دقیقا هیمن دوتا کاراکتر هایین که من انتخاب میکنم...خدا وکیلی تگ تیم این دوتا ور داری غیر قابل شکستی...
اسموک هم کاراکتر خوبیه...
Baraka
Cyber Sub-Zero
Cyrax
Ermac
Jade
Jax
Johnny Cage
Kabal
Kano
Kenshi
Kitana
Kung Lao
Liu Kang
Mileena
NightWolf
Noob Saibot
Raiden
Rain
Reptile
Scorpion
Sektor
Shang Tsung
Sheeva
Sindel
Skarlet
Smoke
Sub-Zero
Stryker
Sonya
Shao Kahn
دقیقا هیمن دوتا کاراکتر هایین که من انتخاب میکنم...خدا وکیلی تگ تیم این دوتا ور داری غیر قابل شکستی...
اسموک هم کاراکتر خوبیه...
قیافش مثل این کارگرای شالیزاره با اون کلاهش
ابهتش کجا بود
به خاطر اینکه لرد ریدن نماد مقاومت earthrealm مخسوب میشه و سوای نظرات شخصی ما در واقع از شخصیت های عادی بالاتره و در حد باس های بازی مثل shao kahn قرار میگیره. (بلکه قوی تر)
فقط به خاطر "حفظ بالانس بازی" نمی شه قدرت هاشو بیشتر به تصویر کشید و برتری thunder god رو نشون داد...
+
من به reptile رای دادم،
و در کل mortal kombat برای من از بازیایی ـه که اکثر شخصیت هاشو دوست دارم و با خیلیا حال میکنم ، البته غیر از نخاله هایی مثل جانی کیج
Last edited by The Rover; 09-08-2013 at 10:56.
من تو ورژن های قدیمی سگا Kung Lao رو خیلی دوست داشتم.
ولی تو این ورژن زیاد ازش خوشم نیومد.من به Skarlet و Kitana رای دادم.تا الآن که بیشترین وقت بازی رو روی Skarlet گذاشتم.
راضیم ازش![]()
تقدیم با عشق به تمامی عقرب ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داری خدای اذرخش رو زیر سوال میبری؟![]()
پس بدرورد
محتوای مخفی: : دی
همچنان اسکورپیون در صدر یکه تازی میکنه . عجب کاراکتر محبوبیه خداییش . همیشه از کمبات های سگا تا الان اولین کاراکتر انتخابیم بوده .
البته این سری من عاشق کیتانا شدمعجب چیزیه ناکردار هم خودش هم حرکاتش
تگ تیمش میکنم با اسموک دهن همه رو سرویس میکنن . خیلی تیم سریعی میشه .
یعنی بلاشک kung lao
سرعت وحشتناک... کمبوهای بی نظیر
البته ارادت بنده به ایشون قلبیه
والا kitana و smoke و Sub-Zero هم بسیار قوی تشریف دارن
ب اسکپرپین رای دادم ..اما از تیپ ساب زیرو کلا حالت ایستادن و حرکاتش خوشم میاد اما بلد نیستم باهاش کنم..فقط بلدم با شمشیرش بکشم ههه..تو قدرت و تیپ فیافه تکه ها...اسکورپین تو چشماش سفیده خوشم نمیاد
به اسکورپیون، نوب سایبات، ارماک و از خانم ها هم به سونیا رای دادم. ولی از راین و رپتایل هم خوشم میاد![]()
prefect legend عاشقشم بهترین بازیکن دنیا فقط و فقط هم کنگ لو رو برمیداره کلاه تیقیه
خیلی معرکه بازی میکنه هیچ کس جز Reo نتونسته شکستش بده که البته reo هم شکست داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)