تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 78

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ 3 میلیون تومانی ( N46VZ or N56VB )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا منم همینطور هستم...انشالله که پولشو جور میکنم و N550 میزنم تو گوشش.
    راستی این N46JV چطوره؟؟؟میشه گفت همون N550 هست با این تفاوت ها : صفحه نمایشگرش لمسی نیست و همچنین 14 اینچه ، گرافیکش 2گیگ هست به جای 4گیگ و صفحه کلیدش numpad نداره؟؟اگه اینجوری باشه این هم گزینه عالی هست.حالا اگه صفحه نمایشگر و صفحه کلید را درنظر نگیریم (چون صفحه 14 برای من عیبی نداره و لمسی هم فکر نمیکنم کاربرد آنچنان زیادی داشته باشه) ، تنها فرقشون همون گرافیکه.درسته؟؟بعد cpu این مدل هم 4700HQ هست.یعنی اینم نسل جدید سی پی یو هاست و هاسول هست؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    500 تومان اختلاف قیمتشون هست و تازه گرافیکشم 2g هست اما اینم 750 هست و به نظرم ارزش داره که 500 تومان کمتر بدم و اینو بخرم...چون فکر نمیکنم گرافیکشون اختلاف خیلی خیلی زیادی داشته باشند.
    Last edited by Amir_051; 24-08-2013 at 23:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دقیقا منم همینطور هستم...انشالله که پولشو جور میکنم و N550 میزنم تو گوشش.
    راستی این N46JV چطوره؟؟؟میشه گفت همون N550 هست با این تفاوت ها : صفحه نمایشگرش لمسی نیست و همچنین 14 اینچه ، گرافیکش 2گیگ هست به جای 4گیگ و صفحه کلیدش numpad نداره؟؟اگه اینجوری باشه این هم گزینه عالی هست.حالا اگه صفحه نمایشگر و صفحه کلید را درنظر نگیریم (چون صفحه 14 برای من عیبی نداره و لمسی هم فکر نمیکنم کاربرد آنچنان زیادی داشته باشه) ، تنها فرقشون همون گرافیکه.درسته؟؟بعد cpu این مدل هم 4700HQ هست.یعنی اینم نسل جدید سی پی یو هاست و هاسول هست؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    500 تومان اختلاف قیمتشون هست و تازه گرافیکشم 2g هست اما اینم 750 هست و به نظرم ارزش داره که 500 تومان کمتر بدم و اینو بخرم...چون فکر نمیکنم گرافیکشون اختلاف خیلی خیلی زیادی داشته باشند.
    اتفاقا منم نظرم خیلی رو این مدل هستش،ولی خوب قیمتش کمی بالاست،به هر حال صفحه IPS،کیبورد،گرافیک بیشتر و لمسی بودن رو هم نباید 500تومن فرق کنه که نشون میده قیمتش کمی بالا هستش و درضمن من بودم همون N550 رو میگرفتم (البته اگه با وزنش میتونی کنار بیای)درضمن اونم با کانفیگ های دیگش هم باید بیاد،احتمالا بعد این سری که آوردن اونم میارن.

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

روی n46vz کمی نگرانی وجود داره. چون به نظر سیستم کولینگ ساده و ابعاد لبتاپ جوابگوی حرارت نمیتونه باشه!
    درمورد پردازنده فکر نمیکنم نسل چهارم باشه. اگه همون n46vz یه ماهه پیشه باشه که من دیدم پردازنده ش نسل سومه نه چهارم.
    من این لبتاپ رو دستم گرفتم . وقتی دستتون میگیرد کمی به نظر سنگین تر از ابعادش به نظر میرسه و کمی هم طراحیش قدیمی و ضخیمه! البته این احساسی بود که من در هنگام بررسی نزدیکتر پیدا کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

روی n46vz کمی نگرانی وجود داره. چون به نظر سیستم کولینگ ساده و ابعاد لبتاپ جوابگوی حرارت نمیتونه باشه!
    درمورد پردازنده فکر نمیکنم نسل چهارم باشه. اگه همون n46vz یه ماهه پیشه باشه که من دیدم پردازنده ش نسل سومه نه چهارم.
    من این لبتاپ رو دستم گرفتم . وقتی دستتون میگیرد کمی به نظر سنگین تر از ابعادش به نظر میرسه و کمی هم طراحیش قدیمی و ضخیمه! البته این احساسی بود که من در هنگام بررسی نزدیکتر پیدا کردم.
    نخیر این مدل 4700 هستش،ولی در رابطه با ضخیم بودن و مخصوصا کولینگ فک نمیکنم تغییری کرده باشه،من بالا هم گفتم که با توجه به اختلاف قیمت اندکشون فک نمیکنم به صرفه باشه کسی سراغ n46jv بره،n550 خیلی بهتره،من اگه پول داشتم میگرفتم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز این چه حرفیه این که معلومه لپ تاپ n46vz از نسل سوم هست.تفاوت نسل سوم و چهارم تو اعدا اولشون دیگه مثلا 3630 که اولش 3 هست نسل سوم و 4700HQ از نسل چهارم.اما در مورد N550 از چهارم میباشد حتی تو تاپیک خودم الان یکی خریده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوست عزیز این چه حرفیه این که معلومه لپ تاپ n46vz از نسل سوم هست.تفاوت نسل سوم و چهارم تو اعدا اولشون دیگه مثلا 3630 که اولش 3 هست نسل سوم و 4700HQ از نسل چهارم.اما در مورد N550 از چهارم میباشد حتی تو تاپیک خودم الان یکی خریده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فکر کنم سوء تفاهم شده. من داشتم درمورد n46 vz صحبت میکردم نه jv

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تصمیمم تا بالای 90 درصد قطعی شد برای خرید n550...
    چون الان N56VB قیمتی تقریبا 3400 .... N46VZ به علت وارد شدن کانفیگ های جدید افت قیمت داشته و حتی تا 3میلیون و 50 تومان هم قابل خرید هست... اما بعد اینکه فکرامو کردم دیدم درسته این لپ تاپ تازه اومده و قیمت کاذب داره اما بازم همین قیمتش هم تقریبا معقوله و 700تومان بیشتر بودن نسبت به n46vz حلالش هست چون از همه نظر از n46 سرتره

8. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلا.برادرم n 56vb رو گرفته . بعد حدود نیم ساعت بازی سمت چپش داغ بعدش سمت راستش.نرم افزار سنگین اجرا نکرده.با فیلم hd هیچ مشکلی نداشته.
    امیر اقا ایشالا n550 گرفتی ، بیا بگو برای 5-6 ساعت کار چطوره( با نرم افزار سنگین یا بازی)؟چقدر داغ میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلا.برادرم n 56vb رو گرفته . بعد حدود نیم ساعت بازی سمت چپش داغ بعدش سمت راستش.نرم افزار سنگین اجرا نکرده.با فیلم hd هیچ مشکلی نداشته.
    امیر اقا ایشالا n550 گرفتی ، بیا بگو برای 5-6 ساعت کار چطوره( با نرم افزار سنگین یا بازی)؟چقدر داغ میکنه؟
    من که از خرید n56vb منصرف شدم ... 300تومن ارزش نداره که نخوام n550 بگیرم...
    به روی چشم...اگرچه تا اون موقع که من میخرم (هفته آینده) ، دوستان دیگه نتایج را میگن اما وقتی منم خریدم قول میدم یک بررسی خوب و کامل ازش بذارم تا همه استفاده کنند.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز خوب این کاملا معلومه که یه لپ تاپ بعد از نیم ساعت یا بیشتر بازی کردن داغ کنه البته نه اینکه دیگه غیر عادی باشه که اونم با کول پد حل میشه مگه اینکه شما یه لپ تاپ با کانفیگ ضعیف بگیرین مثل پردازنده های سری U اینتل که فرکانس کاریشون پایینه برای اینکه هم مصرف و هم اینکه کمتر داغ کنه ولی خوب بالاخره CPU مدل N56VB همون قدر که بهتر کار میکنه خوب همون قدر هم داغ میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •