نه دسترسی به فیلمها دیگه امکان پذیر نیست
شما ببین می تونی عکس های داخل این فلش را برداری؟
نمی تونی چون از واسطه استفاده کرده شما مستقیما دسترسی به فایلها نداری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه دسترسی به فیلمها دیگه امکان پذیر نیست
شما ببین می تونی عکس های داخل این فلش را برداری؟
نمی تونی چون از واسطه استفاده کرده شما مستقیما دسترسی به فایلها نداری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اون راه حل که گفته شد رفتم به صورت swf ایمپورت گرفتم ولی مشکل اینجاست که بهم موقعه خروجی exe خطا میده
متن خطا:
Error Creating Projector File. Be Sure That Flash is Instaled Correctly
and That the Destination File is not Locked or on a Loked drive.
خب این فایل که نمونه گذاشتین رو صفحه وب منتشر شده ولی من نرم افزارمو باید در قالب exe و روی DVD رایت کنم بنابراین باید تموم فایلهایی که نیاز داره کنار فایل اصلی باشه
اما تحت وب همه رو رو سرور آپلود میکنه و کسی بهش دسترسی نداره
الان مشکلم سره exe بود که درست شد
فقط چجوری دکمه های Play,Stop,Sound ,... رو بذارم روی این فیلمم؟؟
خدمتتون عرض کردم
برای دسترسب کامل میتونید اونو توی یه موی کلیپ قرار بدید و راحت میتونید برای موی کلیپ دستورهی play,stop و... قرار بدید
حالا اگه میخوایید از اونا خروجی swf جدا بگیرید و توی فایل اصلیتون لود کنید خوب این فیلم توی تایم لاین و در فریم ها ریخته میشه شما که فیه که دکمه های با عملکرد playوstop و prwaveFrameو... بدید یعنی این دکمه ها رو تی خود فایل swf قرار بدید و موقع لود شدن فایل swf حاوی این دکمه ها رو لود کنید
واضحه دیگه... نه!
خب من الان اون رو داخل موی کلیپ گذاشتم
باید دوتا دکمه بذارم رو هرکدوم که کلیک کرد stop , play بشه؟
مثلا بگم:
mov1_mc.stop();
mov1_mc.play();
خب قسمت play,stop رو نوشتم درست شد
الان برای "کم و زیاد کرد صدای فیلم" و "عقب جلو بردن فیلم "چه کدی باید بنویسم؟
راستش الان دارم میرم مسافرت تا 5 روز دیگه برمیگردم وقت نیت لب تابم رو روشن کنم چون یه فایل آماده داشتم که توش صدا رو با یه غلطک کنترل میکردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کنترل صدا با کلاس soundTransform اگه اشتباه نکنم کنترل میشد که مقدار 0 برای بی صدا و 1 برای نهایت صدا بود
اینا رو سرچ بزن ببین چی دستگیرت میشه
prevFrame(); هم برای بردن یک فریم به عقب استفاده میشه که باید برای دکمه عقب یه فانکشن بزاری که با اونت enterFrame فانکشن prevFrame(); رو اجرا کنه و وقتی دکمه back کنسل شد اونت رو برداری
ببخشید وقت ندارم توضیح بیشتری بدم ولی این دو تا رو که گفتم سرچ بزنید ایشالا مشکلتون حل میشه
خدانگهدار
آهان من فکر کردم سایت آموزشی دارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)