تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: خرید هارد یک ترابایت اکسترنال با قیمت مناسب

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

خیلی ممنون،پس من همون اینترنال می گیرم یه کم میذارم روی 270 و یه 2ترابایت می گیرم،توی سایت رایانصبا که نگاه می کردم بعضی هاردهای اینترنالش بافر 32 داشتن بعضیا 64 یعنی چی؟

راستی این بورد های USB3 تا چه حد کارایی دارن؟ مادربورد من(گیگابایت P55A UD3P)خودش دو تا پورت داره ولی احساس می کنم تعداد بیشتری نیاز دارم.

مادربوردم پورت SATA 3 خارجی هم داره میشه هارد رو از خارج کیس بهش وصل کرد؟

بازهم ممنون
    Last edited by a.g g.a; 13-08-2013 at 22:47.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون،پس من همون اینترنال می گیرم یه کم میذارم روی 270 و یه 2ترابایت می گیرم،توی سایت رایانصبا که نگاه می کردم بعضی هاردهای اینترنالش بافر 32 داشتن بعضیا 64 یعنی چی؟

راستی این بورد های USB3 تا چه حد کارایی دارن؟ مادربورد من(گیگابایت P55A UD3P)خودش دو تا پورت داره ولی احساس می کنم تعداد بیشتری نیاز دارم.

مادربوردم پورت SATA 3 خارجی هم داره میشه هارد رو از خارج کیس بهش وصل کرد؟

بازهم ممنون
    1.مدلهای مختلفی موجود هست و در نتیجه مشخصات متفاوتی دارند . اگر سیگیت میخواهید بخرید حتماً مدل نامبر ST2000DM001 را بخرید .
    2. به هر حال سرعت انتقال داده بیشتر از usb2 هست ولی به پای چیپست اصلی روی مادربرد نمیرسه و اگر میخواهید پورتهای بیشتری داشته باشید کاملاً ارزش دارد . البته راه دیگر این هست که usb3 hub بخرید . یک مسئله ای که قبل از خرید کارت usb3 باید دقت کنید این هست که فاصله بین پورتها به اندازه ای باشه که بتونید همزمان از تمام آنها استفاده کنید . چون دیده شده که فاصله این پورتها به حدی نزدیک هم هستند که عملاً امکان استفاده از تمام پورتها بصورت همزمان وجود ندارد .
    3. پورت مورد نظر شما esata هست و اگر میخواهید هارد اینترنال را به آن متصل کنید نیاز به کابل sata to esata دارید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال miladddd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نرم افزار داشبورد سیگیتو نصب کردم
    وقتی به سیستم وصلش میکنم همینجوری الکی از همه چیز تو خودش بک آپ میگیره
    چطوری میشه بهش فهموند که فقط از یه درایو یا یک فلودر بک آپ بگیره یا اصلا نگیره، بخیال بشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نرم افزار داشبورد سیگیتو نصب کردم
    وقتی به سیستم وصلش میکنم همینجوری الکی از همه چیز تو خودش بک آپ میگیره
    چطوری میشه بهش فهموند که فقط از یه درایو یا یک فلودر بک آپ بگیره یا اصلا نگیره، بخیال بشه؟
    پس از اجرای داشبورد ، از قسمت protect روی علامت ضربدر کلیک کنید تا backup plan مورد نظر حذف شود . برای ساختن backup plan جدید روی آیکون new backup plan کلیک کنید و از قسمت all file دایرکتوری یا فایلهایی که میخواهید از آنها بکاپ گرفته بشه انتخاب کنید .

User Guide این نرم افزار را میتونید از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این مدل نامبر سیگیت بک اپ پلاس چی هست و فرقشون چیه ایا واس 1ترابایتی هم باید مدل نامبر خاصی رو خرید؟سیگیت بک اپ پلاس پرتابل همون سیگست بک اپ پلاس معروف هست؟
    Last edited by shy_majid_ir; 29-08-2013 at 01:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مدل نامبر سیگیت بک اپ پلاس چی هست و فرقشون چیه ایا واس 1ترابایتی هم باید مدل نامبر خاصی رو خرید؟
    مدل نامبر هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus در Regionـهای مختلف فرق میکنه . مثلاً در رجیون Middle East/North Africa مدل نامبر STCA1000200 هست و یا در رجیون North America ،دSTCA1000100 هست . در کل برای هارد اکسترنال این مدل نامبرها خیلی مهم نیست .

سیگیت بک اپ پلاس پرتابل همون سیگست بک اپ پلاس معروف هست؟
    بله ، ولی دقت کنید که سری Back up plus چند مدل داره . آداپتوری ، پرتابل ، وایرلس .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad_reza0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

مدل نامبر هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus در Regionـهای مختلف فرق میکنه . مثلاً در رجیون Middle East/North Africa مدل نامبر STCA1000200 هست و یا در رجیون North America ،دSTCA1000100 هست . در کل برای هارد اکسترنال این مدل نامبرها خیلی مهم نیست .

بله ، ولی دقت کنید که سری Back up plus چند مدل داره . آداپتوری ، پرتابل ، وایرلس .

این مدل آداپتوری چطوری خوب هست یکی بخرم............

11. این کاربر از mohammad_reza0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بهترینش پرتابل هست دیگه؟قیمت تقریبا چقد؟میخام بین این و My pasport یکی بخرم بعد از خوندن این پست ها تصمیم گرفتم سیگیت بخرم
    فقط سوال مونده این که سیگیت رو نمیشه به صورت خوابیده روی میز گداشت؟؟اگه خوابیده بزاریم رو میز مشکلی پیش نمیاد؟
    Last edited by shy_majid_ir; 29-08-2013 at 12:39.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داری میخری بدون اداپتوری بخری بهتره البته این نظر من

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر حجم بالا نیاز دارید و همچنین اگر جابجایی ندارید میتونید مدلهای آداپتوری را بخرید .

بهترینش پرتابل هست دیگه؟قیمت تقریبا چقد؟میخام بین این و My pasport یکی بخرم بعد از خوندن این پست ها تصمیم گرفتم سیگیت بخرم
    فقط سوال مونده این که سیگیت رو نمیشه به صورت خوابیده روی میز گداشت؟؟اگه خوابیده بزاریم رو میز مشکلی پیش نمیاد؟
    1. انتخاب از بین پرتابل یا آداپتوری به نیازهاتون بستگی داره . پرتابل بودن هارد اکسترنال دلیل بر بهترین بودن آن نیست .

2. اگر منظورتون مدلهای آداپتوری هست ، میتونید مثل مدلهای expansion بصورت خوابیده هم استفاده کنید ، اما توصیه میشه که طرفی که لیبل هارد اینترنال روی آن چسبانیده شده رو به بالا باشه . هماطوریکه میدونید pcb هارد در قسمت پشتی نصب میشه و در نتیجه پورتهای sata در عکس زیر به یک طرف لبه نزدیکتر هست . در عکس زیر قسمت پشتی را مشخص کردم و این طرف باید روی میز قرار بگیره و طرف دیگر رو به بالا باشه . ضمناً قرار دادن هارد اکسترنال بصورت خوابیده ممکنه تهویه به خوبی انجام نشه و در نتیجه حتماً باید دما را کنترل کنید و در صورت نیاز از فن استفاده کنید .

اگر هارد اکسترنال پرتابل منظور شماست که اساساً این هارد بصورت ایستاده طراحی نشده و مثل بعضی از مدلها DOCK جهت ایستاده نگه داشتن آن ندارد و در نتیجه باید بصورت خوابیده روی میز استفاده کنید .

محتوای مخفی: عکس 

Last edited by ata.royalfalcon; 29-08-2013 at 16:54.

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •