اینم بد نیست
نیت هم خیلی مهمه .
اینم بد نیست
نیت هم خیلی مهمه .
سلام دوست من
بيزحمت
ميزان تحصيلات
و ترجيحا محلهي اي كه مغازه رو داري بگو بهتر بشه راهنمايي كرد «![]()
من با این دوستمون موافقمچقدر زود تصمیم گرفتی ،
داداش شما الان سنت پایینه و این خیلی خوبه
مغازه رو اجاره بده
وقتی اجاره بدی یک درآمد پایدار برای خودت ایجاد کردی
و مطمئنی هرماه فلان قدر مستأجر بهت میده
و تو خودت میتونی بری سر کار دیگه ای ، که نیاز به داشتن سرمایه نداشته باشه
به این هم فکر کن که اگه مثلا ساندویچی بزنی ممکنه کارت نگیره
موفق باشی
تو این جا رو اجاره بده بعد ببین طرف چی میزنه بعد اگه کارش گرفت بیرونش کن خودت ادامه بده کارشو
یا اگه نگرفت خودش پا میشه میره نفر بعدی میاد ببین اون چی میزنه
اون وقت تو توی این مدت در امدت رو هم داری
البته روش بالا خداییش خیلی نامردیهمن بودم باهاش شریک میشدم این جوری بازم... در ضمن میتونی مغازه رو ازش بگیری بعد تو 70 درصد سود رو بگیری 30 درصدش هم بدی به اون طرف
Last edited by salar79; 10-09-2013 at 16:12.
کافی نت چطوره ؟
نظر خوبیه ولی باید با سرعت خیلی بالایی بده چون ملت همه تو خونه در حد 128 رو دارن خودشونکافی نت چطوره ؟
تایپیکت رو دیدم خواستم ببینم یه نظر بدم خوب شاید روزی اومدیم مغازت...
به نظر من یه فلافلی و ساندوچی بزن
مخصوصا اگه فلافلت خوب باشه هروقت اومدم تهرون ادرس رو میگیرم
شب و روزم شده این فلافل لامصب نمیدونم این نخود و.. چی توشه از گوشت هم خوشمزه تره![]()
چیکار کردی دوست عزیز ؟ چه خبر ؟
قدمت روی چشم .
اره داداش خیلی خوشمزست . نمیدونم چه نخودی استفاده میکنند انقدر فلافل خوشمزه میشه .
فعلا دادم اجاره به یک خیاطی . رفتم یه جا فست فود دارم یاد میگیرم خودم فلافل و ... رو تا انشالله مغازه رو باز کنم .![]()
بهترین کارو کردی دوست عزیز ... کسی که مغازه داره همون بده اجارشو بگیره به نظر من بهتره (مگر اینکه مطمئن باشه خودش خیلی بیشتر میتونه درآره...)
ما هم به فکر یه مغازه ایم ... موندیم چی بزنیم ؟ هرچی فکر میکنیم میبینیم بهترین گزینه سوپریه باز از این طرف قضیه هم هرچی فکر میکنیم میبینیم سوپر مارکت سود نداره! یه تاپیک هم زدم نمیدونم چرا دوستان به تاپیک ما سر نمیزنند ؟! دست و پنجه ی ما بی نمکه!![]()
اقا بهترین گزینه اگه مغازتون در مرکز شهر یا بالای شهر و جاهای پر تردد هست فروش بدلیجاته. خیلی خیلی سود داره ولی باید ویترین خیلی شیک داشته باشی و جنس با کیفیت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)