تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 78

نام تاپيک: میخوام تا 3 تومان سیستم جمع کنم حداکثر 3 هفته وقت دارم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به قطعاتیکه انتخاب کردین ، فعلا این سیستم و با این قطعات پاسخگوی نیازهای شما خواهد بود.
    اورکلاک موقعی به کار شما میاد که مثلا بعد از یه مدت ( مثلا چند سال ) ، این سیستم و پردازنده جوابگوی نیازهاتون نیست و به نسبت بازیها یا نرم افزارهای روز کم میاره ، اینجاست که اورکلاک میتونه کمکتون کنه تا پرفرمنس بیشتری از پردازنده بگیرین.
    البته این نکته رو هم مد نظر داشته باشین که اگر بخواین پردازنده رو اور کنین بهتره که یه خنک کننده جدا هم براش تهیه کنین که اینکار رو در آینده هم میتونین انجام بدین.
    به هرحال اگر بودجتون میرسه میتونین قطعات زیر رو جایگزینت کنین :

CPU : Intel Core i5 3570K 3.4GHz : 730.000
    M.B : ASRock Z77 Pro4 : 540.000

مادربورد پیشنهادی از برند ازراک به نظر من تا حدودی برای اور مناسبتر از مادربورد مدنظرتون از ام اس آی هست.

2. 3 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سلام من با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم اور کلاک اصلا مناسب نیست چون هم باعث میشه سی پی یو اسیب ببینه هم این که ارزشی نداره ادم این کارو انجام بده چون به اون صورت تقاوتی ایجاد نمیکنه

جند سوال مهم با توجه به تغییر نظر جدیدم دارم
    1- سوکت 1150 بهتره ؟ یا 1155 با توجه به اینکه 1150 جدیدتر است و من که تصمیم دارم متدر برد حداقل تا 4 سال دیگه قابل ارتقا باشه و قطعات روز را انتخاب کنم کدام گزینه برای من بهتر است ؟

2-کدام مادر برد را باید انتخاب کنم که قابلیت توربو داشته باشه این قابلیت باعث افزایش کارایی سی پی یو میشه و تا حدودی مهمه

3-تو این رنج قیمتی که من دارم بهترین چیپ که برای مادر برد میتونم انتخاب کنم کدومه که معروف و به روز بمونه ؟

4-با همون بودجه پیشنهادی همون هارد پیشنهادی بهتره بهتره یا هارد جامد ؟

نتیجه در کل : میخوام مادر بردی داشته باشم که چه از لحاظ سوکت چه ارتقا در آینده زود از رده خارج نشه

در مورد cpu هم همون سی پی یو پیشنهادی با توجه به قیمتش کارایی خوبی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز؛ همه روزه تولیدات کمپانی ها برای ساختن قطعات نسل جدید، ادامه داره و تقریباً به صورت سالانه جدید میشه!!
    اگر اینجوری که شما میخواید باشه، می بایست سالی یک سیستم خریداری کنید که همیشه به روز باشید و مطابق با فناوری های بین المللی برید جلو که منطقی نیست و پول کلانی هم میخواد! سالی یک سیستم خریدن!!
    پولتون هم برای خرید سوکت 1150 و یا خرید پردازنده ی کور آی 7 جواب نمیده! همین 3570 از پس تمامی بازی ها بر میاد و مشکلی از این بابت نیست.

Last edited by Hessam1372; 23-07-2013 at 14:48.

5. این کاربر از Hessam1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من با تحقیقاتی که کردم متوجه شدم اور کلاک اصلا مناسب نیست چون هم باعث میشه سی پی یو اسیب ببینه هم این که ارزشی نداره ادم این کارو انجام بده چون به اون صورت تقاوتی ایجاد نمیکنه

جند سوال مهم با توجه به تغییر نظر جدیدم دارم
    1- سوکت 1150 بهتره ؟ یا 1155 با توجه به اینکه 1150 جدیدتر است و من که تصمیم دارم متدر برد حداقل تا 4 سال دیگه قابل ارتقا باشه و قطعات روز را انتخاب کنم کدام گزینه برای من بهتر است ؟

2-کدام مادر برد را باید انتخاب کنم که قابلیت توربو داشته باشه این قابلیت باعث افزایش کارایی سی پی یو میشه و تا حدودی مهمه

3-تو این رنج قیمتی که من دارم بهترین چیپ که برای مادر برد میتونم انتخاب کنم کدومه که معروف و به روز بمونه ؟

4-با همون بودجه پیشنهادی همون هارد پیشنهادی بهتره بهتره یا هارد جامد ؟

نتیجه در کل : میخوام مادر بردی داشته باشم که چه از لحاظ سوکت چه ارتقا در آینده زود از رده خارج نشه

در مورد cpu هم همون سی پی یو پیشنهادی با توجه به قیمتش کارایی خوبی داره

اورکلاک اگر اصولى باشه و درست انجام بشه نه تنها به قطعات آسيب نميرسونه بلکه شاهد افزايش محسوس پرفرمنس سيستم خواهيد بود.
    تفاوت پردازنده هاى سوکتهاى 1150 و 1155 در مدلهاى مشابه زياد نيست و حداکثر زير 10 درصد هست.
    سوکت 1150 يه مقدار قيمتشون بيشتر از پردازنده هاى مشابه در سوکت 1155 هست که به نظر من به بودجتون نميخوره.
    مادربورد انتخابيتون براى ارتقا در آينده مشکلى نداره و پردازنده هاى قدرتمند اين سوکت رو ميتونين نصب کنين.
    قابليت توربو هم علاوه بر مادربورد بايد بقيه قطعات هم توانايى اور رو داشته باشن که در عمل خيلى کارايى نداره و اگر قرار باشه کارايى بيشترى از قطعات بگيرين مطمئنا اورکلاک مناسبتر خواهد بود.
    در مورد هارد هم هارد پيشنهادى کاملا مناسبه و سرعت مناسبى براى نصب سيستم عامل داره و در آينده ميتونين هارد جامد رو جداگانه تهيه و نصب کنين.

7. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

دوست عزیز؛ همه روزه تولیدات کمپانی ها برای ساختن قطعات نسل جدید، ادامه داره و تقریباً به صورت سالانه جدید میشه!!
    اگر اینجوری که شما میخواید باشه، می بایست سالی یک سیستم خریداری کنید که همیشه به روز باشید و مطابق با فناوری های بین المللی برید جلو که منطقی نیست و پول کلانی هم میخواد! سالی یک سیستم خریدن!!
    پولتون هم برای خرید سوکت 1150 و یا خرید پردازنده ی کور آی 7 جواب نمیده! همین 3570 از پس تمامی بازی ها بر میاد و مشکلی از این بابت نیست.

مرسی حسام جام فقط جمع زدم شد 3300 فک کنم مانیتور برام ننوشته بودین اگه بخوام یه مانیتور 400 تومانی بگیرم یعنی میشه 3700 بهم فشار میاد ولی خب این cpu که نوشتین به قول علیرضا جان قابلیت اور داره ظریبش بالاست فقط مادر برد که گفتین چیپش واسه اور یه کم کم میاره مگر اینکه absrock pro4 بگیرم

اورکلاک اگر اصولى باشه و درست انجام بشه نه تنها به قطعات آسيب نميرسونه بلکه شاهد افزايش محسوس پرفرمنس سيستم خواهيد بود.
    تفاوت پردازنده هاى سوکتهاى 1150 و 1155 در مدلهاى مشابه زياد نيست و حداکثر زير 10 درصد هست.
    سوکت 1150 يه مقدار قيمتشون بيشتر از پردازنده هاى مشابه در سوکت 1155 هست که به نظر من به بودجتون نميخوره.
    مادربورد انتخابيتون براى ارتقا در آينده مشکلى نداره و پردازنده هاى قدرتمند اين سوکت رو ميتونين نصب کنين.
    قابليت توربو هم علاوه بر مادربورد بايد بقيه قطعات هم توانايى اور رو داشته باشن که در عمل خيلى کارايى نداره و اگر قرار باشه کارايى بيشترى از قطعات بگيرين مطمئنا اورکلاک مناسبتر خواهد بود.
    در مورد هارد هم هارد پيشنهادى کاملا مناسبه و سرعت مناسبى براى نصب سيستم عامل داره و در آينده ميتونين هارد جامد رو جداگانه تهيه و نصب کنين.
    مرسی علیرضا جان فقط این مادر بورد انتخابیم که میگید مشکلی در آینده نداره منظورتون همون ایسوس پیشنهادی هست ؟ یا asrock pro
    4 ??
    و اینجوری که میگید اور مشکلی ایجاد نمینه خب منم این قابلیت اور شدن رو هم در نظر میگیرم و سیپی یو ظریب بازی که پیشنهاد کردینو میگیرم فقط این مادر برد میخوام تعداد مدار تغذیه و فاز کاملا مناسب و کافی باشه در کل هم از جهت چیپ هم تعداد فاز asus پیشنهادی رو توصیه میکنید یا asrock pro 4 ?
    Last edited by mr_exir; 23-07-2013 at 14:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مرسی حسام جام فقط جمع زدم شد 3300 فک کنم مانیتور برام ننوشته بودین اگه بخوام یه مانیتور 400 تومانی بگیرم یعنی میشه 3700 بهم فشار میاد ولی خب این cpu که نوشتین به قول علیرضا جان قابلیت اور داره ظریبش بالاست فقط مادر برد که گفتین چیپش واسه اور یه کم کم میاره مگر اینکه absrock pro4 بگیرم
    خواهش.
    اورکلاک رو بی خیال شید! ضررش بیشتر از منفعتشه! همین سیستم کار شما رو راه می ندازه! نیازی به اورکلاک نداره!
    پردازنده هم باید مدل 3570K باشه تا بتونید اورش کنید. + مادربردی که فرمودید از چیپست Z77.
    الان لیست رو تغییر دادم. شد 3 میلیون و 100. 400 هم مانیتور انتخابی.
    Last edited by Hessam1372; 23-07-2013 at 14:48.

10. این کاربر از Hessam1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مادربوردهاى ايسوس در زمينه اورکلاک خيلى خوب عمل کرده اند و از لحاظ نوع خازنها و هيتسينکها و مدار تغذيه کاملا در مدلهاى حرفه اى انتخاب بهترى هستند ولى چون قيمتهاى بالاترى هم دارن به بودجتون نميخوره.
    در صورتيکه قصد اور دارين من همون مادربورد پيشنهادى شده از برند ازراک رو توصيه ميکنم.

12. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

در مورد cpu تعریف هاسل رو خیلی شنیدم و بعد از اون سندی بریج پیشنهادتون راجع این 2 چی هست ؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سندی بریج که تقریبا قدیمیتر هست و به نظر من اولویت با آیوی هست. در مورد هاسول هم همونطور که گفتم تفاوتش با آیوی زیاد نیست ولی به هرحال از سوکت 1150 هم میتونین تهیه کنین.

15. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

من توی چند تا مقاله خوندم تعدادی از مادر بورد های ایسوس مشکل حرارتی دارن یعنی باعث میشن دمای سیپیو بالا بره با این تفاصیل گیگابایت بهتر نیست ؟ یا باز ایسوس را پیشنهاد میکنین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •