سلام لطفا تجربیات خودتون و یا نرم افزار های آموزشی اگر دارید به من بدهید آخه من هم مشکل شما رو دارم متشکرم
سلام لطفا تجربیات خودتون و یا نرم افزار های آموزشی اگر دارید به من بدهید آخه من هم مشکل شما رو دارم متشکرم
دوستان در مورد اسکنر می تونید از لینک زیر که در موردش بحث شده و مشکل حل شده استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توروخدا به منم کمک کنید پیرینتر کونیکا مینولتا سی 450 گرفتم اصلاً نمیتونم اسکن یا پرینتر کنم با چه برنامه ای و چطور به رایانه وصلش کنم خواهش میکنم یکی جواب بده؟
- - - Updated - - -
توروخدا به منم کمک کنید پیرینتر کونیکا مینولتا سی 450 گرفتم اصلاً نمیتونم اسکن یا پرینتر کنم با چه برنامه ای و چطور به رایانه وصلش کنم خواهش میکنم یکی جواب بده؟![]()
عزیزجان تو همین سایت من چندباری درباره نصب اسکنر و پرینتر این مدل توضیح داده ام.
البته بگم کار راحتی نیست اگر بخوای تو شبکه تعریفش کنی.
سلام من میخاستم ی دونه از این مدل دستگاه بخرم میخاستم ببینم چطور دستگاهی هستش
لوازم مصرفیش چطوریاس
خرابیش و ...
ممنون
سلام دوستان عزیز
من هم یک دستگاه کونیکا مونیلتا بیزهاب سی 450 گرفتم که برای راه اندازی اسکن مشکل دارم . یک نفر اومد و ارتباط را برقرار کرد ولی باز روز بعد ارتباط قطع شد . ظاهرا شبکه را موقع اسکن نمیبینه
در حالی که پرینتر از طریق شبکه وصل است و هیچ مشکلی نداریم. لطفا راهنمایی فرمائید. باتشکر
فایری یعنی چی؟
با سلام دوستان یه کمک به منم بکنید!
من وقتی دستور پرینت رو از کامپیوتر به دستگاه c451 میدم یه ارور توی صفحه ال سی دی میاد که میگه لطفا کاغذ رو بزارید داخل سینی 1 . یعنی فقط از سینی 1 بر میداره و اگر کاغذ مورد نظر در سینی دو باشه میگه کاغذ رو بزار توی سینی 1 .مثلا من a4 رو گذاشتم در سینی 1 و a3 رو گذاشتم در سینی 2 وقتی دستور پرینت a4 رو دادم درست گرفت اما وقتی دستور پرینت a3 رو دادم با اینکه از قسمت paper گذینه a3 رو انخاب کردم بازم ارور داد که کاغذ مورد نظرت رو بزار سینی 1 میتونید مشکل من رو حل کنید ؟ ممنون
سلام
من نمیتونم باc450 اسکن کنم ip ادرسشم ک تعریف میکنم ارور میده راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)