اوه اوه اوه
این بازیکن گردنش نشکست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داغون شدا![]()
اوه اوه اوه
این بازیکن گردنش نشکست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داغون شدا![]()
اریک لاملا بازیکن جدید تاتنهام باور دارد که سبک بازی او با فوتبال انگلستان هم خوانی دارد.به گزارش ساکر وی، این بازیکن آرژانتینی روز جمعه انتقال خود از رم به تاتنهام را نهایی کرد تا به عنوان هفتمین خرید باشگاه لندنی در این نقل و انتقالات معرفی شود.
او به وب سایت رسمی تاتنهام گفت: "من فوتبال به سبک انگلیسی را دوست دارم. خیلی هجومی است و دوست دارم به این روش بازی کنم. برای ادامه روند پیروزی ها که ما در آن قرار داریم، باید هرچه سریع تر با تیم هماهنگ شوم. آماده ام تا بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذارم."
لاملا همچنین کیفیت هم تیمی های خود را تحسین کرد: "من تنها یک جلسه تمرین داشته ام و تمامی بازیکنان را دیده ام. فکر می کنم ما جمعی از بازیکنان خوب را این فصل در اختیار داریم. امیدوارم خیلی سریع با سایر بازیکنان هماهنگ شوم."
اتوئو درسال 2005: ترجیح می دهم آجیل بفروشم تا به چلسی بروم
سیبی که به هوا پرتاب شده بود چرخید و چرخید و حالا اتوئو را در قلب لندن فرود آورد..آن هم در ورزشگاه استمفورد بریج..و حالا باید رودرروی هوادارانی که این جمله رادریاد دارند قرار بگیرد
سایت گل- سال 2005 و قبل از بازی برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا میان دو تیم بارسلونا و چلسی که در ورزشگاه استمفورد بریج برگزار شد، ساموئل اتوئو ستاره کامرونی و گلزن دنیای فوتبال که آن زمان آبی و اناری بارسلونا را برتن می کرد، در صحبت هایی علیه باشگاه لندنی گارد گرفت و در صحبت های تندی گفت:« من ترجیح می دهم تا در خیابان سنجد بفروشم تا اینکه بخواهم به تیم رقت انگیزی مثل چلسی بروم.»
اتوئو در زمانی این صحبت ها را برزبان آورد که یکی از بهترین گلزنان وقت باشگاه بارسلونا و شاید حتی اروپا بود و بعد از بازی رفت دو تیم درنوکمپ که با نتیجه 1-2 به پایان رسیده بود به شدت از آبی های لندنی عصبانی بود و با لحن انتقاد آمیزی این صحبت ها را برزبان آورد. بارسلونا در لندن با نتیجه 2-4 مغلوب چلسی شد و در نهایت این تیم لندنی بود که از آن دور، به دور بعد رسید.
اما ستاره کامرونی در زمانی که این صحبتهارا مطرح می کرد، هیچ وقت فکرش را هم نمی کرد که شاید روزی برسد که بخواهد پیراهن باشگاه لندنی را برتن کند. سیبی که به هوا پرتاب شده بود چرخید و چرخید و حالا اتوئو را در قلب لندن فرود آورد..آن هم در ورزشگاه استمفورد بریج...شیر کامرونی بعد از جدایی از بارسا، به اینتر رفت و از اینتر هم به آنژی ماخاچ قلعه منتقل شد و حالا با جدایی از این باشگاه روسیه ای به چلسی پیوسته است
ساموئل اتوئو حالا با قراردادی یک ساله به باشگاه چلسی پیوسته و برای سرمربی اسبقش در اینتر، یعنی ژوزه مورینیو بازی خواهد کرد .دراین میان هواداران چلسی، یعنی بخشی از آنها این صحبتهای اتوئو را فراموش نکرده اند و تیر انتقادی شان را به سمت رومن آبراموویچ مالک باشگاه چلسی نشانه گرفته اند که حاضر به خریداری اتوئو شده. از همین رو انتظار می رود که در روزی که اتوئو اولین بازی اش را برای چلسی برگزار کند، پلاکاردها و حتی ترانه هایی علیه مردی که روزی به این ترتیب هویت باشگاه چلسی را زیر سوال برد سرداده شود. ستاره ای که برای انتقال به استمفورد بریج حاضر شد تا از دستمزد سالانه 20 میلیون یورویی اش کاسته وبا حقوق سالانه 7 میلیون یورو به چلسی بیاید.
او حالا درصحبت هایی گفته:« من به خاطر مورینیو به چلسی آمده ام.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم گفته بود نخود ها![]()
خب بالاخره نقل و انتقالات تابستانی امسال هم تموم شد و لیست تمام ورودی ها و خروجی های تیم های لیگ برتر رو می تونید از اینجا به طور کامل ببینید:
توی پستای قبلی تاپیک در مورد نقل و انتقالات این فصل صحبت کردم
این چند روز آخر هم خیلی داغ بود و انتقال های بزرگی صورت گرفت
مهمترینش اوزیل بود که بمب نقل و انتقال امسال بودش و فکر می کنم همین یه خرید آرسنال یه چیزی در حد کل خریدهای این فصل تاتنهام بودش!
همین طور به انتقال فلینی به منچستر ، گرت بری و لوکاکو به طور قرضی به اورتون هم میشه اشاره کرد
گرون ترین نقل و انتقالات این فصل لیگ برتر هم این انتقال ها بودن:
اوزیل - 42.5 میلیون پوند
ویلیان - 32.5 میلیون پوند
فرناندینیو - 30 میلیون پوند
لاملا - 30 میلیون پوند
فلینی - 27.5 میلیون پوند
(که البته قیمت این بازیکنا از منابع مختلف یکمی فرق می کنه!)
تیم هایی که بیشترین خرج رو برای بازیکن کردن این تیم ها بودن:
تاتنهام - 106.4 میلیون پوند
من سیتی - 102 میلیون پوند
چلسی - 68.5 میلیون پوند
لیورپول - 51.2 میلیون پوند
آرسنال - 42.5 میلیون پوند
نکته جالب اینه که حتی تیمی مثل کاردیف که تازه به لیگ برتر صعود کرده حدود 33.6 میلیون پوند برای خرید بازیکن خرج می کنه یا همین ساتمپتون با 35 میلیون پوند خرج!
نکته دیگه هم اینه که تاتنهام با وجود اینکه بیشترین خرج رو کرد ولی با این حال به لطف فروش گرت بیل و چند تا بازیکن دیگه تازه یکمی هم پول اضافه اورد!
این آمار هم جالبه که نشون میده امسال چند بار رکورد نقل و انتقالات باشگاه های مختلف شکسته شد:
یه نکته منفی این فصل لیگ انگلیس این بود که گرت بیل که بهترین بازیکن دو فصل اخیر اون بود از این لیگ رفت و مطمئنا جای خالی اون حس میشه
ولی با این حال کلی بازیکن خوب دیگه هم اضافه شدن مثل اوزیل ، ویلیان ، سولدادو ، پائولینیو ، اریکسن ، نگردو ، فرناندینیو ، ناواس ، یووتیچ ، شورله ، لاملا و ... که با این اوصاف میشه گفت سطح لیگ اگه بالاتر نرفته باشه دیگه پایینتر هم نیومده...
حالا فکر می کنید بهترین تیم های توی نقل و انتقالات این فصل لیگ برتر چه تیم هایی بودن؟
اگه خروجی های رو در نظر نگیریم تاتنهام از این لحاظ بهترین بوده ولی خب از اون طرف گرت بیل رو هم از دست داده
به طور کلی فکر می کنم سخته انتخاب و از نظر اسم ها در نظر بگیریم شاید سه تیم بزرگ لندنی و همین طور من سیتی و لیورپول بهترین بودن...
به نظرم برنده اصلی نقل و انتقالات تاتنهام هستش چون با وجود این که بیل رو از دست دادن اما باهاش تقریبا یه تیم خریدن
اکثر خریدهاشون هم بازیکنایی هستن که پتانسیل خوبی دارن
ارسنال که بمب نقلو انتقالات رو ترکوند
چلسی هم بازیکنایی خوبی گرفت ولی در کل عملکردش یه خرده عجیب بود چون الان کلی هافبک هجومی داره
سیتی هم طبق معمول فقط خرج کرد حالا ببینیم نتیجه می ده یا نه
لیورپول دیگه اخرش بود خدایی الان کلی مدافع وسط دارن فکر کنم می خوان برای اولین بار از سیستم0-0-10 استفاده کنن اما عملکرد بدی نداشتن
و در اخر جا داره از عملکرد فوق العاده سران باشگاه منچستریونایتد تقدیر کنم که 2 ماه رو اعصاب 300 میلیون هوادار راه رفتن
این هم لیستی از ورودی و خروجی تیم های لیگ برتری
آرسنال
محتوای مخفی: hide
آستون ويلا:محتوای مخفی: hide
چلسي:محتوای مخفی: hide
اورتون:محتوای مخفی: hide
ليورپول:محتوای مخفی: hide
منچستر سيتي:محتوای مخفی: hide
منچستريونايتد:محتوای مخفی: hide
تاتنهام:محتوای مخفی: hide
پسر مورینیو به تیم جوانان فولام پیوست
پسر ژوزه مورینیو در سالهای اخیر در تیم کانیاس مادرید فوتبال بازی می کرد
سایت گل- ژوزه ماریو مورینیو، پسر ژوزه مورینیو که در سالهای اخیر دروازه بانی تیم کانیاس شهر مادرید را برعهده داشت، حالا به تیم جوانان فولام یکی از رقبای لندنی باشگاه چلسی پیوسته.فرزند بزرگ ژوزه مورینیو حالا در تیم جوانان فولام بازی خواهد کرد. طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا ژوزه ماریو مورینیوی 14 ساله با قراردادی یک ساله به فولام منتقل شده.این در حالی است که در طول مدتی که خانواده مورینیو در شهر مادرید زندگی می کردند و در زمانی که آقای خاص هدایت رئال مادرید را در دست داشت، ژوزه ماریو سنگربان باشگاه کانیاس شهر مادرید بود و بعد از انتقال این خانواده به لندن وحضور اقای خاص روی نیمکت مربیگری چلسی، پسر نوجوان او نیز به باشگاه فولام منتقل شد و بعد از یک ماه حضور آزمایش در کراوون کاتج، حالا با این تیم قرارداد رسمی به امضا رسانده. بدین ترتیب پسر مورینیو گام درمسیر پدربزرگش ژوزه مانوئل مورینیو فلیکس می گذارد که در دهه 1970 یکی از ستاره های زمین چمن بود
قیمت بلیت باشگاه های لیگ برتر در فصل پیش رو:
نکته جالب اینکه حتی هزینه بلیت سالانه (season ticket) باشگاه (Alders (£322.00 که در دسته پنجم فوتبال انگلستان فعالیت داره، از باشگاه (Man City (£299.00 بیشتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)