تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ محکم و خرکار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز کی میگه داغ میکنه؟من خودم این لپ تاپ رو دارم.ببینید دوست عزیز اگه این لپ تاپ بد بود الان پر فروشترین لپ تاپ بازار نمی شد.دوست عزیز اتفاقا این لپ تاپ خیلی عالیه همچنین اینکه اگه شما این لپ تاپ رو بگیرید با یه اپدیت بایوس میتونید حتی دماش رو پایین تر هم بیارید و واقعا تو این رنج قیمت از تمام لپ تاپ های دیگه قویتره و همچنین خیلی زیباست.
    من شنیدم باتریش خیلی کم دوام میاره ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Z500 مجهز به یک باتری ۴ سلولی (۴۵۰۰ mAh) است.مدت زمان دوام این باتری زیاد نیست. این باتری در تست Battery Eater با روشنایی حداقل و و لود کم حدود ۵ ساعت دوام آورد و تحت لود زیاد و روشنایی ماکزیمم تنها یک ساعت دوام آورد.
    زمانیکه این دیوایس مشغول انجام امور کاربردی تری است عملکرد بهتری دارد. دوام باتری برای اجرای دی وی دی حدود دو ساعت و نیم و برای مرور وب حدود ۳ ساعت و نیم است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

E530 و E430 سری صنعتی محصوب میشه که از نظر ضربه مقاومه مخصوصا برای هارد ضروریه از نظر بدنه هم در برابر خط و خش مقاومه اما نه از نظر ضربه اما از نظر بدنه سری T مقاوم تره اما سخت افزار ضعیفتره
    e530 برای مهندسی برق چه طوره ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

e530 برای مهندسی برق چه طوره ؟
    این سری لپ تاپ های لنوو کلا برای کارهای مهندسی ساخته شده و همچنین در رنج قیمت خودش کانفیگ مورد قبولی داره.

4. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من شنیدم باتریش خیلی کم دوام میاره ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Z500 مجهز به یک باتری ۴ سلولی (۴۵۰۰ mAh) است.مدت زمان دوام این باتری زیاد نیست. این باتری در تست Battery Eater با روشنایی حداقل و و لود کم حدود ۵ ساعت دوام آورد و تحت لود زیاد و روشنایی ماکزیمم تنها یک ساعت دوام آورد.
    زمانیکه این دیوایس مشغول انجام امور کاربردی تری است عملکرد بهتری دارد. دوام باتری برای اجرای دی وی دی حدود دو ساعت و نیم و برای مرور وب حدود ۳ ساعت و نیم است.
    من این مدل رو دارم و دقیقا با یک فیلم در حال اجرا و کلی نرم افزار باز و نور 90 درصد و وبگردی و همچنین یک مقدار هم با فتوشاپ کار کردم که حدود 3 ساعت و نیم کار کرد حالا دیگه خودتون تصمیم بگیرید چون بالاخره تو رنج قیمتیه شما بررسی زیاد انجام شده و شما به طور کل میتونید تصمیم بگیرید امیدوارم که یه لپ تاپ خوب بخرید.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •