تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 84

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AS Roma | جالوروسی ها | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

توتی: از همه ممنونم

به گزارش ASR27 و به نقل از وبسایت رسمی فرانچسکو توتی:
    ” ممنونم. از همه ممنونم. … یک بار دیگر مرا با تبریک های تان شرمنده کردید. کلی سورپرایزم کردید. سپاس ویژه و فراوانی دارم از مردمی که هر روز با من دیدار می کنند و محبت واقعی شان را به من نشان می دهند و باعث می شوند تا احساس کنم که آنها مثل خانواده ام هستند. امروز بنری را در کولوسئوم نصب کردند و همچنین بر فراز آسمان تریگوریا هواپیمایی رد شد که پیام تبریکی را به خود وصل کرده بود و همه چیز را برایم زیباتر از قبل کرد. این رم است و حالا من بیشتر و بیشتر به اینکه نماینده آن هستم افتخار می کنم. ”
    .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دروسی: توتی هرگز بازنشسته نمی شود

برای همیشه کاپیتان آینده باقی می مانم …
    به گزارش ASR27، در روز تولد اسطوره شهر رم، پیام های تبریک زیادی از سوی هم تیمی ها و افراد دیگر منتشر می شود. این بار کاپیتان دوم رم و دوست صمیمی فرانچسکو، دنیله دروسی به مناسبت تولد ۳۷ سالگی کاپیتان جالوروسی، مصاحبه ای را با رماچنل انجام داده است.
    ” آنها ۳۷ ساله شان است! کافیست! کاپیتان آینده با قلبی در دستانش در حال صحبت با شماست! جمله “کاپیتان آینده” همیشه برای من خواهد بود چون تو هرگز متوقف نمی شوی. ”
    ” فقط چون تویی این را می پذیرم. فقط از تو می خواهم علاوه بر تمام احساساتی که قبلا به هم منتقل کردیم، بگذار امسال ببریم! ”
    ” بهت تبریگ میگم. کار بعدی ات مدیریت است و من هم با تو هستم. پس خودت استعفا بده! با بهترین آرزوها! “

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پیام الکس: تولدت مبارک فرانچسکو

الساندرو دل پیرو، اسطوره ی فوتبال ایتالیا، در وب سایتش پیام تبریکی برای فرانچسکو توتی کاپیتان رم نوشته است.

«شروع فوق العاده ی رم و دوستم فرانچسکو در این فصل را دیدم. خوشحالم که قراردادش را با تیمی که در قلبش جای دارد تمدید کرد، تیمی که می خواهد دوران بازی اش را در آن به پایان برساند. آرزو می کنم که همچنان به نوشتن صفحات زیبا ادامه بدهی…موفق باشی فرانچسکو و مهم تر از همه چیز…تولدت مبارک!»
    کاپیتان رم امروز ۳۷ ساله شد.

2. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

دیشب بلونیا به خاک و خون کشیده شد. تیمی که سال پیش خیلی اذیتمون کرد
    واقعا تیم فوق العاده بازی کرد تو همه نقاط زمین
    ژروینیو چه استارت هایی میزنه!! اگه تو زدن ضربات آخر مثل این بازی دقت کنه یه فصل عالی رو در پیش داره
    درسته که رم تا الآن با تیم های بالای جدولی بازی نداشته ولی رم همیشه جلوی تیمهای پایین جدول زیاد امتیاز از دست میداد که خوشبختانه امسال ازشون خوب امتیاز جمع کرده

عیار تیم تو این 2 هفته آینده با بازی مقابل اینتر و ناپولی مشخص میشه
    ماتزاری اینترو متحول کرده. هفته دیگه بازی خیلی حساسی خواهد بود

4. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب تیمی ساخته گارسیا ... !
    واقعا لذت بردم از بازی این تیم ... رم اگه در ادامه همین روند رو طی کنه بدون شک میتونه مدعی اصلی قهرمانی باشه .
    البته من در حال حاضر یووه رو مدعی اصلی میدونم ... ولی اگه بعد از تعطیلات زمستانی و شروع نیم فصل دوم رم همون تیم نیم فصل اول باشه بدون شک قهرمانه .

بازی رم مقابل اینتر خیلی جالب بود .
    اصلا انتظارش رو نداشتم گارسیا تا این حد تیم رو متحول کنه .

تبریک به دوستان رمی

6. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک به طرفدارای تیم رم بابت عملکرد عالی تیمشون تا به اینجای فصل

امیدوارم این روند رو به رشدتون تا اخر فصل ادامه بدین- در کل اگه شرایط طوری بشه که تیم مورد علاقم (میلان)دستش به جام قهرمانی نرسه امیدوارم تیمی که اخر این فصل قهرمان میشه تیم شما باشه

8. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توتی تمام نشدنیه!
    صحنه گل سوم رم رو نگاه کنید. رو کرنر اینتر پشت محوطه با دوتا روپایی اینتری ها رو محو کرد
    واقعا عاشقشم. از اینکه می بینم بازیکن نامبر وانه بچه گی هام هنوز یکی از بهترین هاست خیلی لذت می برم. (3-4تا پیرهن رم با اسم توتی داشتم )
    یادش بخیر زمانی که رقابت بهترین بازیکن جهان بین بولدوزرها در جریان بود، توتی تنها بازیکنی بود که زیبایی فوتبال رو حفظ میکرد و حتی الان هم تو فوتبال هجومی و زیبای فعلی توتی مثل قبل درخشش و جلوه خودش رو داره
    به قول علیفر : انصافا هم خوشتیپ هست و هم خوشتیپ فوتبال بازی میکنه

راستی نمیدونم این فصل شانسی شده که همه خریدهای رم عالی از آب در اومدن یا واقعا رم راه خرید بازیکن خوب رو یاد گرفته. اصلا فکر نمیکردم ژروینیو که تو آرسنال به نظرم یک بازیکن کم هوش بود اینقدر مفید باشه. یا استروتمن اینقدر دید عالی و بازی داشته باشه. دیگه اصلا از رفتن لاملا ناراحت نیستم
    به امید قهرمانی این فصل

10. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یادش بخیر از زمان باتیستوتا عاشقه رم بودم، امیدوارم خاطرات خوب گذشته رو با قهرمانی این فصل زنده کنه
    حق توتی یه قهرمانی با شکوه در اواخر دوران بازیش، هست

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta

12. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بالاخره نتایج اخیر رم باعث شد دوستان دیگه هم به ایت تاپیک سر بزنن. تا قبل این فکر میکردم فقط واسه خودم دارم پست میدم

یه برد دلچسب دیگه مقابل اینتری که 2 سال خوب میبریمش
    کل بازیکنا با دل و جون دارن بازی میکنن. واقعا میشه همدلی رو تو تیم حس کرد

رم دقیقا به همون سبکی ماتزاری رو برد که این 2-3 سال ماتزاری با ناپولی رم رو میبرد. دفاع خوب و ضد حمله
    چقدر اعصابمونو خورد میکرد این سبکش. سال پیش یادم نمیره کلا 5 تا حمله کردن و به لطف کاوانی 4تاش رفت تو گل!!
    حالا همون بلا رو سرش آوردیم

ماتزاری نمیدوسنت که این رم با این خط دفاعش دیگه رم سال های پیش نیست و از اون طرف هم کاوانی رو نداره که موقعیت های نصفه و نیمه رو هم گل کنه

اینتر بعد از اینکه عقب افتاد فشار آورد مخصوصا نیمه دوم ولی دفاع رم انقدر خوب کار کرد که به جز 1-2 مورد موقعیت خاصی پیدا نکردن

همه خرید های این فصل تا حالا عالی جواب دادن. دی سانتیس ، بن عطیا ، استروسمن ، ژروینیو و حتی لیالیچ

در آخر باز هم توتی. تو سن 37 سالگی همچنان میدرخشه
    گل اول رو از بین چندتا دفاع اینتر شوت زد رفت گوشه دروازه و هندانوویچ فقط نگاه کرد!
    گل دوم هم که پنالتی زد
    گل سوم هم که 2 تا رو پایی زده و به یه پاس قشنگ پایه گذار یه ضد حمله و در ادامه گل بود

هنوز خیلی زمان تا آخر لیگ مونده ولی همین که رم بتونه جزو 3 تیم اول باشه و سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره یعنی فوق العاده کار کرده

14. 6 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاری که ونگر با جروینیو نتونست بکنه گارسیا فکر کنم برای بار سومه که داره موفق می شه انجامش بده
    اصلا انگار جروینیو رو ساختن برای تیم های گارسیا
    کاملا با اون چیزی که تو ارسنال بود فرق می کنه

16. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

متاسفانه نتونستم بازی رم با اینتر رو ببینم ولی هایلایت کامل بازی رو موفق شدم گیر بیارم و ببینم
    گارسیا واقعا تیم یک دست و خوبی رو ساخته!خرید گروینیو اونم با 8 میلیون یورو عالی بود چون تو ارسنال زیاد بهش بازی نمیرسید شایدم ونگر زیاد بهش اعتقاد نداشت!

به هر حال باورم نمیشد اینتر تو زمین خودش اینطوری ببازه و این یه محک بزرگ برای اثبات قدرت احیا شده تیم رم بود
    توتی تو این بازی بازم درخشید. پنالتیش بخاطر سرعت فوق العاده اش اصلا قابل مهار نبود!
    حرکت دیدنی او و محو بازیکن اینتر و تبدیل شدنش به گل سوم تیم رم....
    20 گل زده و فقط یه گل خورده نشون دهنده یه تیم کاملا منسجم و عالی رو میده.متاسفانه امسال رم نتونسته تو جمپیوزلیگ شرکت کنه ولی با این تفاسیر می تونه یه رقیبه خیلی سخت سری بعد چمپیوزلیگ واسه تیمها راه یافته باشه.

18. 2 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک به طرفدارای رم - در هفته هشتم سری آ با نتیجه 0-2 ناپولی از پیش رو برداشتید تا با 8برد از 8 بازی با 24 امتیاز با اقتدار بر صدر جدول تکیه بزنیددو برد پیاپی مقابل مدعیای این فصل سری آ ( اینتر - ناپولی) کار هر تیمی نیست امیدوارم این فصل به حق خودتون برسین

20. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •