htc ChaCha
htc ChaCha
با سلام خدمت دوستان
من یک گوشیه دو سیم کارته میخوام که
صفحه نمایشش بین 4 تا 4.5 اینچ باشه
کیفیتش بالا باشه دوریبنش ار 5 بیشتر
شارژ دهی خوبی داشته باشه
اندروید باشه
دو هسته ای یا بالاتر باشه
قیمتشم تا حدود 1200 باشه
البته خودم یه خورده گشتم و galaxy s4 mini dual و htc disire 600 مد نظرم هستند البته نمیدونم بین این دوتا کدومو انتخاب کنم اگه زحمتی نباشه یه راهنمایی بکنید
و اگه گوشیه بهتری مد نظرتونه لطفا راهمایی کنید
خیلی ممنون
بین s4 mini و desire 600 ، گوشی سامسونگ بهتره ... اونم بخاطر اینه که چیپستش از نوع snapdragon 400 هست و یه نسل از چیپست s200 گوشی اچ تی سی جلوتره. پردازنده گرافیکی desire 600 هم خوب نیست.
با این خواسته هایی که شما دارید Galaxy S4 mini و HTC One mini بهترین گزینه ها هستند.
خوب، پس از بررسیهای بیشتر، از مجموع شرائطی که لیست کرده بودم این چندتا برای گام اول باقی ماندند:
1. numeric keypad. ترجیحاً کلیدها منفرد باشند که موقع زدن بدون نگاه به صفحه کلید تشخیص اونها از هم راحتتر باشه.
2. threaded view sms
3. راهی برای انتقال smsها و contact list به PC
4. دوربین حداقل 640x480 برای فیلم برداری و حداقل 1.3MP برای عکس برداری.
به لحاظ سادگی، زیبایی و سبکی به Nokia 206 رسیدم. اما مجموع این شرائط رو برآورده نمیکنه (مثلاً شرط 3 رو). حالا لیستی از این نوع گوشیها میخوام که این شرائط رو برآورده کنه. خودم یه چندتایی به دست آوردهام (206، 207، 208 و 301). اما باز هر کدوم نقصی دارند. حالا سؤال من اینه که کجا میتونم لیستی از این نوع گوشیها داشته باشم تا اونها رو با هم مقایسه و مناسبترینشون رو انتخاب کنم؟
با تشکر
Last edited by hamidi2; 17-09-2013 at 08:45.
چی گرفتی آخر؟
من بزودی آشا 210 میگیرم.
هنوز هیچی. نتونستهام کامل مطمئن بشم. اما فعلاً نظرم رو Nokia 206 هست. هنوز باید بابت داشتن بعضی از خصوصیات در مورد این گوشی مطمئن بشم. راستش هیچوقت در مورد خرید گوشی انقدر وسواس به خرج نداده بودم. میرفتم علاء الدین و از روی ظاهر گوشی بالاخره یه کدوم رو انتخاب میکردم. ولی دیدم این کار درست نیست. چون پولی که میدم خیلی راحت حروم میشه. یه GLX خریدم 125 تومن. یه سامسونگ چینی (!!!) هم خریدم 350 تومن افتضاح. در واقع پول بیزبون رو ریختم دور. اما در عوض درس گرفتم. اولاً دنبال مارکهای الکی نباید بود. البته بازم این GLXه بهتر از اون چینیه است، ولی خوب اینم احتمالاً به همون کشور برمیگرده. ثانیاً تا از بابت داشتن قابلیتهای مورد نیاز مطمئن نشدهام نباید اقدام به خرید کنم. در مورد گوشی 206 هم پستی در این فروم زدهام که به طور تخصصیتر در موردش بحث بشه. خوبه شما تونستی تصمیمت رو بگیری. من هنوز در حال تحقیقم.
206 رو قبلا یکی از دوستان گفته بود براي تايپ پيام اصلا مناسب نيست و دکمه هاش خيلي صدا ميده.. سفته !
بازم اونجا خودت امتحان کن ببین با دکمه هاش راحتی؟
ممنون که گفتی. من قبلاً 1280 داشتم. باهاش راحت بودم. اگه این یکی هم به همون اندازه سفت باشه نه بیشتر مناسبه. من اصلاً نظرم روی 208 بود. منتها چون دیدم 206 دکمههاش به هم پیوسته نیست و با لمس کردن میتونم جاشون رو پیدا کنم اینو انتخاب کردم. همونطور که گفتم یکی از گزینههایی که لازمه حتماً گوشی مورد نظر بنده داشته باشه اینه که بدون نیاز به نگاه کردن به گوشی بتونم SMS بزنم.
کاش یه راهی بود که گوشی رو برای یکی دو هفته یا بیشتر میشد امتحان کرد و بعد اقدام به خرید نمود!
سلام دوست عزیز دکمه هاش (301) که ی تیکه نیس مثلا مثل گوشی 110 بینشون ی فاصله ریز وجود داره همین مدل 301 بسیار گوشی خوبیه من باهاش کار کردم دکمه هاش بزرگ و عالی وکسی که اس باز باشه چشم بسته باهاش اس میده و از همه مهمتر 206 : 65000 رنگ هستش پدر چشم آدم در میاد یه کوچولو بیشتر هزینه کن 301 بگیر که همه جوره بسیار بهتر از 206 هستش و نکته ی پایانی خواستی گوشی بخری بگو این چندتا مدل که مد نظرت هست و طرف واست بیاره خودت باهاش کار کن آمار دکمه هاش میاد دستت که با کدوم راحتتری به نظر من اگه بخوای 206 بخری 112 بخری خیلی بهتره حداقل یه باتری بسیار عالی داره که چند روز یکبار نیاز به شارژ داره با استفاده خیلی زیاد 206 فقط ظاهرش ی مقدار زیباس همین . موفق باشید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)