توتی: از همه ممنونم
به گزارش
ASR27 و به نقل از وبسایت رسمی فرانچسکو توتی:
” ممنونم. از همه ممنونم. … یک بار دیگر مرا با تبریک های تان شرمنده کردید. کلی سورپرایزم کردید. سپاس ویژه و فراوانی دارم از مردمی که هر روز با من دیدار می کنند و محبت واقعی شان را به من نشان می دهند و باعث می شوند تا احساس کنم که آنها مثل خانواده ام هستند. امروز بنری را در کولوسئوم نصب کردند و همچنین بر فراز آسمان تریگوریا هواپیمایی رد شد که پیام تبریکی را به خود وصل کرده بود و همه چیز را برایم زیباتر از قبل کرد. این رم است و حالا من بیشتر و بیشتر به اینکه نماینده آن هستم افتخار می کنم. ”
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دروسی: توتی هرگز بازنشسته نمی شود
برای همیشه کاپیتان آینده باقی می مانم …
به گزارش
ASR27، در روز تولد اسطوره شهر رم، پیام های تبریک زیادی از سوی هم تیمی ها و افراد دیگر منتشر می شود. این بار کاپیتان دوم رم و دوست صمیمی فرانچسکو، دنیله دروسی به مناسبت تولد ۳۷ سالگی کاپیتان جالوروسی، مصاحبه ای را با رماچنل انجام داده است.
” آنها ۳۷ ساله شان است! کافیست! کاپیتان آینده با قلبی در دستانش در حال صحبت با شماست! جمله “کاپیتان آینده” همیشه برای من خواهد بود چون تو هرگز متوقف نمی شوی. ”
” فقط چون تویی این را می پذیرم. فقط از تو می خواهم علاوه بر تمام احساساتی که قبلا به هم منتقل کردیم، بگذار امسال ببریم! ”
” بهت تبریگ میگم. کار بعدی ات مدیریت است و من هم با تو هستم. پس خودت استعفا بده! با بهترین آرزوها! “
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیام الکس: تولدت مبارک فرانچسکو
الساندرو دل پیرو، اسطوره ی فوتبال ایتالیا، در وب سایتش پیام تبریکی برای فرانچسکو توتی کاپیتان رم نوشته است.
«شروع فوق العاده ی رم و دوستم فرانچسکو در این فصل را دیدم. خوشحالم که قراردادش را با تیمی که در قلبش جای دارد تمدید کرد، تیمی که می خواهد دوران بازی اش را در آن به پایان برساند. آرزو می کنم که همچنان به نوشتن صفحات زیبا ادامه بدهی…موفق باشی فرانچسکو و مهم تر از همه چیز…تولدت مبارک!»
کاپیتان رم امروز ۳۷ ساله شد.