تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: صدای غیر عادی ؟

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

بایوس پریدن یعنی چی؟ یعنی کدهای بایوس پریده و خراب شده. وقتی هم بایوس خراب باشه اصلا بوت نداریم. چون بایوس قفل کرده . در این جور مواقع باتری را در میاریم و یک ساعت بعد می زنیمش جا. اینجوری بایوس کلا ریست می شه حتی پسوردش هم پاک می شه
    ما در مواردی از پروگرمر استفاده می کنیم که بایوس با ریست هم درست نشه. هر دو مورد بایوس پریدن هستش. ولی درجات مختلف داره. گاهی می شه که بایوس خودش کدهای خراب خودش را درست می کنه . گاهی هم درست نمی کنه. چون حتی من گاهی شاهد این بودم که توی کد بایوس ، ورژن بایوس و کارخانه سازنده و تاریخ آخرین آپدیت پاک شدند. و کدها همه بهم ریختند. خب مسلمه که بایوس بد فرم پریده و نیاز به پروگرم داره.

یه حالت دیگه هم هست که تصویر نداشته باشیم : تمامی اطلاعات مربوط به سخت افزار درون بایوس هستش. اگر قطعه کدی که خراب شده باشه مربوط به کارت گرافیک باشه ما دیگه تصویر نداریم.
    ولی مرسوم ترین حالت اینه: سیستم را سخت افزرای خاموش کنیم ،یا برق نوسان داشته باشه ، یا یهو برقها بره. در این موارد صفحه سیاه می شه و باید حتما باتری بایوس را در بیاریم بذاریم تخلیه بشه چون ارتباط مستقیم روی بایوس گذاشته. وقتی بایوس برق اضافی بهش می رسه قفل می کنه و اصلا بالا نمیاد . ما هم قبل از بایوس که سیستم عامل دیگه ای نداریم. به همین خاطر صفحه سیاه را می بینیم.

به نظر من بایوس ارتباط مستقیم با باتری داره. اصلا بایوس با تک تک اجزای مادربرد ارتباط مستقیم داره

از 10 کامپیوتر تعمیری که برامون می رسه بیشتراز 5 تاش مشکل بایوس داره. به اندازه کافی بایوس را شناختم و به اندازه غیر قابل شمارش بایوس پروگرم کردم

راستش من هنوز سرچ نکردم که منبع لاتین پیدا کنم. تمام اینها تجربه های من هستند که شاید هیچ جای نت نباشه. ولی باشه بنا به درخواست دوست عزیزمون من منبع لاتین هم می ذارم. (به زودی)
    خب منم تو پستای مختلف همینو گفتم دیگه....
    که باتری فقط تنظیمات مربوط به بایاس را نگهداری میکند اگه نباشه بایاس تخلیه اطلاعات ذخیره شده میشه....

2. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب مگه من چی گفتم؟

شما گفتید تصویر سیاه ربطی به بایوس نداره. گیس و گیس کشی ما هم از همینجا شروع شد

4. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

صاحب تاپیک نظری نداره این بحث ها بخاطر مشکل شما بود!!! مشکل به کجا رسید؟؟

6. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

صاحب تاپیک نظری نداره این بحث ها بخاطر مشکل شما بود!!! مشکل به کجا رسید؟؟
    دوستان از بابت تاخیری که پیش اومد خیلی عذر می خوام .
    اونقدر گرفتاری برام پیش اومد که فرصت نشد بیام اینجا .
    مشکل صدا رو دیگه بیخیال میشم سعی می کنم بهش عادت کنم اما مشکل همونطور که قبلا هم گفته بودم ، اینه که بعضی وقت ها بعد از روشن کردن کامپیوتر ، روی صفحه ی لوگوی ایسوس و پنتیوم 4 می ایسته و دیگه ادامه نمیده . با خدمات پس از فروش پاور گرین که تماس گرفتم میگن مشکل سخت افزاری نیست و باید ویندوز رو عوض کنین.
    من بخاطر گرفتاری زیاد ، هنوز فرصت نکردم که ویندوز رو عوض کنم تو اولین فرصت اینکار رو می کنم و امیدوارم با عوض کردن ویندوز این مشکل واقعا برطرف بشه .
    فقط الان که فرصت کردم بیام اینجا خواستم بگم از اینکه وقت گذاشتین و به مشکل من توجه کردین خیلی از همه شما ممنونم .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •