6681 ضعيف نيست ولي بهتر از ان 70 از نظر قيمت بهترين گوشي سال هم به خاطر چي؟ دوربين؟ نه موسيقي؟ نه تفريحنوشته شده توسط kamal_iut
سونی اریکسون دبلیو 800
سونی اریکسون دبلیو 810
نوکیا ان 70
6681 ضعيف نيست ولي بهتر از ان 70 از نظر قيمت بهترين گوشي سال هم به خاطر چي؟ دوربين؟ نه موسيقي؟ نه تفريحنوشته شده توسط kamal_iut
جناب مهدي اون 6630 شما ايرادي داشته كه هي هنگ ميكرده يا رم 512 داشتي يا با يه برنامه ناسازگار بوده چون 6630 گوشي خوبيه
توي اين 3 مدل اگه سيمبين ميخاي ن70
اگه نه دبليو 810 از همه نظر سرتره
بابا جون مشكلم اينه كه نمي دونم سيمبين چقدر كاراي داره توي موبايل و سر همين دو به شك هستمنوشته شده توسط r@r#m@n
سلام M.B.M جان
ببین یه مسئله ای هست. من تا حالا دختری رو ندیدم که از یه گوشی symbian دار بیشتر از یه گوشی 50 تومنی کار بکشه. تو هم اگه مثل بقیه دخترها از گوشی فقط برای تلفن زدن و کلاس گذاشتن میخوای استفاده کنی برو هر کدوم که ظاهرش رو بیشتر میپسندی بگیر(ببخشد که رک حرف میزنم) . و اما اگه...
اگه اهل بازی کردن با گوشی هستی و دوست داری بازیهایی در حد کامپیوتر روی گوشیت داشته باشی...
اگه میخوای گوشیت در موقعیت های خیلی متفاوت به کارت بیاد... (مثال میزنم. مثلا میخوای دیکشنری تخصصی پزشکی یا مکانیک یا ... رو همیشه همرات داشته باشی. یا مثلا نقشه شهر های مختلف رو روی گوشیت داشته باشی که وقتی میری مسافرت... یا اینکه میخوای یه ebook رو توی راه بخونی و یا اینکه میخوای روز تولد دوستات رو فراموش نکنی و یا .....)
و خلاصه اینکه اگر بخواهی از گوشی های symbian دار درست استفاده کنی مطمئن باش هیچ وقت ازش سیر نمیشی و امکان نداره از خریدش پشیمون بشی. حتی اگه گوشین روزی چند بار قفل کنه یا ویروسی بشه و یا ....
اما همونطور که گفتم اگه میدونی حال و حوصله این چیزا رو نداری اکیدا توصیه میکنم که بیخیال symbian بشی. چونکه گوشی ای که قیمتش برابر با N70 باشه و symbian نداشته باشه مطمنن امکانات دیگش بهتر از اونه(به طور مثال دوربینش) البته من هیج اطلاعی از 810 ندارما
در ضمن اگه N70 خریدی من خودم از نظر برنامه و بازی به طور 100 درصد تامینت میکنم
امیدوارم که تصمیم درستی بگیری
M.B.M جان نظر من روي ان70 بيده ...![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط kamal_iut
نکنه به خانم برخورده؟نوشته شده توسط M.B.M
اوه اوه اوه نکنه فمینیستی؟![]()
من تسسسسسسسسسسسسسلیم
ببخشید من اینترنتم قاط زد نوشته هام دوبار فرستاده شد شرمنده
Last edited by J A V I D; 16-08-2006 at 13:30. دليل: اشتباه ارسال
آقایون و خانوم ها الکی دعوا نکنید گوشی یه چیز کاملا سلیقه ای و هر کی با هر گوشی کار کرده می گه گوشی من خداست حالا اگه مثلا شما بین این گوشی های ذکر شده 1100 هم اضافه کرده بودی بیشترین رای رو می آورد چون بیشتر ازش استفاده می کنن در مورد منو ها و سرعت اینا هم شما هر چی داشته باشین بعد از مدت کوتاهی کاملا بهش عادت می کنین و اصلا به این چیزا فکر نمی کنین .در مورد نرم افزار هایی هم که رو گوشی ها نصب می شه باید بگم که تلفن معمولا بیشترین استفاده ازش برای حرف زدن و ارسال اس ام اس و عکس برداری و نهایت بازی استفاده می شه .ما که نوت بوک نمی خوای بخریم که مثلا سالی یه بار ممکنه بخوایم از دیکشنریش استفاده کنیم یا تو بیابون گم شیم که بخوایم نقشه استفاده کنیم .بازم می گم گوشی یه چیز کاملا سلیقه ای بحث در مورد اینکه کدوم بهتره یه صحبت بی اساسه . با توجه به اینکه از یک سوم امکانات گوشی ها تو ایران نمی شه استفاده کرد از چیزایی که می شه استفاده کرد تو همه گوشی ها مشترکه تقریبا.و به نظر من مطرح کردن چیزای سلیقه ای بیشتر خریدار رو سر در گم می کنه.
اگه نظر منم خواسته باشین من چون کلا از گوشی های نوکیا خوشم نمی آد دبلیو هشتصد رو بهتون پیشنهاد می کنم دبلیو هشتصدو ده هم فرق چندانی با دبلیو هشتصد نداره فقط رنگش مشکی و ظاهرا دوربینش درپوش نداره. در ضمن گوشی هایی مثل دبلیو هشتصد ویروس نمی گیرن . راستی دوربین دبلیو هشتصد از دوربین ان هفتاد قوی تره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)