تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: مشکل با قطع و وصل شدن اینترنت ------ لطفا کمکم کنید!!!

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

داداش منظورت از این که "اگه لینک دائم میره از نویز می تونه باشه" یعنی چی؟

یعنی مشکل از نویزه؟

راستی چه چیزی براتون عجیب بود مگه کدوم قسمتش غیر طبیعیه؟

یعنی منظورتون مودم اشکال داره یا ISP ؟

من واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم!!!!

لطفا یک راه حل بذارید یعنی رم تنظیمات این بخشش رو ریست کنم درست میشه؟
    ببینید جدا از بحث صفحه ی اطلاعات نویز مودم
    شما اگر لینکت دائم قطع میشه یعنی مثلا 4 دقیقه وصله بعد چراغ ADSL خاموش میشه باید پیگیری کنی
    معمولا این مشکل از نویز خط هست
    تاپیک زیر هم مخصوص همین بحثه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه safffat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ببینید جدا از بحث صفحه ی اطلاعات نویز مودم
    شما اگر لینکت دائم قطع میشه یعنی مثلا 4 دقیقه وصله بعد چراغ ADSL خاموش میشه باید پیگیری کنی
    معمولا این مشکل از نویز خط هست
    تاپیک زیر هم مخصوص همین بحثه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام مجدد داداش!

نه به صورت خودکار قطع نمیشه و فقط وقتی تلفن برداشته می شود و گذاشته می شود قطع می شود که اگر حتی بین این دو گذاشتن و برداشتن دیسکانکت بشم و بعدش کانکت بشم حتی می تونم بینش هم از اینترنت استفاده کنم ولی مشکل من فقط همین است که چرا با برداشتن و گذاشتن تلفن اینترنت قطع می شود؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام مجدد داداش!

نه به صورت خودکار قطع نمیشه و فقط وقتی تلفن برداشته می شود و گذاشته می شود قطع می شود که اگر حتی بین این دو گذاشتن و برداشتن دیسکانکت بشم و بعدش کانکت بشم حتی می تونم بینش هم از اینترنت استفاده کنم ولی مشکل من فقط همین است که چرا با برداشتن و گذاشتن تلفن اینترنت قطع می شود؟
    اسپلیتر رو درست وصل کردی؟
    خراب نشده باشه!

5. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه safffat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اسپلیتر رو درست وصل کردی؟
    خراب نشده باشه!
    داداش مگه نباید اگر اسپلینتر خراب شده باشه کلا به اینترنت وصل نشه؟

چون من در پست بالایی گفتم فقط در همون صورت قطع میشه و بقیه وقت ها به راحتی وصل میشم!

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

داداش مگه نباید اگر اسپلینتر خراب شده باشه کلا به اینترنت وصل نشه؟

چون من در پست بالایی گفتم فقط در همون صورت قطع میشه و بقیه وقت ها به راحتی وصل میشم!
    ببین نمیش قطعی پاسخ داد
    شما میگی گوشی رو برمیدارم اینترنت قطع میشه!
    شما اول اسپلیتر و تلفن رو جدا به یک پریز بزن و مودم رو مستقیم ببین چی میشه

8. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم، وقتی گوشی رو برمیدارم که زنگ بزنم چراغ اینترنت روی مودم قطع میشه و چراغ adsl هم چشمک زن میشه، دیگه با مصیبت دوباره وصل میشه، مثلا من امروز ظهر تمکاس گرفتم، اینترنت قطع شد، الان بعد از 5 ساعت دوباره وصل شد، اشکال از سیم کشی داخل خونه نیست چون رفتم مودم رو مستقیم وصل کردم به سیمهایی که داخل خونه دم درب ورودی اومده ولی باز هم این مشکل سر جاش بود.
    به نظر شما اشکال از کجاست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من زمانی که اسپلیتر به مودم وصل میکنم اینترنتم سرعتش مثل دایل آپ میشه ولی زمانی که اسپلیتر رو بر میدارم درست میشه میشه من رو راهنمایی کنید در ضمن اسپلیتر رو روی یه مودم دیگه امتحان کردم درست بودش .ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟؟؟؟مودم 2730u dlink

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

درود
    امروز نزدیک بود با راهنمایی اشتباه اپراتور 2020 مخابرات یک هزینه هنگفت روی دستم بمونه که با یکم فضولی مشکل رو خودم حل کردم
    مشکل از جایی شروع شد که دیروز برای خونه جدید اینترنت مخابرات رو تهیه کردم (البته این داستان می تونه برای هر سرویس دهنده اینترنتی اتفاق بیوفته) هر کاری می کردم اتصال اینترنت برقرار نمی شد، بارها و بارها تماس با پشتیبانی بی فایده بود، در نهایت امروز متوجه شدم که با برداشتن گوشی تلفن اتصال اینترنت برقرار می شه!! با پشتیبانی تماس گرفتم و مشکل رو گفتم، اپراتور توضیح داد که اشکال از سیم کشی ساختمان هستش و حتی با آوردن سیم کش هم نمی شه اتصالی رو پیدا کرد تا این نویز بر طرف بشه و به کل باید سیم کشی تعویض بشه! من که نا امید از همه جا بودم به فکرم رسید که شاید ایراد از 2 شاخه تلفن که سوکت بهش وصل هستش باشه، در نهایت دل و روده 2 شاخه رو ریختم بیرون و کیت ضد برق داخلش رو انداختم دور و سیم ها رو مستقیم به دو شاخه و سپش به پریز وصل کردم، مشکل بر طرف شد!
    در نتیجه اگر شما هم این مشکل رو پیدا کردید کافیه از 2 شاخه غیر ضد برق استفاده کنید.
    همین دیگه! خدافس

12. 2 کاربر از NAKOOT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درود
    امروز نزدیک بود با راهنمایی اشتباه اپراتور 2020 مخابرات یک هزینه هنگفت روی دستم بمونه که با یکم فضولی مشکل رو خودم حل کردم
    مشکل از جایی شروع شد که دیروز برای خونه جدید اینترنت مخابرات رو تهیه کردم (البته این داستان می تونه برای هر سرویس دهنده اینترنتی اتفاق بیوفته) هر کاری می کردم اتصال اینترنت برقرار نمی شد، بارها و بارها تماس با پشتیبانی بی فایده بود، در نهایت امروز متوجه شدم که با برداشتن گوشی تلفن اتصال اینترنت برقرار می شه!! با پشتیبانی تماس گرفتم و مشکل رو گفتم، اپراتور توضیح داد که اشکال از سیم کشی ساختمان هستش و حتی با آوردن سیم کش هم نمی شه اتصالی رو پیدا کرد تا این نویز بر طرف بشه و به کل باید سیم کشی تعویض بشه! من که نا امید از همه جا بودم به فکرم رسید که شاید ایراد از 2 شاخه تلفن که سوکت بهش وصل هستش باشه، در نهایت دل و روده 2 شاخه رو ریختم بیرون و کیت ضد برق داخلش رو انداختم دور و سیم ها رو مستقیم به دو شاخه و سپش به پریز وصل کردم، مشکل بر طرف شد!
    در نتیجه اگر شما هم این مشکل رو پیدا کردید کافیه از 2 شاخه غیر ضد برق استفاده کنید.
    همین دیگه! خدافس
    سلام
    این دکمه تشکر رو پیدا نکردم،
    انصافا" منم از یه هزینه ی اضافی نجات دادی، 4 تا گوسفند نشستن اونجا الکی راهنمایی می کنند
    دمت گرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام من از بسته ی اینترنتی ایرانسل یک ماهه استفاده میکنم ولی بعد از دو روز با وجود داشتن حجم کافی اینترنت گوشی با وجود داشتن انتن پیام هارو ارسال نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •