تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام یک برنده جایزه بهترین بازیکن اروپا خواهد شد؟

راي دهنده
69. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lionel Messi

30 43.48%
  • Franck Ribéry

22 31.88%
  • Cristiano Ronaldo

17 24.64%
صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 85

نام تاپيک: رونالدو، ریبری و مسی 3 نامزد نهایی دریافت جایزه بهترین بازیکن سال اروپا

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

حالا ممکنه عده ای معتقد باشند سهم هر بازیکن در این موفقیت تیمی پایین بوده، اما در حقیقت و در عمل درست عکس اونه؛ نگاه کردن به صرف گل های به ثمر رسیده نگاه سطحی هست، جایزه بهترین گلزن سال نیست، میزان موفقیت هر بازیکن در پست خودش تعریف میشه، تعداد زیادی از بازیکنان این تیم (ریبری، شواین اشتایگر، مولر، روبن، لام، نوئر، دانته...) فوق العاده ظاهر شدند و شایسته کسب عناوین انفرادی هستند، به نظر من از نظر ثبات در عملکرد در طول فصل و به خصوص از نظر عملکرد در بازی های بزرگ و سرنوشت ساز، گزینه های دیگه یعنی مسی و رونالدو در این فصل کاملا در زیر سایه عملکرد این بازیکنان(و چهره هایی از دورتموند) قرار گرفتند و بر خلاف فصول اخیر هیچ کدوم شایسته کسب این عنوان نیستند.
    شما لطفا یکی از این بازیکنا رو که خیلی بیشتر از سایر بازیکنا توی قهرمانیهای بایرن تاثیر داشته رو بگو
    کدومشون تونسته توی تیمی که خیلی خوب بازی کرده و همه جامها رو درو کرده خودش رو به شکل کاملا مشخصی از سایر بازیکنا جدا کرده باشه
    اینجوری که شما میگی فکر کنم معنیش اینه که هر 11 بازیکن بایرن رو باید اول کنن

یه مثال بزنم یونان قهرمان جام ملتها شد حالا یه اتفاقی میفتاد همین تیم قهرمان جام جهانی هم میشد شما اصلا میتونستی تصورش رو بکنی که یه بازیکن از یونان توپ طلا رو ببره
    هر چند با اینکه قهرمان اروپا شد یه بازیکنشم اون سال توی 20 بازیکن اول اروپا هم نبود
    همه چیزو که نمیشه بر اساس جام تعریف کرد

2. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادم نبود، این جایزه رو خبرنگارای پرت* میدن که درست یا غلط فقط جام براشون مهمه. البته جز روزنامه نگار مارکا که اگه حق رای داشته باشه به رونالدو رای میده، حتی اسپانیایی قهرمان و بهترین بازیکن یورو داشته باشیم

جالبه ریبری بهترین بازیکن بایرن و آلمان هم نشده

Footballer of the Year in Germany 2013
    Bastian Schweinsteiger
    Bayern Munich

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

* دو سال پیش اونایی که چشم دیدن مسی رو نداشتن میگفتن و اعتقاد داشتن این دسته باید از توپ طلا حذف بشن فوتبالی ها بمونن

شما که انقدر به گذاشتن آمار و ارقام علاقه داری و هی آمار میزاری که مسی 5برابر ریبری گل زده یا اقدام به گل زدنش 10 برابر ریبری بوده و بیشتر بازی کرده پس سزاوار جایزه یوفا هستش،ولی پارسال که اینیستا با آماری تا حدی ضعیف تر برنده جایزه یوفا شد هیچ حرفی یادم نمیاد در مخالفت باهاش زده باشی و ناراحت شده باشی.
    صرفا برای شما مث اینکه بازیکن بارسا اول بشه ملاکه نه؟حالا هرکی میخواد باشه

پارسال اینیستا با 42 بازی،5 گل و 11 پاس گل،87 ضربه به دروازه،30 بازی برده،10 بازی مساوی و 2 باخت به عنوان بهترین بازیکن سال یوفا انتخاب شد به خاطر دستاوردایی که تو طول فصل بهش رسیده بود((تازه با بارسا نه لالیگا رو بردن نه چمپیونزلیگ رو))،بالاتر از مسی و رونالدویی که امارای فردیشون مثل همین امسال فراتر از بقیه بودش ولی خب طرفدارای بارسا خوشحال و راضی،بارسایی باشه هرکی میخواد باشه
    نه؟

سلام /

من فکر میکنم بردن سه گانه تاثیری نداشته باشه در نتیجه ی نهایی ؛ کما اینکه اسنایدر هم با اینتر 3 گانه برده بود و حتی به فینال جام جهانی هم رسیده بود و اگر استاد روبن ترک عادت کرده بود !!! چه بسا قهرمان جهان هم میشد

به هرحال من فکر میکنم باز هم مسی برنده ی این توپ طلا خواهد بود ، و البته به نظرم شایسته ی کسبش هم هست .

به نظرم این شیوه ی فعلی توپ طلا بهتر باشه ، چون بیشتر عملکرد فردی بازیکنها موثره نه عملکرد تیمی اونها .
    اون موقع اصلا جایزه یوفا در کار نبوده که اسنایدر بخواد کاندیداش بشه و ببره
    جایزه یوفا به این شکل از فصل 2010-2011 راه افتاده.

اونی که شما میگی بتوپ طلای فیفا بود هرچند توی همون توپ طلای جنجالی که اسنایدر توی 3 نفر short list هم قرار نگرفت،بر اساس رای خبرنگارها نفر اول بودش ولی خب افراد ذوب در مسی و بارسا که حق رای دارن زیاد هستن به خصوص تو کشورای غیر صاحب فوتبال
    Last edited by بردیا; 08-08-2013 at 11:41.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مسي چرا!؟البته من هر سه بازيكن رو دوست دارم!منتهي حق فرانكِ، بهتره احساسات خودرا كنترل كنيم

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

شما لطفا یکی از این بازیکنا رو که خیلی بیشتر از سایر بازیکنا توی قهرمانیهای بایرن تاثیر داشته رو بگو
    کدومشون تونسته توی تیمی که خیلی خوب بازی کرده و همه جامها رو درو کرده خودش رو به شکل کاملا مشخصی از سایر بازیکنا جدا کرده باشه
    اینجوری که شما میگی فکر کنم معنیش اینه که هر 11 بازیکن بایرن رو باید اول کنن

یه مثال بزنم یونان قهرمان جام ملتها شد حالا یه اتفاقی میفتاد همین تیم قهرمان جام جهانی هم میشد شما اصلا میتونستی تصورش رو بکنی که یه بازیکن از یونان توپ طلا رو ببره
    هر چند با اینکه قهرمان اروپا شد یه بازیکنشم اون سال توی 20 بازیکن اول اروپا هم نبود
    این دقیقا بر می گرده به غیر فنی بودن انتخاب نفر برتر، یعنی بر خلاف انتخاب تیم برتر، برای انتخاب نفرات معیارهای مشخصی وجود نداره، یک سال ترجمه میشه به بهترین گلزن، یک سال نمیشه، یک سال عملکرد توی بازی های بزرگ اهمیت داره(اینیستا در یورو)، یک سال نداره(اسنایدر)...

اگه بخوایم کاملا فنی نگاه کنیم، بهترین معیار چیه؟ فوتبال در گلزنی خلاصه میشه؟ دفاع اهمیت کمتری داره؟ آیا با قالب فعلی امکان انتخاب شدن دروازبانان، مدافعین، هافبک های وسط (به طور خلاصه بازیکنانی که به طور مستقیم در دسته بازیکنان تهاجمی جا نمی گیرن) وجود داره؟

آیا کسی می تونه اثبات کنه که تاثیری که برای مثال شواینی در موفقیت بایرن داشته که ترکیبی از دفاع، حمله و بالانس تیمی بوده کمتر از تاثیر مسی که صرفا کانون حملات بارساست بوده؟
    یووه و بارسا به عنوان دو تا از قوی ترین هافبک های اروپا مقهور قدرت هافبک های بایرن و در راس اونها شواینی شدند و نتونستن بازی همیشگیشون رو به اجرا بگذارند، کسی می تونه اثبات کنه که اهمیت این کار کمتر از صرف گلزنی هست؟

شما معتقدی که مسی در فصل گذشته تقریبا معادل با 70% بارسلونا بود(خیلی از دوستان هم با جملات شبیه به این موافق هستند) و میزان وابستگی بارسا به مسی بیشتر از وابستگی مثلا بایرن به شواینی هست و از اون بهترین بودن مسی رو نتیجه گیری می کنی، اما چرا با این دید نگاه نکنیم که نتیجه این وابستگی بیش از حد به مسی، عدم توفیق در سه جبهه بوده(CL، حذفی و سوپرکاپ)، یعنی در بازی هایی که مسی ناموفق بوده (مهار شده، افت داشته یا آمادگی کامل نداشته) تیم هم ناموفق بوده یعنی به همون میزان که مسی مسئول موفقیت بارسا در یک جبهه بوده به همون نسبت هم مسئول ناکامی بارسا در سه جبهه دیگه هست و این خودش دلیلی هست برای سپری نکردن بهترین فصل (بر خلاف عملکرد مسی در سال 2011 یا بر خلاف عملکرد شواینی در سالی که گذشت)

البته در مثل مناقشه نیست اما با مقایسه نتیجه مجموع 0-4 و 0-7 مقتدرانه بایرن مقابل یوونتوس و بارسا با نتایج 0-1 متوالی یونان(در عین خوش اقبالی این تیم) فکر می کنم شرایط تناظر از اساس فراهم نیست.
    نکته ای که باید مد نظر داشته باشین اینه که میشه یک تورنومنت با مدت محدود یا چند بازی رو رو "بدون حضور ستاره/ها" و با تاکتیک های بسته، دوندگی بی امان و کمی "اقبال" با موفقیت سپری کرد، اما با اون تیم چه از نظر بدنی و چه نظر تاکتیکی "بدون حضور ستاره/ها" نمیشه در طول یک سال به طور دائم، در چندین جبهه و با نتایج سنگین به پیروزی رسید

6. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

شما معتقدی که مسی در فصل گذشته تقریبا معادل با 70% بارسلونا بود(خیلی از دوستان هم با جملات شبیه به این موافق هستند) و میزان وابستگی بارسا به مسی بیشتر از وابستگی مثلا بایرن به شواینی هست و از اون بهترین بودن مسی رو نتیجه گیری می کنی، اما چرا با این دید نگاه نکنیم که نتیجه این وابستگی بیش از حد به مسی، عدم توفیق در سه جبهه بوده(CL، حذفی و سوپرکاپ)، یعنی در بازی هایی که مسی ناموفق بوده (مهار شده، افت داشته یا آمادگی کامل نداشته) تیم هم ناموفق بوده یعنی به همون میزان که مسی مسئول موفقیت بارسا در یک جبهه بوده به همون نسبت هم مسئول ناکامی بارسا در سه جبهه دیگه هست
    من به عنوان یه بارسای میگم حرف شما منطقی است.

اما باید قبول کنیم که از لحاظ تئوری چنین نظریه ای قابل قبوله ولی در عمل(در این شرایط منظورمه) خیر.
    بارسا در لحظاتی ضرر کرد که مسی کلا نبود!!( نه اینکه مهار شده باشه)..مقوله مصدومیت و غیبت با مهار شدن بازیکن بسیار فرق میکنه.
    کسی که بیش از 50 % گل های تیمش رو به ثمر میرسونه یعنی اینکه مسول بودن تیم در این موفقیته هر چند کوچک باشه.(بردن تیم های لیگ و رسیدن با 100 امتیاز یا حتی رسیدن به نیمه نهایی!!) و من معتقدم اگر به خاطر مسی نبود به همین هم نمیرسیدیم!!

سهم مسی رو با دیگر مهاجم های بارسا هم مقایسه کنید بد نیست.
    یعنی یا همون اول با میلان یا بعدش با PSG حذف میشدیم.و دیدیم که وقتی در بازی با پاریسن ژرمن در نیمه دوم به بازی اومد چه تاثیر داشت و باعث صعود شد.و دیدیم که زمانی که با مصدومیت دست و پنجه نرم میکرد در بازی ها گل میزد(رکورد گل در تمام بازی های لیگ).و حتی دیدیم که چندین بازی در اواخر نیمه دوم به بازی اومد و با گل زنی باعث برد تیم شد!!دیدیم که وقتی با بایرن مسی در زمین فقط قدم میزد و حتی نگاه به گردش توپ هم نمیکردچه تاثیری در روحیه و تاکتیک تیم داشت.و بازی دوم هم که نبود.
    البته نمیگم که اگه تو اوج بود نمی باختیم

و معتقدم که مهجامی که به اندازه هافبک های تیم پاس گل داده رو نباید مسول شکست ها دونست(همون 70% که شما عرض کردید)

8. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این دقیقا بر می گرده به غیر فنی بودن انتخاب نفر برتر، یعنی بر خلاف انتخاب تیم برتر، برای انتخاب نفرات معیارهای مشخصی وجود نداره، یک سال ترجمه میشه به بهترین گلزن، یک سال نمیشه، یک سال عملکرد توی بازی های بزرگ اهمیت داره(اینیستا در یورو)، یک سال نداره(اسنایدر)...
    معراج جان جوایزی که گفتی فرق داره

2010 خبرنگارا به اسنایدر رای دادن (یک سوم توپ طلا)

محتوای مخفی: تو قهرمانی ها! 
    بهترین بازیکن چمپیونز لیگ: میلیتو
    بهترین بازیکن سال یوفا: میلیتو
    بهترین بازیکن سری آ: میلیتو

2012 هم به اینیستا (بهترین بازیکن اروپا)
    که
    یورو
    کوپا دل ری
    سوپر کاپ اسپانیا
    سوپر کاپ اروپا
    جام جهانی باشگاه ها
    رو برد
    و
    بهترین بازیکن یورو
    بهترین بازیکن چمپیونز لیگ
    بهترین هافبک تهاجمی لالیگا
    بهترین بازیساز IFFHS
    شد

سلیقشون هر چی هست همونه

اگه ریبری کمتر رای بیاره صرفا بخاطر تیمی بودن بایرن و نقش کمتر ستاره هاشه
    به هر حال نمیشه همه چی رو با هم داشت، وقتی هواداران بایرن به تیم بودن و متکی نبودن می نازیدن باید فکر اینو می کردن یعنی شانس جوایز فردی بخصوص برای یک نفر کمتره

در مورد متکی بودن به مسی میشه ضعف (یا قوت) بارسا، چه ربطی به مسی داره؟ خداییش اینو نشنیده بودم
    بزنن تو سر مارادونا که چرا ناپولی متکی به تو بوده و باختهاش تقصیر توئه که مهار شدی یا نبودی، جای دیدن جنبه مثبتش و موفقیتاش

به نظر من عملکرد فردی هیچ کس به مسی نمی رسه ولی خوب سابقه نشون میده معیار این جایزه برخلاف چیزی که در تعریفش هم گفته شده میتونه فردی نباشه

10. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بهترین بازیکن چمپیونز لیگ: میلیتو
    بهترین بازیکن سال یوفا: میلیتو
    بهترین بازیکن سری آ: میلیتو
    و البته سینا جان چقدر هم در توپ طلا میلیتو رو تحویل گرفتن!! ایضا همین اسنایدر بهترین هافبک اروپا در اون سال بود و یادمه اگه اشتباه نکنم بهترین های هر خط اون سال متعلق به اینتر بود، جریانات جام جهانی هم به کنار. زحمت اسنایدر و سه گانه اینتر هم too/
    در کل به نظر من تیمی قهرمان معتبرترین تورنومنت اروپایی یا جام جهانی، بشه، چندین ستاره برای اون تیم تو خطوط مختلف زحمت بکشن و سنگینی فشار تیم به دوش اونا باشه، بعد دو نفر تحت هر شرایطی، علاوه بر اینکه کرسی اختصاصی خودشون رو داشته باشند (به واسطه عملکردشون در چند فصل اخیر [نه همون فصل]) بیان و جوایز رو هم از آن خودشون کنن، خیلی مسخرس. این موضوع رو با دید شخصی نمیگم، که اگه با دید سلیقه ای باشه، مسی و رونالدو رو از ریبری بیشتر دوست دارم؛
    این صحبت تفکیک جوایز فردی از جوایز تیمی زمانی معنی داره که ستاره های هر تیم از تمامی ابعاد فنی بیان با هم مقایسه بشن، آیا این انجام میشه؟ مضاف بر این فوتبال به ذات ورزش تیمی هست، فرد زیرمجموعه ای از تیم هست... با توجه به این مطلب از 2009 به قبل نگاه کنیم، بازیکنانی که بهترین بازیکن سال جهان شده اند، یک Hero واقعی برای تیمشون بودن که با تیمشون به عنوان قهرمانی رسیدند.. اما الان جوری شد، به دلیل حضور مسی و رونالدو در لالیگا، لالیگا به نوعی شد معیار!! و اونو قرار میدن در کنار تورنومنتی مثل لیگ قهرمانان یا جام جهانی||
    .
    .
    چون صحبت در انتخاب بهترین بازیکن سال اروپاست، و با انتخاب اینیستا در فصل قبل، من فکر میکنم ریبری به عنوانی که حقش هست برسه... ولی بالای 90 درصد مطمئنم بهترین بازیکنان سال جهان میرسه به یکی از همون دو نفره مگر اینکه اتفاق خلق الساعه ای بیفته./

12. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حسین جان یک سوال خیلی مختصر
    اگه شواینشتایگر جای ریبری در سه نفر همراه مسی و رونالدو بود بازم به نظرت حق ریبری بود به این عنوان برسه؟
    می خوام بدونم واقعا فردی حقشه یا چون جزئی از بایرن هست باید بهش برسه

در مورد توپ طلا فراموش نکنید پای رقابت های خارج از یوفا هم به وسط میاد که مسی در آرژانتین فوق العاده بوده

14. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

می خوام بدونم واقعا فردی حقشه یا چون جزئی از بایرن هست باید بهش برسه
    سینا جان
    اگه با جواب من به این سوال، میخوای به این جمله برسی، از نظر من جایزه شخصی، رابطه مستقیمی داره با عملکرد تیم اون بازیکن. تو پست قبلیم هم بهش اشاره کردم... من منکر قابلیت های فردی رونالدو و مسی نیستم... ولی قابلیت های فردی تا زمانی که تیم رو به هدفش نرسونه، واقعا چه سودی داره؟ بالاخره باید فرقی بین ریبری ای که دستش به سه جام خورده با رونالدو ای که فصلی بدون جام رو گذرونده باشه یا نه؟.
    .
    به صورت ساده و مختصر در جواب به سوالت، من ریبری رو انتخاب میکنم، هر چند با حضور شواینشتایگر انتخاب به مراتب سخت میشد و قضیه یه نمونه سلیقه ای میشه، همونطور که همیشه انتخاب بین رونالدو و مسی سخت بوده./

16. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینجا دو مسئله است
    1- هدف رو قهرمانی گرفتی و بس
    2- بقیه تیم چی
    بازیکن حتی بهتر از همه کار کرده باشه ولی بخاطر ضعف تیم و هم بازی های ناآماده نتیجه نگرفته باشه مستحق هیچی نیست؟
    اونم دقیقا جوایز فردی نه بهترین بازیکن تیم قهرمان

مثالی رو که سروش در مقایسه زیدان و اینیستا زد اینجا میارم
    در یک دیدار، بازیکنی هت تریک کرده و بهتر از سایرین بوده اما تیمش باخته
    حقش نیست بهترین بازیکن زمین انتخاب بشه؟!

من منکر قابلیت های فردی رونالدو و مسی نیستم... ولی قابلیت های فردی تا زمانی که تیم رو به هدفش نرسونه، واقعا چه سودی داره؟ بالاخره باید فرقی بین ریبری ای که دستش به سه جام خورده با رونالدو ای که فصلی بدون جام رو گذرونده باشه یا نه؟.
    از تو بعیده
    می دونی گرت بیل بهترین بازیکن انگلیس و پریمیر لیگ شده
    اونم با تاتنهامی که پنجم شده و حتی سهمیه لیگ قهرمانان (میتونه هدف باشه) نگرفته
    به این میگن عملکرد فردی و جایزه ای که بهش داده میشه
    همینطور فن پرسی که سال قبلش با آرسنال سوم و بهترین بازیکن شد

Gareth Bale
    FWA Footballer of the Year 2012-13
    PFA Players' Player of the Year 2012-13

برای دونستن ارزش بازیکن مسی رو از بارسلونای 2012-2013 کم کن ببین چی میمونه و چه اختلافی ایجاد میشه
    همینطور هر بازیکن رقیبی از تیم خودش
    اون میشه سهم بازیکن
    باقیش دیگه کار تیمه و هم تیمی ها

حساب یورو و جام جهانی جداست که دو سه بازی خوب میتونه یکی رو حتی بازیکن سال اروپا کنه

18. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •