تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لب تاب تا 2.5 میلیون (شایدم2.6 میلیون)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اتفاقا برعکسه الان اکثر لپ تاپ ها با گرافیک nvidia میان و معمولا از مدلهای بالای AMD کمتر استفاده میشه (البته یه سری برندها مثل سونی بیشتر از AMD استفاده میکنند)،رو این حساب حرف شما کاملا برعکس هست،البته من خودم گرافیک لپ تاپم 5450 بود و دوستم geforce 105،ولی اون که لپ تاپش از من ارزونترم بود خیلی راحت تر بازی ها رو اجرا میکرد،
    ولی از نظر بنده کلا گرافیک های انویدیا تو اجرای بازی ها بهترن،البته منظورم ازین حرف اینه که مدت زمان بیشتری بازی ها رو با فریم قابل قبول اجرا میکنن.با همین 105 شما میتونی black ops 2 رو بازی کنی ولی با 5450 !!!
    البته اینم بگم amd معمولا نسبت به nvidia حدود 20درصد ارزونتره تو PC
    ولی یه چیز دیگه هم هست : اینقدر این کارت های گرافیک تنوع دارن که مقایسه بین اونا خیلی مشکله . در ثانی تو اجرای بازی ها هم باز با همدیگه تفاوت دارن و البته ورژن درایورها هم در این امر تأثیر زیادی داره. ولی چیزی که من در مورد گرافیک AMD لپ تاپ HP 4540 گفتم تجربه شخصی خودم و چند تا از دوستانم بود . خود من لپ تاپ رو واسه بازی نخریدم بلکه واسه کارهای نقشه کشی و مهندسی و غیره ... خریدم ولی بازی هم باهاش زیاد اجرا کردم. مسلماً اگه یه بازی خور بخواد واسه بازی به جای PS3 یا Xbox یا PC لپ تاپ بخره کاملاً در اشتباهه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اینطوری که بهتره 2 تومان لپ تاپ 4540 1 تومان کنسول ps3 new با هارد 500 عالی نیست؟
    میدونی مشکل ما ایرانی ها همینه . هنوز فرهنگ استفاده از وسایل دیجیتال رو نداریم .
    -- طرف میره 2 میلیون میده گوشی هوشمند بهترین مارک رو مگیره ولی هنوز فرق GPRS و GPS رو نمیدونه . گهگاهی فقط یه زنگ یا پیامک باهاش میزنه . واسه چی : واسه پز دادن !!!
    -- طرف میره لپ تاپ میخره 3میلیون فقط باهاش میزارتش توی یه کیف سامسونت هر جا میره با خودش میبرتش واسه کلاس گذاشتن. بعد که میری لپ تاپشو میبینی فقط یه بازی انگری برد نصبه و چهار تا آهنگ و شو ریخته روش ! دیدم که میگما !
    و.........

حرف من اینه : هر کس باید بر حسب نیازی که داره و البته پولی که داره وسیله دیجیتال بخره :
    اگه دانشجویی و کارهای مهندسی انجام میدی و کارت دائم بیرونه و... لپ تاپ بخر .
    اگه گرافیستی و کارهای سبک انجام میدی یه PC معمولی با یه مانیتور بزرگ بردار .
    اگه گرافیستی و کارهای سنگین انجام میدی یه PC قوی با یه مانیتور بزرگ بردار .
    اگه بازی خوری PS3 یا XBOX بردار .
    اگه کارهای طراحی و نقاشی دیجیتال انجام میدی و ... یه تبلت بردار .
    اگه مسافرت زیاد میری یه گوشی لمسی قوی بردار چون میتونی از قابلیت های GPS ، GPRS و ... به نحو احسن استفاده کنی .
    اگه فقط میخوای آهنگ گوش بدی و تیزر و شو ببینی یه گوشی لمسی معمولی بردار.
    اگه میخوای عکاسی معمولی و نیمه حرفه ایی انجام بدی یه دوربین DSLR بردار .
    اگه میخوای عکاسی حرفه ایی انجام بدی یه دوربین حرفه ایی بردار .
    و.....
    .
    .
    .
    .
    Last edited by mosayeb.heydari; 05-08-2013 at 17:53.

3. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستیتش مثلا من خودم ایسوس رو خیلی دوست دارم،ازینورم سیستمم داره قدیمی میشه و نیازمند یه ارتقای اساسی هستم و به شخصه s400 رو توی اولویتم قرار دادم اما منتظرم ببینم این سری جدیدش با یه گرافیک درست درمون میاد یا نه،راستی شما میدونی کیفیت سری vivobook ایسوس چجوریه ؟ چون راستیتش من که خودم تعریف خوبی از سری K نشنیدم.
    کیفیت vivobook و k در اصل یکیه فقط vivo لمسیه و بعضی مدل ها ویندوز داره اگه این دو گزینه رو برداریم میشه هم قیمت k
    دقت کردین مدلی که تازه میاد همه ازش تعریف میکنن و بعد یه مدت که یه مدل بالاتر میاد همه میگن این خوب نیست اینو بگیر مدل k همینطوره vivo هم که تموم شد ازش خوب نمیشنوین
    اگه یه سیستم اساسی میخواین n56vz بگیرین که تا چند سال نیاز نداشته باشین اگه FULL و بلوری هم داشت که چه بهتر سری ENVY DV6یا dv7 هم که عالیه
    البته نمیشه لپتاپ به عنوان سیستم خانگی محسوب کرد
    چون نمیشه انتظاراتی که از pc دارین از لپتاپ داشته باشین
    شما تا چقدر میتونی هزینه کنی؟

5. 2 کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

برادران ببخشید من مسافرت بودم خب منم با نظر اقای مسیب موافق هستم من یه لب تاب اچ پی پروبوک 4540اس-اچ خریدم و یه سونی3البته ددم برام خیلی خرج کرد و گفت تا 7 سال همین و هست دیگه چیز گرونی برات نمیخرم

7. 2 کاربر از علی شفائیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کیفیت vivobook و k در اصل یکیه فقط vivo لمسیه و بعضی مدل ها ویندوز داره اگه این دو گزینه رو برداریم میشه هم قیمت k
    دقت کردین مدلی که تازه میاد همه ازش تعریف میکنن و بعد یه مدت که یه مدل بالاتر میاد همه میگن این خوب نیست اینو بگیر مدل k همینطوره vivo هم که تموم شد ازش خوب نمیشنوین
    اگه یه سیستم اساسی میخواین n56vz بگیرین که تا چند سال نیاز نداشته باشین اگه FULL و بلوری هم داشت که چه بهتر سری ENVY DV6یا dv7 هم که عالیه
    البته نمیشه لپتاپ به عنوان سیستم خانگی محسوب کرد
    چون نمیشه انتظاراتی که از pc دارین از لپتاپ داشته باشین
    شما تا چقدر میتونی هزینه کنی؟
    راستیتش هزینه ای که گذاشتم کنار حدود 3تومنه ولی مثلا من خودم راستیتش n550 چشم رو خیلی گرفته و نهایتش اگرم بیاد تا 3300 یا 3400 باشه میگیرم حتی پایین ترین کانفیگش،چون گرافیکش قویه و صفحه خوبی داره.
    ولی گرون باشه مجبورم همین n56 رو بگیرم ولی اینکه کولینگش سمت چپش هست و من بخوام بازی کنم دقیقا همون سمت چپ داغ میشه،این رو اعصابه ولی مجبورم بگیرمش اما امیدوارم با یه قیمت خوب این n550 رو بیارن.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش ناراحت قیمت نباش دلار قراره بیاد پایین قراره طی ماه های آینده بشه 2000 تومن شایدم کمتر !ضمنا داداش نقد و بررسی n550 رو با دقت بخون میفهمی چقدر کم مصرف تره

10. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

داداش ناراحت قیمت نباش دلار قراره بیاد پایین قراره طی ماه های آینده بشه 2000 تومن شایدم کمتر !ضمنا داداش نقد و بررسی n550 رو با دقت بخون میفهمی چقدر کم مصرف تره
    بالاتر نره پایین تر نمیاد،
    ولی امیدوارم قیمتش معقول باشه من بتونم بخرم چون زور داره 4 تومن واسه این لپ تاپ.آره مصرفشم خوبه.کلا مناسبه وزنشم خوبه.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره لپ تاپ خوبیه ,4تومن نیست داداشفوقش فول,لمسی باشه 4تومن .بالاتر نمیره ,همین امروز تو اخبار جدید خوندم !!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برادران ببخشید من مسافرت بودم خب منم با نظر اقای مسیب موافق هستم من یه لب تاب اچ پی پروبوک 4540اس-اچ خریدم و یه سونی3البته ددم برام خیلی خرج کرد و گفت تا 7 سال همین و هست دیگه چیز گرونی برات نمیخرم
    اگه کانفیگ core i7 از مدل 4540s hp رو خریدی باید بگم که یه مدل همه چی تموم خریدی چون این مدل هیچی کم نداره و یکی از بهترینای بازاره .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •