تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: سوالات اساسی برای خرید یک سیستم cor i5

داره خودمونی میشه REZA_FN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

آقا من بازم برگشتم سرم به سنگ خورده اومدماقا علیرضای عزیز من هرچی بالا پایین کردم دیدم خیلی سنگین در میاد اگه بخام مین بورد pro از ایسوس بردارم .در ضمن نگا میکردم مشخصاتشونو انگار اصلا تو مین هایی که از چیپ Z77 استفاده مین بردی نیس که یک اسلات گرافیک داشته باشه همشون دوتا اسلات دارن و کلی چیزای اضافی مثلا 10 پورت usb2 و 6 پورت usb3 و همچنین 6تا پورت ساتا 3 که من اصلا نیاز پیدا نمیکنم به این همه امکانات .یچیزی باشه تکنولوژی های 3570k رو ساپورت کنه مثه توربو. usb3 هم داشته باشه ولی نه 50تا یدونه اسلات گرافیکم بسه واسم ترجیح میدم گرافیکو ارتقاع بدم تا اینکه بخام کراس فایر یا اس ال ای کنم.
    حالا چکنم یه مین برد پیشنهاد بدین که از بیشترین تکنولوژی های جدید پشتیبانی کنه ولی جم و جور باشه از هر چیز 50تا اسلات نداشته باشه.
    ینی داریم یه همچین چیزی؟میشه؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چیپستهای موچود برای سوکت 1155 از H61 شروع میشن که ضعیفترین چیپ هست تا چیپ Z77 که قویترین هست.
    چیپستهای مختلف هرکدوم مزیت و آپشن و قابلیتهای مخصوص به خودشون رو دارن که قیمتهای متفاوتی هم دران.
    چیپست Z77 هم قابلیتهاش با توجه به کاربری و کاربردهای این چیپ هست و اگر مادربورد ارزونتر و با امکانات کمتر میخواین میتونین از چیپ پایینتری مثل H77 ویا B75 تهیه کنین.
    البته چیپهای پایینتر خیلی مناسب اورکلاک حرفه ای نیستند ولی تا حد متوسط و کم میتونین روی اور پردازنده حساب کنین.
    ASUS P8H77-V گزینه خوبیه. قیمت تقریبیش حدود 450 هست.

3. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من تمام صفحات این تاپیک ر دنبال کردم چون بیشتر سوالهای مد نظرم رو آقا رضای عزیز زودتر مطرح کرده بودند و خواستم تاپیک تکراری نزنم
    پیرو صحبتهای مفید شما در مورد اورکلاک چند تا سوال دارم :
    1- آیا اورکلاک اتوماتیک انجام میشه یا باید در بایوس دستکاری کرد , چون یکی میگفت وقتی یه پردازنده که ضریب باز هست (مثلا 3570k) فرضا تو رندر یه فایل کم بیاره خودش اور کلاک میکنه!
    2- اگر مین و سی پی یو از نوعی انتخاب بشن که قابلیت اورکلاک داشته باشن حتما اون سی پی یو کولر هم میخواد؟ مثلا همین 3570K ؟
    3- میشه برای سی پی سو معمولی مثل i5 4670 یه مین با چیپست z87 خرید؟ چون میگ z87 اورکلاک داره ولی این سی پی یو قابلیت اور نداره , آیا مشکل ایجاد میکنه؟
    4- بین چیپست های h87 و z77 که اولی نسل جدید بدون اورکلاکه و دومی نسل قدیم ولی با قابلیت اورکلاک کدوم پرفورمنس بهتری داره؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    Last edited by m4d; 26-08-2013 at 03:29.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من تمام صفحات این تاپیک ر دنبال کردم چون بیشتر سوالهای مد نظرم رو آقا رضای عزیز زودتر مطرح کرده بودند و خواستم تاپیک تکراری نزنم
    پیرو صحبتهای مفید شما در مورد اورکلاک چند تا سوال دارم :
    1- آیا اورکلاک اتوماتیک انجام میشه یا باید در بایوس دستکاری کرد , چون یکی میگفت وقتی یه پردازنده که ضریب باز هست (مثلا 3570k) فرضا تو رندر یه فایل کم بیاره خودش اور کلاک میکنه!
    2- اگر مین و سی پی یو از نوعی انتخاب بشن که قابلیت اورکلاک داشته باشن حتما اون سی پی یو کولر هم میخواد؟ مثلا همین 3570K ؟
    3- میشه برای سی پی سو معمولی مثل i5 4670 یه مین با چیپست z87 خرید؟ چون میگ z87 اورکلاک داره ولی این سی پی یو قابلیت اور نداره , آیا مشکل ایجاد میکنه؟
    4- بین چیپست های h87 و z77 که اولی نسل جدید بدون اورکلاکه و دومی نسل قدیم ولی با قابلیت اورکلاک کدوم پرفورمنس بهتری داره؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    بهتر بود سوالاتون رو در تاپیک جداگانه مطرح میکردین.
    1- بعضی مادربوردها قابلیت توربو دارن که کل سیستم رو تا حدود کمی اور میکنن که البته خیلی پرفرمنس بالاتر نمیره ولی برای اورکلاک پردازنده بصورت دستی باید از طریق بایوس انجام بشه. که پردازنده های ضریب باز برای اینکار مناسبند.
    2- برای اورکلاک بهتره که خنک کننده جدا تهیه بشه. البته قبل از اور باید از سیستم تست گرفته بشه و با توجه به شرایط سیستم و مقداری که میخواین اور کنین ، اون موقع میشه نظر قطعی رو در مورد خنک کننده مجزا داد.
    3- اگر کاربر قصد اورکلاک داشته باشه ، باید قطعات مناسب اینکار رو هم انتخاب کنه مثل پردازنده ضریب باز و یا مادربورد مناسب و . . .
    4- مادربورد و چیپست به تنهایی در سرعت و کارایی سیستم تاثیر ندارن ، بلکه باید مادربورد و چیپست با توجه به کاربرد و نیاز کاربر تهیه بشن. هر کدوم از این چیپستها قابلیت و آپشنهای مخصوص به خودش رو داره.

6. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

m4d

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •