تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: خرید یه کارت گرافیک عالی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منظورتون از کل سیستم چیه؟ لطفا دقیق بگید منظورتون مادربورد هست یانه هارد یا رم یا سی پی یو و بگید که چه قدر برام آب می خوره ؟ ممنون

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

دوست من شما می تونید از cpu و هارد و پاور و کیس و رایتر قبلی تون استفاده کنید و باید gpu-main-ram رو عوض کنید چون رم قدیمی است و به این نسل نمی خوره البته cpu هم قدیمی است ولی فعلا کارت رو راه می ندازه و حداقل 380 برات خرج داره
    رو این مادربورد نمیتونید گرافیک بگذارید چون اسلات قدیمی agp دارد و دیگه کارت برای این نوع اسلات تولید نمی شود و مادربورد شما باید حداقل از اسلات pci express پشتیبانی کند
    در کل ارتقا برای شما 380 هزینه دارد اگر نمی خواهید لطفا دست نگه دارید چون این سیستم با این مادربورد قابلیت ارتقا ندارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

380 تومان خوبه و لی لطفا بگید مثلا کارت گرافیک چه مدلی بخرم و مدلشون رو دقیق بگید هم کار گرافیک و هم رم و هم gpu و mine و در ضمن mine یعنی چی اگه سی پی یو رو هم ارتقا بدم چه مدلی بگیرم و چه قدر آب می خوره . کارت گرافیک رو طوری بگید که بتونه به آسونی جدید ترین بازی ها رو باز کنه

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

اگه cpu رو بخواهيد عوض كنيد اون موقع اين طوري ميشه:
    مين همون مادربورد هست
    motherboard:asus p8h61 mlx=180
    cpu:intel g2020 280ghz=180
    ram:2gb acer 1333=65
    vga:sapphire amd radeon hd 6450 1gb gddr3=130
    بودجه تون رو مشخص كنيد تا دقيق بشه نظر داد بودجه تون براي اين قطعات چقدر هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بودجه من حدود 500 تا 600 هزار تومن.و اگه همشون رو که تو بالا گفتید عوض کنم می تونم بازی های pes رو تا چند سال آینده اجرا کنم ؟ و این که تو اطلاعات کارت گرافیک نوشتید 1 gb همونیه که پشت گیم ها می نویسه مثلا 128 یا 256 یا 512؟ و در ضمن تو گیم های جدید میگه باید shader 3 باشه آیا این کارت گرافیک 3 هست؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

بله بازی pes نیازی به کانفینگ بالا ندارد تا 2 سال دیگه اجرا میکنه
    بفرمایید:
    motherboard:ASUS P8H61 MLX=180
    RAM:2GB APACER DDR3 1333=65
    CPU:INTEL PENTIUM G2010 DUAL CORE=172
    205=VGA:SAPPHIRE AMD HD6570 1GB GDDR3
    ALL=620
    این گرافیک SHADER MODEL5.0 را به علت دادرا بودن DIRECTX11 داراست و جزو گرافیک های متوسط محسوب می شود اون 512 پشت بازی ها بیشتر جنبه ی دکوری دارد چون قدرت یک گرافیک براساس GPU سنجیده می شود نه رم گرافیک!این گرافیک فعلا تمامی بازی ها رو با تنظیمات پایین اجرا می کند
    بنچمارک های این گرافیک در بازی های مختلف از 25 فریم به پایین تر بازی تیک دار نمایش داده می شود:

البته پاور قبلی تون باید 250 وات واقعی باشه هست؟معمولا باید باشه و مشکلی پیش نیاد
    Last edited by playstation 3; 18-09-2013 at 19:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی های شما ولی چندتا سوال دیگه داشتم اول این که پاور رو از کجا بدونم چنده و دوم با این کارت گرافیک می تونم بازی هایی رو که پشتش نوشته 512 یا 1gb رو اجرا کنم چون من فقط فقط برای pes نمی خوام مثلا برای بازی هایی مثل آرما 3 شاهزاده ایرانی 5 ندای وظیفه ی 6 و بعد یه سوال این رم و مادر بورد و سی پی یو و کارت گرافیک رو که می خوام ارتقا بدم رو سیستم می مونه یا درش میارن و اگه درش میارن اگه بفروشم چند می خرن؟ سپاس فراوان از راهنمایی هایتان

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی های شما ولی چندتا سوال دیگه داشتم اول این که پاور رو از کجا بدونم چنده و دوم با این کارت گرافیک می تونم بازی هایی رو که پشتش نوشته 512 یا 1gb رو اجرا کنم چون من فقط فقط برای pes نمی خوام مثلا برای بازی هایی مثل آرما 3 شاهزاده ایرانی 5 ندای وظیفه ی 6 و بعد یه سوال این رم و مادر بورد و سی پی یو و کارت گرافیک رو که می خوام ارتقا بدم رو سیستم می مونه یا درش میارن و اگه درش میارن اگه بفروشم چند می خرن؟ سپاس فراوان از راهنمایی هایتان
    بله تمامي بازي ها رو ميتونيد اجرا كنيد به شرط اين كه همون گرافيك 6570 رو بگيريد
    تمامي قطعات قبلي رو برميدارند ديگه دقيق نميدونم ولي بايد 70 تومني اون 4 قطعه رو ازتون بخرند
    Last edited by playstation 3; 19-09-2013 at 11:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

از کجا بفهم پاور چنده ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

در کیس رو باز کنید روی پاورتون نوشته پاور همونیه که بالای کیس هست و ازش سیم بیرون آمده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •