سلام
میشه یه مادر بورد با همین 6 تا SATA 6Gb از برند ASUS هم معرفی کنید ؟
سلام
میشه یه مادر بورد با همین 6 تا SATA 6Gb از برند ASUS هم معرفی کنید ؟
به جرات میتونم بگم که هارد دیسکهای معمولی در بازار حتی قادر به پر کردن تمام پهنای باند SATAII (یا SATA 3GB/s) نیستند . بعنوان مثال اگر به دیتاشیت هاردهای سیگیت 3TB/2TB/1TB از سری 7200.14 نگاهی بیاندازید Max Data Transfer Rate در حدود 210MB/s هست (حتی WD Black هم چنین سرعتی ندارد) . در صورتیکه پهنای باند اینترفیس SATAII در حدود 300MB/s هست و در نتیجه SATAII کاملاً کفایت میکند . اینترفیس SATAIII بیشتر مناسب برای SSD درایوها هست .
یادآوری : Sequential transfer rate با access time فرق میکند . هاردهای سری 7200.14 از لحاظ Sequential transfer rate کاملاً برتر از WD Black هستند .
Last edited by ata.royalfalcon; 24-09-2013 at 23:44.
خوب عمو شوما هم نظر بده چی کار کنم :(
همین مادربردی که دوستمون حسام معرفی کرد بگیرم ؟ یا ازراک رو بگیرم ؟ یا چیزه دیگه مد نظر خودت ؟
فردا باید برم بگیرم :(
دوستان چرا کسی به عرض بنده توجهی نکرد ؟
لطفا تاپیک جدید برای سوالتون باز کنید
دوستان و بزرگواران یک سوال دیگه هم می کنم ممنون می شم جواب بدید
توی یک سری مشخصات مادربرد ها یک نوع سوکت ساتا رو زده که رید ساپورت می کنه
- 2 x SATA3 6.0 Gb/s connectors by Intel® H77, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage and Intel® Smart Response Technology), NCQ, AHCI and Hot Plug functions
- 2 x SATA3 6.0 Gb/s connectors by ASMedia ASM1061, support NCQ, AHCI and Hot Plug functions
الان مثلا توی مشخصات بالا 2 تا پورت ساپورت می کنه رید 0 رو اون 2 تای دیگه ساپورت نمی کنه ؟
دو پورتي كه از چيپست اصلي مادربرد استفاده ميكنه raid 0/1/5/10 ساپورت ميكنه ولي دو پورت بعدي كه از چيپست ASMedia استفاده ميكنه raid را ساپورت نميكنه .
Last edited by ata.royalfalcon; 25-09-2013 at 07:46.
خوب با این تفاسیر خیلی از مین های ازراک به درد من نمی خوره!
کسی قیمت ASRock Z77 Extreme 11 یا ASRock Z77 OC Formula رو داره ؟![]()
ASUS H87-Pro دارای 8 پورت sata 6g و به قیمت 512000 تومان!
فقط 1150 هستا!!!!!!!!!!
اگر raid كردن هاردها براي شما مهمه و همچنين اگر تعداد بالاي پورت sata براي شما مهمه بهترين راه خريد RAID Card (براي اسلاتهاي PCI Express x1 مادربردتان) هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)