نمی دونم.موندم نسل قدیم روبگیرم یا جدید.چون مرده تو مغازه بهم می گفت نسل چهارم هنوز تو ایران نیومده.
نمی دونم.موندم نسل قدیم روبگیرم یا جدید.چون مرده تو مغازه بهم می گفت نسل چهارم هنوز تو ایران نیومده.
نه عزیز من! خیلی وقته که اومده! (3 ماهه!) این فروشنده ها گیج تشریف دارن و سطح علمی و فنیشون بر خلاف چیزی که ادعا می کنن، بسیار پایین و عقبه!
توصیه هاشون رو جدی نگبرید. بهترین منبع برای خرید بهترین سیستم ممکن، همین اینترنت و فروم هاست.
الان لیست صفحه ی قبل رو ویرایش کردم و شده 3 میلیون و 200!
اگر شده وام بگیرید و 200 تومن چک 12 ماهه دیگه رو بدید، بخرید همینو. ارزشش رو داره!
زیر بار حرف فروشنده ها هم نرید! اونا جنسهای بنجل و موجودشون رو به زور با تعریف و تمجید قصد دارن به مشتری تحمیل کنن و میگن بهترینه! در حالی که ذره ای از نظر فنی بهترین نیست نظراتشون و همیشه بدترین انتخاب ها رو به مشتری تحمیل می کنن و با قیمت بسیار گزاف میذارن تو کاسه و کوسه ی این ملت!!! آب هم از آب تکون نمی خوره!
آخر سر می بینید سیستم 2 و نیم میلیونی رو خیلی راحت برای شما 3 میلیون حساب کردن!
قیمت تهران بسیار ارزان تر از شهرستان هاست! اگر تهران هستید، موارد فوق کمتر دیده میشه.
اما شهرستان وضعیت افتضاحه!
Last edited by Hessam 2; 23-08-2013 at 21:10.
درسته.بعضی ها فکر می کنن خیلی می فهمن ولی نمی فهمن.
فقط این سستم من تا چند سال دیگه می تونه کارایی خودشو حفظ کنه؟
اگرم یک لینک راجع به این کارت گرافیکی که ذکر کردید بدید خیلی ممنون میشم.
منم می خوام فقط از گرگان سفارش بدم و اونا از تهران خرن.فقط یک جایی که قطعات اصل و با قیمت مناسب دارند رو هم بگید.
خیلی ممنون از راهنمایی های شما.![]()
در مورد اینکه چند سال برای شما می مونه، بستگی به توقعات خودتون داره و من نمی تونم تخمین بزنم!
اما بازی های امروزی رو در سطح پیشرفته اجرا می کنه و مشکلی نداره! حالا تا آینده، خدا می دونه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد خرید هم متاسفانه تنها جایی که شرکت ویستاپخش (نمایندگی رسمی ایسوس) نماینده نداره، همین استان گلستان هست!
در این مورد کاری از دست من ساخته نیست! فقط توجه داشته باشید که با گارانتی های اصل بخرید. گارانتی ها رو در جدول نوشتم + قیمت حدودیشون.
خیلی ممنون از توضیحات خوبتون.انشاالله که در زندگی موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)