عجب هواوی فیکه؟!!!
اگه هواوی فیکه پس اون گوشی های طرح اصلی و بدل چیه ان؟!!!
دوست عزیز اگه کیفیت یه برند پایین باشه دلیل بر این نیست که اون برند فیکه اینا!
فیک یعنی اینکه با طرح s4 گوشی بزنی با مشخصات زیر خط فقر و 200 بفروشیش!!
عجب هواوی فیکه؟!!!
اگه هواوی فیکه پس اون گوشی های طرح اصلی و بدل چیه ان؟!!!
دوست عزیز اگه کیفیت یه برند پایین باشه دلیل بر این نیست که اون برند فیکه اینا!
فیک یعنی اینکه با طرح s4 گوشی بزنی با مشخصات زیر خط فقر و 200 بفروشیش!!
Last edited by Iloveu-ALL; 12-09-2013 at 13:43.
اون s4 که میگین فیک اورجیناله)))
:| هر چی میخواد باشه!!
ولی هواوی تقلبی و اینا نیست
من نمیگم تقلبی میزنه میگم به اسم گوشی با کیفیت میندازه به مردم مثلا از اون صفحه ایی که تو گوشی nexus 4 استفاده شده تو گوشی های هواوی هم استفاده شده اما به کیفیت نکسوس نیست
یا مثلاً صدا و دوربین G500 با 3GS مقایسه کردم زمین تا اسمان فرق دارن
Huawei Ascend Mate یکی از گوشی های خوبشه
این یکی خوبه
هواوی گوشی خوب خیلی داره
قیمت پایین و بالا
حالا ما که lg گرفتیم .
هوآوی رو بیخیال , به سوال من جواب بدید.
این lg تغییراتی در اندروید داده من زیاد بلد نیستم با خام اندروید بلدم کار کنم. الان 1 memory card بهش وصل کردم از کجا انتخاب کنم که برنامه ها رو اون نصب شن؟
+
مموری 16 خوب چیه ؟ لطفا در مورد این کلاس هاشم اگه میدونید توضیح بدید .
+
قیمتم که بگید عااااااااااالیه دیگه.
+
توی برنامه ای مثل mobo task killer مقدار رم موجد رو میزنه 768 mb که با توجه به 1 گیگ بودن رم درسته . ولی چرا نرم افزار جدید که تصب میکنم از رم هی میگیره؟ الان 300 mb فقط مونده . پاک که میکنم دوباره آزاد میشه.
ممنون![]()
اگه از طریق کامپیوتر نصب می کنید که میشه همونجا رو مموری کارت نصب کرد. اگرم نه بعد از نصب با خود تنظیمات گوشی یا با برنامه هایی مثل link2sd منتقل کنید رو مموری کارت برنامه هایی هم که همچین قابلیتی رو نداره میتونید با روت کردن گوشی منتقل کنید.
من خودم 16 گیگ کلاس 4 adata دارم البته تایوانیه.
کلاس هاش ربط به سرعت خوندن و نوشتن داره کلاس بالاتر خوندن و نوشتن سریعتر. من کلاس 4 دارم راضیم
قیمت الان کلاس 4 فک کنم 45-46 باشه.
بیشتر نرم افزار ها معمولا همیشه یه چیزایی در حال اجرا دارن به خاطر همین هرچی نرم افزاری بیشتری نصب کنی گوشی سنگین تر میشه و کند تر
مموری سیلیکون پاور 16 گیگ کلاس 10 از پاساژ ایران گرفتم 40 تومنالان تو 1 انجمن دیگه نوشته بود که 1 نرم افزار هست که روت میکنه و بعد هم 1 نرم افزار دیگه واسه انتقال به sd card ولی با اون نرم افزار (lgpwn ) که روت میکنم و با نرم افزار lg to sd میرم توش میزنه گوشیتون روت نیست.میشه توضیح بدید روت چیه؟ من زیاد به این چیزا وارد نیستم . مشکل ساز نمیشه بعدا؟نرم افزار آسون تری چیزی که روت نخواد نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)