه رفت یه گوشی دیگه فروشنده بهش معرفی کردو گقت 4هسته ای هستشو فلانو اینا ... اینم میپرسه معماری پردازندش از چه نوعیه؟و...
    یا کسایی که دوربین واسشون مهمه میگیم مگاپیکسل مهم نیست واسه کیفیت چیزی که واسه کیفیت عکس حرف اولو میزنه اندازه سنسور هستش

یه بار تو یه انجمن بود(یادم نیس این انجمن بود یا یه جا دیگه) طرف مشاوره واسه سیستم میخواست عجله هم داشت بهش گفته بودن intel core i 7 اینم رفته بود گرفته بود همون روز بعد که اومد همش بهش گفتن سرت کلاه رفته این مدل sandy bridge هست نه haswell در صورتی که خودشون نگفته بودن چه مدلی بگیره این بنده خدا هم چیزی نمیدونست از این چیزا(مثل خودم)
    چیزیو که خودتون میدونین دلیل نمیشه که بقیه هم بدونن

اینا هم یه سری پیشنهاد بود واسه بهتر شدن انجمن یه وقت سوتفاهم نشه
    از نظر من بچه های انجمن پی سی ورلد بهترینن واقعا
    دم همشونم گرم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

شماها از سیستم ایراد گرفتین(البته میدونم واسه راهنمایی بود و دست همتون درد نکنه) اما حالا منم یکم از دوستانی که مشاوره میدن انتقاد کنم
    یه اشکالی که هست اینه که درباره قطعات دوستان توضیح نمیدن
    وقت خرید شاید دقیقا قطعاتی که شما میگین رو نداشته باشن و بخوان جایگزین کنن مخصوصا واسه کسایی که شهرهای کوچیکتری هستن
    خودم حقیقتش سیستمی که آقا حسام و آقا علیرضا پیشنهاد داده بودنو تلفیق کردم نوشتم سی پی یو اقا حسام و گرافیکی که اقا علیرضا پیشنهاد داد
    رفتم واسه خرید کاغذو دادم گفتم این قطعاتو میخوام گفت بعضیاشو ندارم جایگزین کنم با مثل خودش؟گفتم اره
    گفت گرافیکت 256 بیت 4 گیگ دی دی آر 5 هستش اینی که نوشتی اینیم که واست میذارم همین مشخصاتو داره واسه هارد هم همینطور و ...
    دوستان اگه میگفتن gtx770 این هفت اول مربوط به نسل گرافیک هستش من متوجه میشدمو قبول نمیکردم
    من خودم تو یه انجمن دیگه تو قسمت مشاوره برای گوشی همراه فعالم (خیلی گوشی بازم)
    طرف میاد مثلا میگه میخوام واسه بازی خوب باشه با این بودجه بهش میگم گالاکسی اس 4 مینی واسش توضیح میدم که پردازندش Qualcomm Snapdragon 400 Chipset karit هستش اما مثلا گلاکسی اس 3 معماری پردازندش a9 که ضعیفتره
    این باعث میشه اگه رفت یه گوشی دیگه فروشنده بهش معرفی کردو گقت 4هسته ای هستشو فلانو اینا ... اینم میپرسه معماری پردازندش از چه نوعیه؟و...
    یا کسایی که دوربین واسشون مهمه میگیم مگاپیکسل مهم نیست واسه کیفیت چیزی که واسه کیفیت عکس حرف اولو میزنه اندازه سنسور هستش

یه بار تو یه انجمن بود(یادم نیس این انجمن بود یا یه جا دیگه) طرف مشاوره واسه سیستم میخواست عجله هم داشت بهش گفته بودن intel core i 7 اینم رفته بود گرفته بود همون روز بعد که اومد همش بهش گفتن سرت کلاه رفته این مدل sandy bridge هست نه haswell در صورتی که خودشون نگفته بودن چه مدلی بگیره این بنده خدا هم چیزی نمیدونست از این چیزا(مثل خودم)
    چیزیو که خودتون میدونین دلیل نمیشه که بقیه هم بدونن

اینا هم یه سری پیشنهاد بود واسه بهتر شدن انجمن یه وقت سوتفاهم نشه
    از نظر من بچه های انجمن پی سی ورلد بهترینن واقعا
    دم همشونم گرم

شما یک بار دیگه درخواست راهنمایی کن، ببین چی میشه

*این آخری شوخی بود

**کلا من پیشنهاد میکنم از شهرستان قطعات رده بالا رو نخرید! 50 تا فروشگاه معتبر اینترنتی وجود داره...
    خودمم تو شهرستانم(ارومیه)! حالا خدارو شکر شهر کوچیکی نیست!
    ولی در 2 سال گذشته تمام خرید هامو از اینترنت کردم(2 تا لپتاپ/مانیتور ASUS 3D/ یه سیستم حدود 7 8 میلیون/ یه سیستم حدود 3 میلیون/و...)

7. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی که مشاوره میخواستم نبودین حالا که گرفتمش
    اومدین میزنین تو سر سیستم
    عچبا

اره از فافا گرفتم
    فک کنم میرفتم کامپیوتر مرکزی بهتر بود
    کامپیوتر مرکزی بنداز تمام عیار دوست عزیز اصلا اونا میدونن گرافیک 670 چیه

9. این کاربر از QSEVEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •