سلام هر چی بازار شهرمونو زیر رو کردم جز سی پی یو هیچ قطعه دیگه از لیست پیدا نشد این مابین هم بودجم به 3میلیون دوباره کاهش پیدا کرد سایتی هست بشه تمام قطعات رو از اونجا خرید و بعد بدم ببندنش برام ؟
سلام هر چی بازار شهرمونو زیر رو کردم جز سی پی یو هیچ قطعه دیگه از لیست پیدا نشد این مابین هم بودجم به 3میلیون دوباره کاهش پیدا کرد سایتی هست بشه تمام قطعات رو از اونجا خرید و بعد بدم ببندنش برام ؟
بله. سایت لیون کامپیوتر و یا رایان صبا. همشون رو موجود دارن!
لیون رو در گوگل سرچ کنید. آدرسش میاد. آقا مهدی منشی هست اونجا. از دوستانم.
بهش بگید منو حسام از فروم سخت افزار فرستاده جهت خرید سیستم. شاید یه تخفیفی هم بهتون داد.
اگر اونجا ثبت نهایی می کنید، اسم و فامیلی و شهرتون رو بگید، سفارش کنم مشتری ویژه.![]()
Last edited by Hessam 2; 02-09-2013 at 12:26.
بودجم 3میلیونه یه سیستم با همین قیمت برای بازی میخوام ببندم فقط یه هارد 500 با دوتا دی وی دی رایتر دارم + رم 6 که گفتید بفروشمش و 8بخرم . رایان صبا قیمتاش هر روز اپدیت میشه به نظر من بهتره و مهمترین سوال ایا سایت کاملا معتبریه قضیه 3میلیونه![]()
سیستم که صفحه ی 1 به شما معرفی شد.
از هر دو سایت، دوستان خرید داشتن و راضی بودن. خودم تست نکردم و خرید نداشتم تا حالا.
اما راضی بودن و خوب بود. مخصوصاً از لیون.
بعضی از قطعات تو رایان صبا گرونه نمی دونم چرا! شما قیمت ها رو مقایسه کن. هر جا ارزون تر بود، از همونجا بخر.
قیمتای لیون کامپیوتر هم بروزه و هم اروزتراز رایان صبا واسه همین بهت تخفیف نمیده. شما بحث تخفیف رو بکشی وسط میگه که برو قیمتای مارو با جاهای دیگه مقایسه کن.شمام دیگه نمیتونی حرفی بزنی.
مین H77 رو رایان صبا داره 450 ولی لیون داره 399.
من خودم نزدیک به 1.500 خرید داشتم از لیون .
مورد اعتماده داداش.
اگر مانیتور هم بخواید، کافیه کارت گرافیک رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به قیمت 700 تومن انتخاب کنید.
مانیتور رو هم LG LED 20" E2040S بخرید به قیمت 440 هزار تومن.
Last edited by Hessam 2; 02-09-2013 at 13:57.
سیستم خودم فک کنم 400000تومن بره یه ال ای دی میخرم
Last edited by mhd1990; 02-09-2013 at 13:22.
سوال اخری و انشالله برم واسه خریدش این قطعات با هم ست هستن و درست کانفیگ میشن!
بــــــــله. خیالتون راحت باشه. کاملاً.
مبارکتون باشه. ایشالله فن هاش واستون بچرخه.
Last edited by Hessam 2; 02-09-2013 at 13:54.
کلا شد 3404000تومن. سی پی یو گارانتی نداره البته با در نظر گرفتن اینکه ما در ایران زندگی میکنیم,مشکلی نداره؟ ایا این سیستم تا 4سال دیگه برای بازی مناسبه؟ سایت معتبره؟
![]()
Last edited by mhd1990; 02-09-2013 at 14:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)