سلام
من و خانوادم شهروند کانادا هستیم و اونجا هم زندگی میکردیم که به دلیل سختی غربت و . . . برگشتیم الان همه به من میگن درست تموم شد برو بعضی از اقوامه نزدیک دیگه تهدید میکنن که اگه نری فلان میشه و . . .

ولی من اصلأ به مهاجرت خوشبین نیستم زبانم بد نیست از خیلیا که رفتن زبانم بهتره دوست و آشنا هم داریم اونجا با شناختی هم که از خودم دارم فکر میکنم خیلیم غربت رو من اثر نمیذاره ولی مهاجرت یعنی شروع زندگی از صفررررررررر اونجا خیلی خوش رنگ و لعابه ولی اگر قرار باشه زندگی با من نسازه دوست دارم توی ایران باشم نه کشور خارجی! برای پولدار شدن که مهم ترین دغدغه ما جووناس هیچ جا بهتر از ایران نیست! به همون اندازه که بی در و پیکره به همون اندازه هم موقعیت و فرصت ریخته دور خودمون که ازشون بی خبریم ولی کشورهای پیشرفته حساب کتاب دارن پول مفت به کسی نمیدن اکثر کسانی هم که رفتن من ندیدم به سطح اول زندگی تو اونجا برسن! اکثرأ به زندگی بخور نمیر تو خارج بسنده میکنن یا برمیگردن ایران و مجبورن تو ایران هم از صفرررررر شروع کنن چون هرچی داشتن دلار و یورو کردن بردن خارج خرج کردن
تازه از وقتی مکزیکی ها و مردم آمریکای جنوبی ریختن توی آمریکا و کانادا بازار کار جنرال رو هم خراب کردن شدن مثل افغانی ها تو ایران و ایرانی هایی که تازه میرن خارج تو پیدا کردن کار جنرال هم مشکل دارن چه برسه کار با درآمد بالا
کلأ دنیای مهاجرت و زندگی تو محله بوورلی هیلز لس آنجلس و بولوار هالیوود از بیرون قشنگه

اینارو گفتم تا بچه ها با چشم و گوش باز به مهاجرت فکر کنن تا وقتی رفتن اونور قصر رویاهاشون تبدیل نشه به همکف 40 متری با اجاره 1200 دلار
درج لینک خلاف قوانینه پس خودتون این فروم رو تو گوگل سرچ کنید خیلی سایت خوبیه برای مشاوره شغلی و ایده پردازی و راه های کسب در آمد در ایران و دوره های دو برابر کردن پول و کارآفرینی و . . . اعضای زیادی داره و کلأ سایت پویایی هست
سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران