دوست عزیز w804 از تکنولوژی IPS ال جی بهرمنده که زاویه دید خیلی بالایی داره ولی ایراد بزرگ IPS اینکه در تصاویر سریع و اکشن کم میاره توی فروشگاه ها هم تلویزیون های IPS رو اگه نگاه کنید فیلم های تبلیغاتی میزارن که زیاد سریع نباشه و اکثرا تصاویر اروم و ثابت پخش میکنند.
من کیفیت 904 رو با 925 توی یه جا ندیدم چه توی بانه چه توی نمایندگی اما به نظرم 925 بهتر باشه یه کم اما اگه قرار باشه 925 بخری قبلش به فروشنده بگو واست ساعت کارکرش رو نشون بده صفر باشه و تست کن پیکسل سوخته نداشته باشه باید برای خرید 925 دقت بیشتری نشون بدی اما 925 واقعا زیباست و ظاهر بی نظیری داره و 30 وات هست که صدای بهتری هم نصبت به 904 داره و فول ال ای دی هم هست که 904 فول ال ای دی نیست.
من میخواستم 925 بخرم اما اخرین لحظه پیش خودم فکر کردم گفتم این قدر پول بدم واسه تکنولوژی سال 2011 و فرمت ها رو هم که ساپورت نمیکنه هارد یا فلش اگه NTFS فرمت شده باشه رو نمیشناسه و بعد دیگه اخرین لحظه دیگه 46w900a گرفتم که بر خلاف چیزهایی که توی سایت سونی نوشته فرمت های زیادی رو ساپورت نمیکنه و همچنان سونی با فرمت ها مشکل داره.
زیرنویس هم که اصلا درست نشون نداد اما زیاد باهاش ور نرفتم چون ر س یو ر من اکثر فرمت ها رو پخش میکنه و زیر نویس رو هم بدون ایراد و اندازه مناسب پخش میکنه اما من باهاش حال نکردم یه کابل HDMI از قبل داشتم مستقیم زدم پشت کارت گرافیک و km player رو باز کردم هر فونتی که دلم خواست و اندازه مناسب زیرنویس فیلم ها رو نگاه کردم. تجربه من اینه که خوندن زیرنویس در هنگام نگاه کردن فیلم سخته اگه فیلم یه نمه اکشن باشه که دیگه بدتر باید زیرنویس خوانا و اندازه مناسب باشه و فقط هم با کامپیتر میشه هر بلایی خواستی سر زیرنویس بیاری تا مناسب باشه و لذت فیلم دیدن رو نگیر ... هیچ پلیری بهتر از کامپیتر نیست و نیاز ادم و کامل بر طرف نمیکنه از روی تجربه اینو میگم.
اصلا ساپورت فرمت و زیرنویس نمیشه زیاد با این دو تا تلویزیون راحت بود هر چیزی که میزاری یه بامبولی در میاره و پخش نمیکنه فقط mp4 و avi رو تقریبا هر چی گذاشتم پخش کرد mkv رو بعضی ها رو باز میکنه ولی نه همه رو.
در مورد تلویزیون فلیپس توی بانه خیلی تعریف میکردن اما من هیچ اطلاعاتی ندارم
امیدوارم تونسته باشم کمی بهتون کمک کنم باز هم اگه سوالی داشتین در خدمتون هستم