تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 57

نام تاپيک: ایده های شغلی شما ؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بطور مثال میگم الان تو نروژ برای تعدادی رشته در مقطع کارشناسی رایگان هست و فقط یک هزینه باید تو حسابتون داشته باشید که مشخص بشه شما توانایی اقامت در این کشور رو دارید.
    المان چند وقت پیش بود برای رشته کارشناسی دارو سازی در المان اقامت می دادند تنها شرطش تونایی زبان المانی در یک سطح بود یادم نیست و فکر کنم یا ترمی یا سالی 5000 یورو بود.درسته کار در المان در صورت اقامت دانشجویی غیر مجاز ولی ظرف 6 ماه مطمئن می تونید کار پیدا کنید.
    خیلی کشور ها تو رشته ها معتبر دانشجو می خواهند که یا پولی هست یا یک سرمایه که باید تو حساب ارزی داشته باشید که نشون بده اونطرف سربار دولت و ملت کشورشون نمیشید.
    یقینا کسی که 5 سال اونطرف تحصیل کنه دیگه به رفتار انها عادت می کنه و کلاهش بیفته ایران بر نمی گرده و به یک طریقی اقامت دائمشو اونجا می گیره
    اگر همچین پول دارید یک سرچ اینترنتی بکنید تحصیل رایگان در خارج

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بجه ها لطفا از این جمله

و نظیرش استفاده نکنید ( دلیلش هم واضح هست) تا اجازه بدیم بحث هدف دار و مفید پیش بره .

مرسی کلی

+

بچه ها ببینید ، افرادی هستند که دنبال هدف های بزرگ هستن ، و خروج از کشور و مسائل دیگه . این دسته رو کاری ندارم ،

اما دسته ای هم هستن که دوست دارن ازدواج کنن ، تو همین مملکت بمونن و یک کار آبرومند و ساده هم داشته باشن . این دسته اگر بتونن توی نیروی هوایی و انتظامی که استخدامی با معدل بالای 14 داره استخدام بشن ، بد هم نیست ! حقوق خوبی داره ، چند وقت یک بار حقوق بالا میره ، درجه بالا میره ، مزایا همینطور ، شغل همینطور..
    فروشگاه های رفاه ، وام های کارمندی ، اجناس اقساط و کلی مزایای دیگه . ساعت کاری هم که مشخصه .
    از طرفی همین فرد میتونه حساب کنه که خانوم کارمند هم داشته باشه و در اینصورت زندگی خوبی میتونه داشته باشه !

این هم ایده ی خوبی میتونه باشه .

نیروهای مسلح همونطور که می دونید طبق بندی داره و بهترینش از لحاظ مزایا نیروی هوایی و سپاه هست.بازم شما هر شهری که گفتن باید اطاعت دستور کنید,سخترین اموزش های نظامی رو بهتون میدن به مدت 1 تا 2 سال که باید سخت جون باشی اگر نه کم میاری,طی سال اول حقوق 150 تومان هست.روابط اصلا جالب نیست .یک سوال برای خونه های سازمانی از بر وبچه های این گروه بپرسید برای خیلی هاشون ارزوست.یکم از کسایی که تو نظام هستند بپرسید بعد اقدام کنید
    الان یک از قوم های من که بچه تبریز هست 67 سالشه از حقوقش نتوسته چیزی بدست بیاره بلکه رفته یک زمین خریده 30 سال پیش که فاصله اش تا شهر خیلی بوده حتی هیچی کی اونجا نبوده وفقط بدلیل اینکه به پادگانش نزدیک باشه الان شده بالا شهر مشهد.حقوقش بود,خیاطی درجه 2 هست ,اژانس کار میکنه,زندگی متوسط داره تازه اواخر عمری تونسته LED 40 اینچ بخره و ماشین پیکان رو تبدیل به پراید کنه اونم با سه بچه .بعد از 30 سال خدمت همون 30 میلیون بازنشستگی رو هم بهش نقد ندادند بهش قسطی 200 تومان رو حقوق اضافه می کنند.
    حداقل اگر میخواهید برید سپاه هر چند که من این پول رو قبول ندارم واز نظرم حلال ترین مال همین ارتش هست

حـــــرفـه ای payam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

بطور مثال میگم الان تو نروژ برای تعدادی رشته در مقطع کارشناسی رایگان هست و فقط یک هزینه باید تو حسابتون داشته باشید که مشخص بشه شما توانایی اقامت در این کشور رو دارید.
    المان چند وقت پیش بود برای رشته کارشناسی دارو سازی در المان اقامت می دادند تنها شرطش تونایی زبان المانی در یک سطح بود یادم نیست و فکر کنم یا ترمی یا سالی 5000 یورو بود.درسته کار در المان در صورت اقامت دانشجویی غیر مجاز ولی ظرف 6 ماه مطمئن می تونید کار پیدا کنید.
    خیلی کشور ها تو رشته ها معتبر دانشجو می خواهند که یا پولی هست یا یک سرمایه که باید تو حساب ارزی داشته باشید که نشون بده اونطرف سربار دولت و ملت کشورشون نمیشید.
    یقینا کسی که 5 سال اونطرف تحصیل کنه دیگه به رفتار انها عادت می کنه و کلاهش بیفته ایران بر نمی گرده و به یک طریقی اقامت دائمشو اونجا می گیره
    اگر همچین پول دارید یک سرچ اینترنتی بکنید تحصیل رایگان در خارج
    تحصیل در خارج اروپا..
    بله اگر توی سطح اقتصادی خوبی قرار داشته باشه یک فرد ، چرا که نه..
    اما باید دید بعد از تحصیل میتونید بمونید و شرایط اقامت رو دارید ، یا نه باید برگردید .
    اگر قرار به برگشتنه ، فکر میکنم توی ایران ارشد خوندن خیلی مفید تره..

نیروهای مسلح همونطور که می دونید طبق بندی داره و بهترینش از لحاظ مزایا نیروی هوایی و سپاه هست.بازم شما هر شهری که گفتن باید اطاعت دستور کنید,سخترین اموزش های نظامی رو بهتون میدن به مدت 1 تا 2 سال که باید سخت جون باشی اگر نه کم میاری,طی سال اول حقوق 150 تومان هست.روابط اصلا جالب نیست .یک سوال برای خونه های سازمانی از بر وبچه های این گروه بپرسید برای خیلی هاشون ارزوست.یکم از کسایی که تو نظام هستند بپرسید بعد اقدام کنید
    الان یک از قوم های من که بچه تبریز هست 67 سالشه از حقوقش نتوسته چیزی بدست بیاره بلکه رفته یک زمین خریده 30 سال پیش که فاصله اش تا شهر خیلی بوده حتی هیچی کی اونجا نبوده وفقط بدلیل اینکه به پادگانش نزدیک باشه الان شده بالا شهر مشهد.حقوقش بود,خیاطی درجه 2 هست ,اژانس کار میکنه,زندگی متوسط داره تازه اواخر عمری تونسته LED 40 اینچ بخره و ماشین پیکان رو تبدیل به پراید کنه اونم با سه بچه .بعد از 30 سال خدمت همون 30 میلیون بازنشستگی رو هم بهش نقد ندادند بهش قسطی 200 تومان رو حقوق اضافه می کنند.
    حداقل اگر میخواهید برید سپاه هر چند که من این پول رو قبول ندارم واز نظرم حلال ترین مال همین ارتش هست

مثلا توی نیروی هوایی ، چند سالی باید منطقه ی محروم خدمت کنید ، مثلا بوشهر . بعد ، نسبت به تخصص ، اعزام میشید به مثلا تهران .
    ( اینی که میگم برای کسی که میشناسم اینطور بوده )
    و در مورد حقوق هم ایشون با تحصیلات لیسانس و 12 سال سابقه ، حدود 1 میلیون و دویست هزار تومان درآمد دارند .
    و در مورد افراد تازه جذب شده ، حقوقشون زیر 600 تومن نیست . اینطور که من سوال کردم..!
    در مورد پول بازنشستگی ، زیاد هم شده الان بالای 60 تومن هستش و 2 نفر نظامی از اقوام رو میشناسم که به موقع پولشون رو تمام و کمال دریافت کردن !
    البته باز هم ارگان و زمان و مکان میتونه توی همه ی این قضایا تاثیر داشته باشه..

4. این کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان من دانشجوی ترم سوم مهندسی عمرانم.فعلا درحال تحصیلم ولی توفکرم که سرکارهم برم .نظرشما چیه؟مهندس عمران اینجا داریم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان .

چند وقتی بود که تحقیق کردم راجع به اینکه چطور میشه صادرات کرد .

التزام این کار داشتن کارت بازرگانی هستش ، که داستان های خاص خودش رو داره .

صادرات ِ پیچیده هم مد نظرم نیست ، میشه ساده هم شروع کرد . مثلا یه کامیون انار از مرز رد کنی و عراق بفروشی .

صادرات هر نوع کالا بجز کالاهای استراتژیک کشور ، مجاز هست و دولت شدیدا از این کار حمایت میکنه !

آدم های موفقی هم توی این زمینه سراغ دارم . .

یعنی این کار جوری هست که خیلی میتونی گسترش بدی ، از مرز ها عبور کنی.. کلا هیجان خاص خودشو داره .

نظر ؟

7. 3 کاربر از payam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چند وقتی بود که تحقیق کردم راجع به اینکه چطور میشه صادرات کرد .
    میوه باید جوری باشه که خراب نشه تا برسه به مقصد و همچنین باید بدونین کدوم شهر میخواین بفروشید و به چه قیمتی حداکثر میشه فروخت... خود شخص شخیص داشتن باغ مربوطه هم مصیبتی هستش!!!...
    ما الان 500 متر زمین مناسب برا باغ هست تو شهرمون 22 ملیون که البته رو دست طرف موندن به نظرم ارزون تر هم میشه ازش خرید(ایلام!)....
    فک کنم تو ایلام هلو و زرد‌الو و انگور و انجیر و از این حرفا خوب عمل میاد(خودمون انگور و انجیر وحشی تو خونه داشتیم که نصف روستا میومدن ازش میخوردن!! و البته فک کنم هنوز باشن؟؟)...

می‌مونه یه سری کامیون مامیون و اجازه نامه ها برای خارج کردن یا فروش در داخل!... به نظرم برا خود باغدار اینجوری خیلی خیلی خوب میصرفه فروشش!!...

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من و خانوادم شهروند کانادا هستیم و اونجا هم زندگی میکردیم که به دلیل سختی غربت و . . . برگشتیم الان همه به من میگن درست تموم شد برو بعضی از اقوامه نزدیک دیگه تهدید میکنن که اگه نری فلان میشه و . . . ولی من اصلأ به مهاجرت خوشبین نیستم زبانم بد نیست از خیلیا که رفتن زبانم بهتره دوست و آشنا هم داریم اونجا با شناختی هم که از خودم دارم فکر میکنم خیلیم غربت رو من اثر نمیذاره ولی مهاجرت یعنی شروع زندگی از صفررررررررر اونجا خیلی خوش رنگ و لعابه ولی اگر قرار باشه زندگی با من نسازه دوست دارم توی ایران باشم نه کشور خارجی! برای پولدار شدن که مهم ترین دغدغه ما جووناس هیچ جا بهتر از ایران نیست! به همون اندازه که بی در و پیکره به همون اندازه هم موقعیت و فرصت ریخته دور خودمون که ازشون بی خبریم ولی کشورهای پیشرفته حساب کتاب دارن پول مفت به کسی نمیدن اکثر کسانی هم که رفتن من ندیدم به سطح اول زندگی تو اونجا برسن! اکثرأ به زندگی بخور نمیر تو خارج بسنده میکنن یا برمیگردن ایران و مجبورن تو ایران هم از صفرررررر شروع کنن چون هرچی داشتن دلار و یورو کردن بردن خارج خرج کردن
    تازه از وقتی مکزیکی ها و مردم آمریکای جنوبی ریختن توی آمریکا و کانادا بازار کار جنرال رو هم خراب کردن شدن مثل افغانی ها تو ایران و ایرانی هایی که تازه میرن خارج تو پیدا کردن کار جنرال هم مشکل دارن چه برسه کار با درآمد بالا
    کلأ دنیای مهاجرت و زندگی تو محله بوورلی هیلز لس آنجلس و بولوار هالیوود از بیرون قشنگه اینارو گفتم تا بچه ها با چشم و گوش باز به مهاجرت فکر کنن تا وقتی رفتن اونور قصر رویاهاشون تبدیل نشه به همکف 40 متری با اجاره 1200 دلار
    درج لینک خلاف قوانینه پس خودتون این فروم رو تو گوگل سرچ کنید خیلی سایت خوبیه برای مشاوره شغلی و ایده پردازی و راه های کسب در آمد در ایران و دوره های دو برابر کردن پول و کارآفرینی و . . . اعضای زیادی داره و کلأ سایت پویایی هست
    سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

10. 6 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

توی بازار یه سری چیزا هست که همیشه لازمه و بعضی رشته ها هم همچنین مثال برای بازار مواد غذایی و برای رشته تحصیلی مثل عمران و حقوق و چیزایی که کاملا به انسان و نیاز های اولیه انسان ربط دارن

توی بازار فروش یه سری چیزا خواه نخواه ادامه داره و دست کسی هم نیست که بخواد تغییر بده مثل همین سوپر مارکت ساده و حتی موبایل فروشی و فست فود و انواع تهیه غذا هیچ کس نمیتونه مسیر اینارو به راحتی عوض کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    عمان

پيش فرض

میوه باید جوری باشه که خراب نشه تا برسه به مقصد و همچنین باید بدونین کدوم شهر میخواین بفروشید و به چه قیمتی حداکثر میشه فروخت... خود شخص شخیص داشتن باغ مربوطه هم مصیبتی هستش!!!...
    ما الان 500 متر زمین مناسب برا باغ هست تو شهرمون 22 ملیون که البته رو دست طرف موندن به نظرم ارزون تر هم میشه ازش خرید(ایلام!)....
    فک کنم تو ایلام هلو و زرد‌الو و انگور و انجیر و از این حرفا خوب عمل میاد(خودمون انگور و انجیر وحشی تو خونه داشتیم که نصف روستا میومدن ازش میخوردن!! و البته فک کنم هنوز باشن؟؟)...

می‌مونه یه سری کامیون مامیون و اجازه نامه ها برای خارج کردن یا فروش در داخل!... به نظرم برا خود باغدار اینجوری خیلی خیلی خوب میصرفه فروشش!!...
    آره ، باید محاسبه کنی که میوه چند روزه خراب میشه و چند روز وقت داری برسونی اونور مرز . اما الان حمل بار و نگهداریش پیشرفت کرده ، خراب نمیشه .
    کشاورزی خوب سود خوبی داره ، اما دلال میوه باشی بهتره تا کشاورز!
    اما اگه بتونی میوه رو صادر کنی خوب پولی در میاد .
    واسه شروع یه سفر به سلیمانیه و آشنا شدن با اونورا بدک نیست .

سلام
    من و خانوادم شهروند کانادا هستیم و اونجا هم زندگی میکردیم که به دلیل سختی غربت و . . . برگشتیم الان همه به من میگن درست تموم شد برو بعضی از اقوامه نزدیک دیگه تهدید میکنن که اگه نری فلان میشه و . . . ولی من اصلأ به مهاجرت خوشبین نیستم زبانم بد نیست از خیلیا که رفتن زبانم بهتره دوست و آشنا هم داریم اونجا با شناختی هم که از خودم دارم فکر میکنم خیلیم غربت رو من اثر نمیذاره ولی مهاجرت یعنی شروع زندگی از صفررررررررر اونجا خیلی خوش رنگ و لعابه ولی اگر قرار باشه زندگی با من نسازه دوست دارم توی ایران باشم نه کشور خارجی! برای پولدار شدن که مهم ترین دغدغه ما جووناس هیچ جا بهتر از ایران نیست! به همون اندازه که بی در و پیکره به همون اندازه هم موقعیت و فرصت ریخته دور خودمون که ازشون بی خبریم ولی کشورهای پیشرفته حساب کتاب دارن پول مفت به کسی نمیدن اکثر کسانی هم که رفتن من ندیدم به سطح اول زندگی تو اونجا برسن! اکثرأ به زندگی بخور نمیر تو خارج بسنده میکنن یا برمیگردن ایران و مجبورن تو ایران هم از صفرررررر شروع کنن چون هرچی داشتن دلار و یورو کردن بردن خارج خرج کردن
    تازه از وقتی مکزیکی ها و مردم آمریکای جنوبی ریختن توی آمریکا و کانادا بازار کار جنرال رو هم خراب کردن شدن مثل افغانی ها تو ایران و ایرانی هایی که تازه میرن خارج تو پیدا کردن کار جنرال هم مشکل دارن چه برسه کار با درآمد بالا
    کلأ دنیای مهاجرت و زندگی تو محله بوورلی هیلز لس آنجلس و بولوار هالیوود از بیرون قشنگه اینارو گفتم تا بچه ها با چشم و گوش باز به مهاجرت فکر کنن تا وقتی رفتن اونور قصر رویاهاشون تبدیل نشه به همکف 40 متری با اجاره 1200 دلار
    درج لینک خلاف قوانینه پس خودتون این فروم رو تو گوگل سرچ کنید خیلی سایت خوبیه برای مشاوره شغلی و ایده پردازی و راه های کسب در آمد در ایران و دوره های دو برابر کردن پول و کارآفرینی و . . . اعضای زیادی داره و کلأ سایت پویایی هست
    سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

مرسی از نکته هایی که گفتی .

راجع به اون راه های نامرئی بیشتر توضیح بده حالا

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

نظرتون درباره یه مغازه که همه گجت هارو داشته باشه چیه؟ مثل موبایل پلیر جی پی اس دوربین تبلت ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •