تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان سوپر کاپ اروپا خواهد شد؟

راي دهنده
38. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ

19 50.00%
  • چلسی

19 50.00%
صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 71

نام تاپيک: سوپر کاپ اروپا | 2013 | بایرن مونیخ - چلسی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اما برسیم به این بازی اول اینه فکر کنم همه قبول داشته باشند که مورینیو هم از نظر کوچینگ در بازی های خاص و هم تجربه از گواردیولا بهتر و بالاتره
    اینو فک کنم فقط مخالف های پپ قبول داشته باشند و شما نظرت خودت رو برای بقیه در نظر نگیر..
    +
    تیمی دفاع کند اتوبوسی، تیمی حمله کند بی منطق، پاسکاری و مالکیت توپ میشه بی هدف بودن، اینها همه در بحثهای هواداری است و بس...
    دفاع کردن اگه مثه اینتر جلوی بارسا باشه به نظرم سخت ترین کار ممکن هست و اجراش از هر کسی بر نمیاد.. کلا اینتر اون سال معنی دفاع رو مشخص کرد ولی سالی که چلسی قهرمان شد ما چیزی به اسم دفاع کردن ندیدم..نمونش بازی بارسا، چقد به تیر دروازه خورد و موقعیت خراب شد.. اینکه 11 نفر بریزی تو 18 اسمش دفاع کردن نیست و میشه همون اتوبوس..

2. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

تیمی دفاع کند اتوبوسی، تیمی حمله کند بی منطق، پاسکاری و مالکیت توپ میشه بی هدف بودن، اینها همه در بحثهای هواداری است و بس...
    جمله بسیاز زیبایی گفتی دوست عزیز
    برای من هم خیلی جالب شده این موضوع.یه تیم در حد بایرن ؛ رئال چلسی؛ بارسا و ...ده ها نفر کادر فنی دارند؛ چندین انالیزور؛ کمک مربی؛ کادر مدیریت باشگاه؛ اصلا خود بازیکنها و...که تماما کارشون و تخصصشون فوتباله و برای هر بازی اینقدر بحث و بررسی میکنن تا به یک نظر جامع میرسن!! اونوقت تصمیم میگیرن که حمله کنیم دفاع کنیم یا ضد حمله بزنیم یا بازی رو بکشیم و....!
    حالا در این گیر و دار یه عده ای هوادار هستن که بدون توجه به پیچیدگی کار میان یک سری برچسب هایی میزنن به بازی تیم ها!! یادمون باشه تیم ها هر کار میکنن بر اساس یک فلسفه است و منطقی پشت قضیه وجود داره.
    چه اشکال داره وقتی تیمی میدونه اگه هجومی بازی کنه ابکش میشه؛ بیاد دفاعی بازی کنه.
    یا تیمی حفظ توپ کنه یا وقتی بضاعتش میرسه حمله کنه

چه ایرادی داره ماشینی بازی کنه یا ...؟

4. 6 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

البته یه lمقدار از بحث های بازی خارج میشیم ولی در ادامه صحبت دوستان به نظرم چلسی در سال 2012 هم در بازی با بارسا و هم در بازی با بایرن دفاع کرد اما دفاع منسجمی نداشت، موقعیت های زیادی در هر دو بازی برای تیم حریف ایجاد شد اما با بی دقتی بازیکنان حریف یا بدشانسی وارد گل نشد.

درست بر خلاف چلسی هیدینک (یا اینتر مورینیو) که دفاع کاملا منسجمی داشت و تیم های مقابل به ندرت تونستن خلق موقعیت کنند، به یه شکل دیگه میشه گفت چلسی بازی های خوبشو سال 2009 کرد و در اون سال استحقاق قهرمانی رو داشت، اما جام رو سال 2012 برد!

برگردیم به موضوع اصلی تاپیک: طبق آخرین خبرها رسیدن شواینی به بازی در هاله ای از ابهام قرار داره و در طرف مقابل مارتینز مدتی میشه که به خاطر مصدومیت نتونسته برای بایرن به میدان بره و مشخص نیست در ترکیب قرار می گیره یا نه.

+

برای توصیف سبک بازی تیم مقابل الفاظی مثل "اتوبوس" یا موارد مشابه اون زیاد جالب و شایسته نیست، میشه از واژه های بهتر و دقیق تری استفاده کرد.

6. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ماشینی و کسل کننده
    ماشینی و خسته کننده
    ماشینی و فلان
    ماشینی و بیسار

نصف شماهایی که این حرفا رو میزنید اصلا نمیدونید ماشینی چی هستش و چه معنایی داره،فقط وقتی بچه بودید گوش میدادید گزارشگر تلویزیون چی میگه بعد میومدید مثل طوطی جلوی بقیه تکرار میکردید فوتبال آلمان ماشینی و خسته کنندست.
    همین الانشم همینطورید و هیچ تفاوتی ندارید
    الانم برو سرچ کن بعد بیا اینجا توضیح بده فوتبال ماشینی که میگی یعنی چی.
    بعله فقط شما میدونید فوتبال و سیستم چی هست .. شما اصلا دکتر صدر .... بنده از سال 2003 که چلسی توو نیمه نهایی به موناکو باخت این تیمو دوست دارم تا الان ... از فینال 99 بارسلون هم فوتبال میبنم .... نیاز به سرچ کردن دوست عزیز .... بازی های آلمان هم زیاد دیدم ... الان هم که بایرن فوتبالش بهتر شده فقط و فقط به لطف 2 تا بال کناریش ( ریبری - روبن ) هست که خیلی آمادن ... به نظر این 2 نفرو از بایرن بگیری بایرن چیزی واسه ارائه نداره ... و یه تیم کاملا معمولی هست ... دورتموند تیم کاملتر و هماهنگتر و دوست داشتنی تره ... دنیا فقط شیر های لندن

8. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکته جالبه اینکه دوستان از به کار بردن کلمه ماشینی بهشون برمی خوره ولی از استفاده کلمه اتوبوس ابایی ندارن
    والا چلسی اون فصل که صد در صد آماده نبود و دی متئو هم مربی زیاد باتجربه ای نبود و بدون تاکتیک ضد حمله نمی تونست به موفقیت برسه
    ضمن اینکه به قول دوستان جالبه توی بازی فینال چهار تا بازیکن اصلی از عناصر دفاعی چلسی نبودن!

نکته جالبتر اینه که طرفدارای بایرن نمیان بگن که روبن میاد توی اون بازی یه پنالتی خراب می کنه یا از اون مهمتر توی ضربات پنالتی آلمان ها که از نظر اعتماد به نفس توی پنالتی معروفن دقیقا یه بازیکن از اونا پنالتی آخر رو خراب می کنه! یا نمیگن که اون طرف چلسی هر چند از نظر مهره مثل بایرن نبود و ضعف داشت ولی بازیکنایی مثل دروگبا رو داشت که سرنوشت هر بازیی رو می تونن تغییر بدن و همین بازیکنا هستن که توی همچین بازی هایی تفاوت تیم ها رو نشون میدن. حالا نمی دونم اینا هم احتمالا به دفاع کردن چلسی برمی گرده و کلا بایرن ضعف خودش نبود که قهرمان نشد!

اون بازی که بهش اشاره شد یعنی تنها رویارویی دو تیم به جز فینال دو سال قبل، پیروزی 2-3 در بازی رفت و شکست 4-2 در بازی برگشت هست (4-2 در خانه خودی با "4 تا زدیم" یه مقدار فرق داره)
    اون بازی یادمه چلسی 4 تا زد 4 تا هم نزد
    4 بر 1 هم جلو بود که دقایق آخر بالاک یه پنالتی رو گل کرد
    در کل اون زمان اوج چلسی بود حالا هم اوج بایرنه و نمیشه اینو در نظر نگرفت...

البته یه lمقدار از بحث های بازی خارج میشیم ولی در ادامه صحبت دوستان به نظرم چلسی در سال 2012 هم در بازی با بارسا و هم در بازی با بایرن دفاع کرد اما دفاع منسجمی نداشت، موقعیت های زیادی در هر دو بازی برای تیم حریف ایجاد شد اما با بی دقتی بازیکنان حریف یا بدشانسی وارد گل نشد.

درست بر خلاف چلسی هیدینک (یا اینتر مورینیو) که دفاع کاملا منسجمی داشت و تیم های مقابل به ندرت تونستن خلق موقعیت کنند، به یه شکل دیگه میشه گفت چلسی بازی های خوبشو سال 2009 کرد و در اون سال استحقاق قهرمانی رو داشت، اما جام رو سال 2012 برد!
    درسته بهترین تیم رو چلسی اون سال نداشت ولی در نهایت حقش بود که قهرمان بشه
    توی 6-7 سال قبلش می تونم بگم به طور قاطع حداقل 2 بار حقش بود که قهرمان بشه اونم بدون در نظر گرفتن فینال سال 2008!
    یه بار همون سال 2009 که شاهکار هیدینگ رو دیدیم که در نهایت فوتبال بی رحم توی نیمه نهایی خودشو نشون داد وگرنه اون چلسی امکان نداشت توی فینال قهرمان نشه
    یه بار هم باز توی نیمه نهایی سال 2005 که مورینیو مربی تیم بود و آماده ترین چلسی زمان مورینیو بودش ولی متاسفانه لیورپول با گلی که در اصل از خط نگذشته بود برنده بازی شد!

+

کم کم ممکنه از بحث اصلی تاپیک خارج بشیم
    در مورد بازی امشب یه نکته دیگه که به نظرم می رسه اینه که اگه همچین بازیی چند ماه دیگه فرضا توی لیگ قهرمانان اتفاق بیافته مطمئنا تیما آماده ترن و ستاره های بیشتری رو در اختیار دارن. از چلسی که لوئیز مصدومه و ماتا هم خیلی آماده نیست. همین طور خریدهای جدید نیستن مثل ویلیان و اتوئو و کلا از نظر تیمی هم چند ماه دیگه مطمئنا خیلی آماده تره. بایرن هم همین شرایط رو داره و چند مصدوم هم داره مثل تیاگو و کلا ستاره های جدید اون مثل تیاگو و گوتره هنوز خودشونو نشون ندادن...
    ولی با این حال امیدوارم بازی خیلی قشنگی و پرگلی باشه

10. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من فک میکنم امشب شاهد یه بازی چذاب و هجومی از طرف هر دو تیم باشیم..... فک نکنم مورینیو مثه ماتئو دفاع اتوبوسی بکنه!
    ینی واقعا با بازیکنای خلاقی مثه اسکار و لمپارد کی میاد دفاع کنه؟
    من دوست دارم چلسی ببره

12. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

حالا نمی دونم اینا هم احتمالا به دفاع کردن چلسی برمی گرده و کلا بایرن ضعف خودش نبود که قهرمان نشد!
    وحید جان ما که قبول داریم به خودمون باختیم نه شما

کم کم ممکنه از بحث اصلی تاپیک خارج بشیم
    در مورد بازی امشب یه نکته دیگه که به نظرم می رسه اینه که اگه همچین بازیی چند ماه دیگه فرضا توی لیگ قهرمانان اتفاق بیافته مطمئنا تیما آماده ترن و ستاره های بیشتری رو در اختیار دارن. از چلسی که لوئیز مصدومه و ماتا هم خیلی آماده نیست. همین طور خریدهای جدید نیستن مثل ویلیان و اتوئو و کلا از نظر تیمی هم چند ماه دیگه مطمئنا خیلی آماده تره. بایرن هم همین شرایط رو داره و چند مصدوم هم داره مثل تیاگو و کلا ستاره های جدید اون مثل تیاگو و گوتره هنوز خودشونو نشون ندادن...
    ولی با این حال امیدوارم بازی خیلی قشنگی و پرگلی باشه
    تیاگو و گوتزه رو بیخیال .. تیاگو همون هایی هم که بود دردی رو دوا نمی کرد ولی نبود مارتینز و شواینی خیلی خیلی ضربه می زنه به تیم

14. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ترکیب دو تیم:

Čech, Ivanović, Cahill, David Luiz, A.Cole; Ramires, Lampard, Schürrle, Oscar, Hazard, Torres

Neuer, Rafinha, Lahm, Alaba, Boateng, Dante, Kroos, Ribery, Robben, Mueller, Mandzukic
    (غیبت شواینی و مارتینز همون طور که انتظار می رفت)

16. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب ترکیب هم اعلام شد و نسبت به اون ترکیب احتمالی که گفتم هر تیم یک تغییر دارن:

چلسی: چک - کیهیل - لوئیز - ایوانوویچ - کول - رمیرس - لمپارد - شورله - اسکار - هازارد - تورس
    نویر - بواتنگ - دانته - رافینیا - آلابا - لام - کروس - مولر - روبن - ریبری - مانژوکیچ

رسیدن لوئیز به این بازی یکمی غیر منتظره بود و ظاهرا چلسی لوئیز رو نگه داشته بوده برای این بازی!
    ولی با این حال من زوج لوئیز و تری رو بیشتر ترجیح میدم ولی فقط یه خصوصیتش اینه که لمپارد به عنوان کاپیتان توی فینال ها بهتر نتیجه گرفته

بایرن هم شواین اشنایدر رو در اختیار نداره و به جاش لام رو اورده هافبک و رافینیا رو جای لام به دفاع راست برده
    کلا همین می تونه ضعف بایرن باشه چون عملا توی ترکیب اصلیش کسی به عنوان هافبک دفاعی وجود نداره
    خاوی مارتیز هم به بازی رسیده و روی نیمکت قرار داره

18. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اگر چلسی چیزی برای ارائه کردن نداشت جلوی اینهمه تماشاگر بایرن و شرایطی که آلمانی ها برای خارجی ها به خصوص انگلیسی ها ایجاد میکنند نمیتونست بازی باخته را مساوی کنه و در ضربات پنالتی که عقب افتاده بود و با اون حرکات عجیب و اعتماد به نفس کاذب نویر جلو بیفته و بازی را ببره

تازه ما در اون بازی 4 بازیکن اصلیمون یعنی تری - میرالش - ایوا - رامیرس نداشتیم که این بازیکنان از عناصر مهم دفاعی چلسی هم بودند !
    خب مث اینکه بد صحبتمو گفتم
    چلسی چیزی برای ارائه جلوی بایرن نداشت یعنی توانایی ارائه یه بازی برابر رو با بایرن نداشت به همین خاطر یه سیستم دفاعی چیند

بعدشم پس غیبت بادشتوبر،آلابا،گوستاوو برای فینال به حساب نمیومد نه؟
    هافبک دفاعی رو هاینکس مجبور شد بزاره مدافع،هافبک تهاجمی رو بزاره هافبک دفاعی و بازیکنی که تو کل فصل ذخیره بود رو بزاره دفاع چپ

بعله فقط شما میدونید فوتبال و سیستم چی هست .. شما اصلا دکتر صدر .... بنده از سال 2003 که چلسی توو نیمه نهایی به موناکو باخت این تیمو دوست دارم تا الان ... از فینال 99 بارسلون هم فوتبال میبنم .... نیاز به سرچ کردن دوست عزیز .... بازی های آلمان هم زیاد دیدم ... الان هم که بایرن فوتبالش بهتر شده فقط و فقط به لطف 2 تا بال کناریش ( ریبری - روبن ) هست که خیلی آمادن ... به نظر این 2 نفرو از بایرن بگیری بایرن چیزی واسه ارائه نداره ... و یه تیم کاملا معمولی هست ... دورتموند تیم کاملتر و هماهنگتر و دوست داشتنی تره ... دنیا فقط شیر های لندن

خوبه پس شما هم جزو آبراموویچی ها هستید
    اگه بخوایم سابقه وسط بکشیم که من قبلا گفتم و الانم محض اطلاع میگم که از سال 99 طرفدار بایرن هستم و قدیمیترین فوتبال خارجی که یادم هست هم بازی آلمان کرواسی 98 هست،اگه به داخلی بخوام استناد کنم که میره به بازی های جام ملت ها آسیای 96 که اکثر بازی های ایران چه جلوی عراق و عربستان تو گروهی یا بازی با عربستان و کویت تو نیمه نهایی و رده بندی رو یادمه ولی بحث ما این نبود که بخوایم سابقه بکشیم وسط

عاشقای فوتبال برزیلی و آرژانتینی که بیشتر بر اساس استعدادای فردی دنبال میشد همیشه گیر میدن به بازی تیمی آلمان میگن،حالا باز اونا بگن یه چیزی،وگرنه یه طرفدار فوتبال انگلیس که سالهاست تاکتیک تیم ملی اون کشور بر اساس صرفا بازی مستقیم بنا شده بیاد بازی هماهنگ و کاملا منظم تیم دیگه رو زیر سوال ببره،خیلیه واقعا
    خود چلسی هم طی این سالها یادم نمیاد فوتبال تداوم داری که بشه اسمشو جذاب و تماشاگر پسند گذاشت ارائه بده،وقتی خودتون همچین چیزیو هیچوقت نداشتید به بقیه چرا گیر میدید؟
    Last edited by بردیا; 30-08-2013 at 22:33.

20. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •