تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با اوتانازی موافق هستید ؟

راي دهنده
53. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

23 43.40%
  • خیر

13 24.53%
  • نمیدونم

17 32.08%
صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 90

نام تاپيک: نظر شما درباره ی اوتانازی (مرگ آسان، مرگ انتخابی) چیست؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

از چندین جنبه میشه به این سوال جواب مثبت یا منفی داد

اول از همه اینکه اگر فرد هوشیار هست توانایی صحبت و اظهار نظر داره فقط و فقط خوده فرد اگر درخواست بده باید این کار انجام بشه و اطرافیان به هیچ وجه نباید همچین درخواستی داشته باشن
    مثلا دوستانی همینجا گفتن که پدرپزرگ یا مادربزرگی دارن که دچار مشکل شده و اطرافیان براشون سخت شده اصلا توجیه درستی نیست و اون فرد باید ازش نگهداری بشه به بهترین شکل ممکن تا اخرین لحظه زندگیش

در صورت درخواست خوده فرد هم نظر من اینه که مثلا کسانی که بوسیله دستگاه زنده هستن و با قطع دستگاه حیاط فرد قطع میشه باید به درخواست فرد احترام گذاشت و دستگاه رو قطع کرد
    ولی کسانی که بدون دستگاه هم زنده هستن مثل فلج کامل با توجه شرایط میتونه این عمل انجام بشه

در کل من درخواست خوده فرد برای این عمل رو قبول دارم و بنظرم حتی برای بیماریهای روحی هم که فرد واقعا زندگی عادی نداره این عمل صحیح هست
    ولی درخواست اطرافیان که سختی و مشکلات نگهداری فرد براشون مشکله اصلا و ابدا قبول ندارم و هیچ کس حق نداره حتی یک ثانیه از زندگی کسی دیگه رو ازش دریغ کنه

2. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

خب یه همچین موضوعی خیلی جدیه ، پس وقتی یکی میگه منو بکشید یعنی دیگه آخر خطه حوصله ی صبر نداره
    پس من میگم اگه آدم بخواد مشکلی نیست ولی اگه یارو آدم مهمی باشه که تو زندگی افراد تاثیر گذاشته نباید اجازه داد
    چون چنین افرادی فقط مال خودشون نیستن که

4. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب
    بحث جالبی رو مطرح کردند. فرض کنید یک جنایتکار جنگی مثلا صدام حسین، به حبس ابد محکوم شده و بیماری سختی هم داره آیا میتونه طلب مرگ بکنه؟ یعنی ما بیشتر فوکوسمون روی موارد نرمال بود که فکر کنم اکثر دوستان به این جمع‌بندی رسیدن که مرگ خودخواسته مشکلی نداره ولی در یک چنین مواردی که تناقض بین حکم حقوقی و حق انسانی پیش میاد چه میشه کرد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب
    بحث جالبی رو مطرح کردند. فرض کنید یک جنایتکار جنگی مثلا صدام حسین، به حبس ابد محکوم شده و بیماری سختی هم داره آیا میتونه طلب مرگ بکنه؟ یعنی ما بیشتر فوکوسمون روی موارد نرمال بود که فکر کنم اکثر دوستان به این جمع‌بندی رسیدن که مرگ خودخواسته مشکلی نداره ولی در یک چنین مواردی که تناقض بین حکم حقوقی و حق انسانی پیش میاد چه میشه کرد؟
    در این مورد هم من نظر به این صورت هست که حقوق انسانی بر حقوق قضایی برتری داره
    یعنی حتی کسی مثل صدام حسین که به هر حکمی محکوم شده همونطور که باید امکانات بهداشتی و سلامتی براش مهیا باشه و مجرمیتش دلیلی بر محروم کردنش از حقوق انسانی نمیشه در این مورد هم همونطور که یه فرد عادی حق داره همچین درخواستی بده و با توجه و شرایطش ممکنه پذیرفته بشه اون مجرم هم حتی اگر صدام حسین باشه باید شرایطش بررسی بشه و اگر شرایط لازم رو داشت باید به حقوق انسانیش احترامم گذاشته بشه و مثل یه فرد عادی باهاش برخورد بشه

این مورد در مورد افرادی که توی زندگی دیگران تاثیر داشتن با بقولی مال خودشون فقط نیستن هم صدق میکنه
    یعنی هر فرد اول باید حقوق فردی و انسانیش در نظر گرفته بشه و بعد به حقوق جمعی فکر بشه و دلیلی نداره کسی رو عذاب و ازار داد بخاطر اینکه اطرافیان سودی بهشون برسه و این باید فقط در اختیار خوده فرد باشه

7. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من مخالفم
    من در صورتی برای شخصی انجام این کار رو موافقم ک اون شخص خانواده یا نزدیکانی یا عزیزی نداشته باشه ک در غیاب اون عذاب بکشند و اون شخص بیماریه خیلی خاصی داشته باشه

مادربزرگ من هم الان بالای 85 سالشه و داره الزایمرش حاد میشه ولی واقعا کدوم یک از فرزندانش حاضر هستند ک اون خدایی نکرده سایش بالا سرشون نباشه خانواده خانوادست ب نظر من اون کسی ک به خانوادش رحم نکنه و مرگ اون ها رو بخواد ب هیچ کس رحم نمیکنه

9. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من رای مثبت دادم، ولی فکر می کنم قبل از انجام این کار لازمه شخص تحت ارزشیابی روانی توسط یک روانپزشک قرار بگیره تا مطمئن بشن از نظر ذهنی و روانی در شرایط مناسبی برای گرفتن چنین تصمیمی هست، و این کار رو هم فقط در شرایطی انجام بدن که راه درمانی برای بیماری اون شخص نیست و پزشک ها مطمئن هستند این شخص قراره مرگ دردناک و سختی داشته باشه.

من مخالفم که شخصی که کوچکترین امیدی به بهبودش هست بتونه چنین درخواستی به پزشکان ارائه بده چون کار پزشکان کشتن افراد و کمک به خودکشی نیست (شخص هر وقت دلش بخواد خودش می تونه خودکشی کنه)، ولی این قضیه به عنوان یک سرویس پزشکی و عمومی لازمه قوانین و شرایط بسیار مشخص و دقیقی داشته باشه.

فکر نمی کنم از نظر علمی بشه ایرادی به این کار گرفت (و نظر اکثر دوستان هم از نظر علمی این بود که موردی نداره)، این قضیه بیشتر به مسائل فلسفی و حتی بیشتر از اون مذهبی برمی گرده و اونها مسائلی هستند که این قضیه رو تحت تاثیر قرار میدن.

من مخالفم
    من در صورتی برای شخصی انجام این کار رو موافقم ک اون شخص خانواده یا نزدیکانی یا عزیزی نداشته باشه ک در غیاب اون عذاب بکشند و اون شخص بیماریه خیلی خاصی داشته باشه

مادربزرگ من هم الان بالای 85 سالشه و داره الزایمرش حاد میشه ولی واقعا کدوم یک از فرزندانش حاضر هستند ک اون خدایی نکرده سایش بالا سرشون نباشه خانواده خانوادست ب نظر من اون کسی ک به خانوادش رحم نکنه و مرگ اون ها رو بخواد ب هیچ کس رحم نمیکنه
    من برای یک آلزایمری با این قضیه مخالفم چون اون شخص از نظر ذهنی در شرایطی نیست که بتونه چنین تصمیمی بگیره (و دیگران هم نمی تونن برای کشتن کسی تصمیم بگیرند)، مگه اینکه خودش قبلا چنین تصمیمی گرفته باشه (مثل تصمیم افراد درباره اهدای عضو). اما آلزایمر به کنار، شخصی که مثلا بیماری هانتینگتونز داره و به هیچ وجه درمانی براش نیست و زندگی ایشون تبدیل به زجر مطلق میشه، خودش نباید بتونه چنین تصمیمی بگیره؟

11. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بله اینجا همه روی این مسئله که تصمیم از خود فرد باشه، و شرایط قضیه فراهم بشه تقریبا توافق نظر دارند. من شخصا هرگونه تصمیم خارج از این رو مردود می‌دونم چون حق جان بسیار بسیار پایه‌ای هست. به نظر من بهتره راجع به شرایطی که میشه فرد مستحق اوتانازی باشه رو بحث کنیم.

13. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مورد شرایط من این موارد به دهنم میرسه البته با همون پیش شرط درخوایت خوده فرد و بهیچ وجه درخواست اطرافیان مورد قبول نیست
    1-بیماریهای صحب العلاج که بیماری با درد و عذاب همراه هست
    2-بیمارانی که کلا هوشیاری خودشون رو از دست دادن و به کمک دستگاه زندگی میکنن و امیدی هم بازگشت هوشیاری نیست
    3-بیمارانی که دچار فلچ کامل عضلانی شدن و در حالی که هوشیار هستن و از لحاظ روحی هم که بعد مشاوره ها و کمکهای روحی بازم این درخواست رو داشته باشن
    4-بیماران روحی که مشکلشون باعت شده توانایی زندگی عادی ازشون صلب بشه مثل مالیخولیا و خودازاری و دگرازاری و امثالهوم که با درمانهای پزشکی به هیچ وجه جواب ندادن و هیچ امیدی هم به بهبودشون نیست در شرایط خاص میتونه این عمل رو انجام بدن
    و موارد خیلی خاص دیگه هم ممکنه وجود داشته

15. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

مخالف هستم ...

هرچقدر هم توضیح بدید ، باز هم خودکشی محسوب میشه ...

خودکشی هیچ برتری بر زندگی نداره ...

حالا زندگی هر قدر هم بخواد تلخ باشه ....
      محتوای مخفی: یه نکته  
    هر چیزی راجع به این موضوع بگم ، قطعی نیست ، چون نسبت به روحیات فرد تصمیمش گرفته میشه ...

شاید منم اگه خیلی موقعیتم سخت بشه ، چنان تحت فشار روحی باشم که همچین کاری رو خیلی راحت انجام بدم ولی راستش این ثابت

نمیکنه که کار من درسته ، بلکه اشتباه بودن کار من از همونجایی معلومه که تصمیمم تحت فشار روحی گرفته شده....

کسی هم که تحت فشار روحی نباشه ، خیلی شاد و اینا باشه و راضی باشه از زندگیش ، خب عمرا این کار رو نمیکنه ....

پس اصل سوال این میشه که ، آدم خودش رو تحت فشار روحی و جسمی زیاد ، از بین ببره خوبه یا نه !! خب من مخالفم با این کار!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من برای یک آلزایمری با این قضیه مخالفم چون اون شخص از نظر ذهنی در شرایطی نیست که بتونه چنین تصمیمی بگیره (و دیگران هم نمی تونن برای کشتن کسی تصمیم بگیرند)، مگه اینکه خودش قبلا چنین تصمیمی گرفته باشه (مثل تصمیم افراد درباره اهدای عضو). اما آلزایمر به کنار، شخصی که مثلا بیماری هانتینگتونز داره و به هیچ وجه درمانی براش نیست و زندگی ایشون تبدیل به زجر مطلق میشه، خودش نباید بتونه چنین تصمیمی بگیره؟

باهاتون کاملا موافقم
    من اون پست رو در جواب یکی از دوستان ک در مورد الزایمر صحبت کرده بودند گفتم .
    کلا بستگی ب عمق رنج و درد شخص داره

18. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •