چی شد دوستان
کدوم مدل بهتره؟؟؟
میخوام برم بخرم!!!
چی شد دوستان
کدوم مدل بهتره؟؟؟
میخوام برم بخرم!!!
دوست عزیز اگه گارانتی برات مهم نیست می تونید یه lg مدل ln575 خرید کنید هم تمام امکانتی که مد نظر شما رو داره و یک حسن دیگه که داره داخلش یه ----- اچ دی هم داره و قیمت هم حدود 2200 هستش که نسبت به امکانات و تصویری که ارائه می ده قیمتش فوق العاده است
اگه دوام و کیفیت میخوای برو سراغ تلویزیونهای ژاپنی چون پنلهای مرغوبشون روی کیفیت تصویرشون تاثیر مستقیم داره. من 40 اینچ le430x sharp رو بهت پیشنهاد میکنم که کیفیت تصویر خوبی داره. انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه .
سلام مدل ln575 چرا گارانتی نمی کنند اگه مشکلی پیش امد خدمات پس از فروش گلدیران تعمیر مکنه
مشابه این چه مدل و مارکی هست ؟
تو پخش فیلم و زیر نویس ال جی از سامسونگ چه چیزی کمتره داره؟
با سلام و احترام
ببخشید ولی در سطح یک ناظر بهتره یکم علمی و عملی تر جواب دوستان رو بدید
این حرف شما بالکل رد شدنی هست
در هر سری محصولات در چند سبد و با کیفیت و امکانات متفاوت به بازار ارائه میشه
و هر چه مدل بالاتر لزوما بر برتری نیست ، باید فاکتورهای مورد نیاز مخاطب را در محصولات بررسی و گزینه مطلوب را معرفی کرد
سلام
اول به شما دوست عزیزم توصیه میکنم با بررسی علمی و عملی به خرید بپردازید
متاسفانه گویا در این قسمت مثل سابق دوستان پاسخگو و با تجربه حضور ندارند
و نظرات ذکر شده سایر دوستان بیشتر سلیقه ای و بدور از آگاهی است
فی المثل یکی از دوستان که چندین ساله سنگ یک برند رو میزنه روی شارپی اصرار میکنه که بنا بر فرضیات ایشون پنلش ژاپنیه ، ما که تا بحال ندیدیم ژاپن پنل بزنه بده مادیران ، مادیران مونتاژ کنه و در آخر ; سر نخریدن محصولش هم دعوا باشه
الآن ایفون آمریکا توسط چینی ها تولید و عرضه میشه ، در بهترین ححالت تحت لیسانس آن کمپانی ساخته میشه
بگذریم ..
در مورد تلویزیون باید با تو جه به نیاز هاتون و هزینه خرید کنید
توصیه اول هیچگاه برند روی برند تکیه نکیند
sony bx450
برای بررسی میتوانیم به ریویو های موجود د در نت مراجعه میکنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مختصرا دیدم ، رفرش ریت fhdn 60hz زیاد تصویر خوبی رو به همراه نخواهد داشت بالاخص در تصاویر تند و سریع
قیمت 46 اینج بدون گارانتی رسمی زیر 2 میلیون
_______-
Samsung 6920
این مدل پنل به مراتب قوی تر یعنی 100 هرتز با قابلیت انطباق 200 هرتز بوده
نسبت به گزینه های دیگر قطور تر هستش اما ال ای دی بسیار مناسبی از لحاظ تصویر و عملکرد هستش
اگر تو بازار موجود باشه 40 اینج زیر 2 میلیون و 46 حوالی 2500
مشابه eh6920 با ان تفاوت که 3 بعدی و طبعا عینک هم همراشه ، قطر کمتر ، قیمت هم حوالی 2250
اگه تا 2500 تونسی 46eh6920 یا 40F6450 شاید پیدا کردن eh6920 با توجه به حضور سری F و مدت زمان زیادی که از عرضه محصول میگذره سخت باشه
40F6450 انطباق 400 هرتز ، سه بعدی ، 2 هسته ای ، ریموت تاچ و عملکرد میکروفن ، دانگل wifi داخلی و .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم توصیه میکنم اگه میتونید یک ویدئو روی فلش بریزید و به تماشای ویدئو در گزینه هاتون بنگرید ، چشماتون با خودتون صادق اند لااقل ..!
Last edited by AMIRHJ; 30-11-2013 at 00:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)