تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 17 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 161

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | فصل 2013-2014

2. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

جياچريني از يوونتوس به ساندرلند پيوست

امانوئل جياچريني هافبک تيم فوتبال يوونتوس ايتاليا روز سه شنبه به صورت رسمي به ساندرلند انگليس پيوست.

اين بازيکن 28 ساله قرارداد چهار ساله حدود 10 ميليون يورويي با ساندرلند امضا کرد.

امانوئل جياچريني از فصل 2012 - 2011 در يوونتوس بازي مي کرد و قبل از آن دو فصل در چزنا حضور داشت.

منبع : Varzesh 3

4. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر میرسه خریدهای یووه موقتا متوقف شده باشه تا ماروتا فکر فروش بازیکن های مازاد تیم باشه ، تا الان 2 بازیکن فروخته شده ، جیاکرینی به ساندرلند و احتمالا فلیپه ملو به گالاتسرای !
    یووه هنوز نتونسته بازیکن هایی که بهشون نیاز نداره را بفروشه مخصوصا تو خط حمله که شاهد ترافیک بازیکن هستیم ! احتمالا تا آخر فرصت نقل و انتقالات بتونه کوا و ماتری را بفروشه هرچند من اعتقاد دارم میشه اول ووچینیچ را فروخت بعد یکی از این 2 را !

امروز شاید خبر جدایی ایسلا ، بازیکن نیمکت نشین یووه را بشنویم ! بازیکنی که شاید درعوض دریافت 7 میلیون از اینتر ، یووه را ترک کنه ....
    منچسترسیتی هم اعلام کرده کولاروف فروشی نیست .... بعد از پیوستن مایکون به رم ، پیگرینی خواهان حضور کولاروف شده
    یووه خواهان ماندن مارونه شده ، من خودم به این بازیکن خیلی امیدوارم ، با اینکه زیاد بازی نکرده ولی تو همون بازی های کم که بهش رسیده خوب بازی کرده

من که کماکان منتظرم ببینم چه بازیکن هایی از یووه جدا میشن ....

6. 5 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

n
    به نظر میرسه خریدهای یووه موقتا متوقف شده باشه تا ماروتا فکر فروش بازیکن های مازاد تیم باشه ، تا الان 2 بازیکن فروخته شده ، جیاکرینی به ساندرلند و احتمالا فلیپه ملو به گالاتسرای !
    یووه هنوز نتونسته بازیکن هایی که بهشون نیاز نداره را بفروشه مخصوصا تو خط حمله که شاهد ترافیک بازیکن هستیم ! احتمالا تا آخر فرصت نقل و انتقالات بتونه کوا و ماتری را بفروشه هرچند من اعتقاد دارم میشه اول ووچینیچ را فروخت بعد یکی از این 2 را !

امروز شاید خبر جدایی ایسلا ، بازیکن نیمکت نشین یووه را بشنویم ! بازیکنی که شاید درعوض دریافت 7 میلیون از اینتر ، یووه را ترک کنه ....
    منچسترسیتی هم اعلام کرده کولاروف فروشی نیست .... بعد از پیوستن مایکون به رم ، پیگرینی خواهان حضور کولاروف شده
    یووه خواهان ماندن مارونه شده ، من خودم به این بازیکن خیلی امیدوارم ، با اینکه زیاد بازی نکرده ولی تو همون بازی های کم که بهش رسیده خوب بازی کرده

من که کماکان منتظرم ببینم چه بازیکن هایی از یووه جدا میشن ....

درسته ووچینیچ ضعف های مشهودی داره اما از نظر فانتزی وقدرت تخیل در فوتبال خیلی خوش فکره.

8. 2 کاربر از italy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

n
    درسته ووچینیچ ضعف های مشهودی داره اما از نظر فانتزی وقدرت تخیل در فوتبال خیلی خوش فکره.
    قدرت تخیلش بخوره تو سرش ! تو این فصل انقدر موقعیت هدر داد که اگه بخوایم همشونو بزاریم کنار هم ، میشه باهاش یه فیلم بلندمدت ساخت .....
    البته باید ببینیم کونته ازش چی خواسته بوده ، شاید کونته همین وظیفه را داده بوده بهش تا بیشتر بازی سازی کنه تا گلزنی !

کالیاری تو فکر خرید لیالی ، دروازه بان جوان یووه است و یووه هم میخواد از این موقعیت برای به خدمت گیری راجا ناینگولان استفاده کنه
    اینتر 10 میلیون به ناپولی برای خرید زونیگا ارائه داده که این رقم بالاتر از مبلغی هست که یووه پیشنهاد داده .....
    یووه بعد از شکست در خرید یووتیچ ، حالا به فکر خرید بیابیانی از پارما افتاده

و اما اصلی ترین خبر امروز اینه که "یووه پر درآمدترین باشگاه این فصل لیگ قهرمانان بود" درآمد این فصل یووه از CL بالغ بر 65 میلیون بوده حتی بالاتر از تیم قهرمان ( بایرن مونیخ )

لیست پردرآمدترین باشگاه های لیگ قهرمانان فصل 2012-2013

یوونتوس – ۶۵ میلیون یورو
    بایرن مونیخ - ۵۵ میلیون یورو

بروسیا دورتموند -۵۴ میلیون یورو

میلان - ۵۱ میلیون یورو

رئال مادرید - ۴۸ میلیون یورو

بارسلونا - ۴۵ میلیون یورو

پاریس سنت ژرمن - ۴۴ میلیون یورو

آرسنال - ۳۱ میلیون یورو

10. 3 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دل پیرو: امیدوارم تبس با عشق پیراهن 10 یووه را بپوشد

سایت گل- الساندرو دل پیرو اسطوره سابق باشگاه یوونتوس در صحبت هایی از کارلوس تبس خرید تابستانی بینکونری خواسته تا در طول دوران حضورش در این تیم، مراقب پیراهن شماره 10 سفید و مشکی ها باشد.
    این ستاره 29 ساله آرژانتینی در بازار نقل و انتقالات تابستانی از منچسترسیتی جدا و به یوونتوس پیوست و آپاچی در جریان معارفه اش به عنوان بازیکن جدید بینکونری، به تعریف و تمجید از دل پیرو پرداخت. حالا الکس از تبس خواسته تا قدر پیراهن سابق او را بداند.
    دل پیرو روز جمعه به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از تبس به خاطر صحبت های دلنشینش راجع به من در کنفرانس خبری اش تشکر می کنم. من امیدوارم که او با عشق و علاقه پیراهن شماره 10 یووه را برتن کند.»
    دل پیرو براین باور است که تیم سابقش هنوز هم مدعی شماره یک قهرمانی در سری آی ایتالیاست و این تیم را یکی از مدعیان جدی لیگ قهرمانان اروپا می داند:« یوونتوس در سری آ مدعی قهرمانی است و در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا نیز رقابت همه جانبه ای خواهد داشت.»
    دل پیرو در طول سالهای 1993 تا 2012 برای یووه بازی می کرده و در 705 بازی ای که برای این تیم برگزار کرده،290 گل به ثمر رسانده و از او به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه یوونتوس یاد می شود.
    الکس 38 ساله 91 بازی ملی هم برای آتزوری برگزار کرده و به 27 گل رسیده.

پ.ن

ای کاش میشد شماره دل پیرو فعلا بایگانی میشد....اسطوره تکرار نشدنی....امیدوارم تبس لیاقت پیراهنشو داشته باشه.....
    حیف شد ایران نیومد.....باشگاه استقلال میخواست باهاش وارد مذاکره بشه که البته رسانه ای نشد....دل پیرو هم با قاطعیت گفت من ایران نمیام و اصلا مذاکره نکرد
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 20-07-2013 at 11:22.

12. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قدرت تخیلش بخوره تو سرش ! تو این فصل انقدر موقعیت هدر داد که اگه بخوایم همشونو بزاریم کنار هم ، میشه باهاش یه فیلم بلندمدت ساخت .....
    البته باید ببینیم کونته ازش چی خواسته بوده ، شاید کونته همین وظیفه را داده بوده بهش تا بیشتر بازی سازی کنه تا گلزنی !

کالیاری تو فکر خرید لیالی ، دروازه بان جوان یووه است و یووه هم میخواد از این موقعیت برای به خدمت گیری راجا ناینگولان استفاده کنه
    اینتر 10 میلیون به ناپولی برای خرید زونیگا ارائه داده که این رقم بالاتر از مبلغی هست که یووه پیشنهاد داده .....
    یووه بعد از شکست در خرید یووتیچ ، حالا به فکر خرید بیابیانی از پارما افتاده

و اما اصلی ترین خبر امروز اینه که "یووه پر درآمدترین باشگاه این فصل لیگ قهرمانان بود" درآمد این فصل یووه از CL بالغ بر 65 میلیون بوده حتی بالاتر از تیم قهرمان ( بایرن مونیخ )

لیست پردرآمدترین باشگاه های لیگ قهرمانان فصل 2012-2013

یوونتوس – ۶۵ میلیون یورو
    بایرن مونیخ - ۵۵ میلیون یورو

بروسیا دورتموند -۵۴ میلیون یورو

میلان - ۵۱ میلیون یورو

رئال مادرید - ۴۸ میلیون یورو

بارسلونا - ۴۵ میلیون یورو

پاریس سنت ژرمن - ۴۴ میلیون یورو

آرسنال - ۳۱ میلیون یورو

توز بازیکن 90 دقیقه ای نیست.
    احتمال مصدومیتش هم هست.
    میرکو نزدیک ترین بازیکن به توز از لحاظ بازی است.
    ما باید ماتری را بفروشیم تا خط حمله خلت بشه.

شما فکر کن یووه باید 50 بازی در فصل انجام بده..

نباید ریسک کرد و مهاجم رو فروخت....قیمت مهاجمان خیلی بالاست از دست این عربها
    Last edited by italy2006; 21-07-2013 at 23:49.

14. 2 کاربر از italy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این روزها حتی شایعه ی نقل و اتتقالات در مورد یووه به حد صفر رسیده

16. 2 کاربر از italy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

از لیختن اشتاینر خیلی خوشم میاد،سبک بازیش رو هم خیلی دوست دارم،اما واقعا تو بازی با میلان یه تنه کمر به نابودی تیم بسته بود.............
    هم یه پنالتی داد تو جریان بازی،هم پنالتی خودشو خراب کرد آخر بازی...............
    توز زیاد جالب بازی نکرد،نه زیاد رو فرم بود،نه هماهنگ با تیم،اما یورنته خیلی خوب بود،البته بدون در نظر گرفتن تک به تکایی که خراب کرد،نشه ووچینیچ
    البته از حق نگذریم،کل تیم بد نبودن،ووچینیچ هم خوب بود

18. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از لیختن اشتاینر خیلی خوشم میاد،سبک بازیش رو هم خیلی دوست دارم،اما واقعا تو بازی با میلان یه تنه کمر به نابودی تیم بسته بود.............
    هم یه پنالتی داد تو جریان بازی،هم پنالتی خودشو خراب کرد آخر بازی...............
    توز زیاد جالب بازی نکرد،نه زیاد رو فرم بود،نه هماهنگ با تیم،اما یورنته خیلی خوب بود،البته بدون در نظر گرفتن تک به تکایی که خراب کرد،نشه ووچینیچ
    البته از حق نگذریم،کل تیم بد نبودن،ووچینیچ هم خوب بود
    لیحتن همه چیزش خوبه فقط نو سانترها ضعیفه و شوت هاش خیلی خارج از چارچوبه در حالی که خیلی اوقات موقهیت ها و فضاهای ازاد زیادی گیرش میاد.
    میرکو رو وقتی شما توپ گیرش بیاد مشاهده کنید متوجه میشید که یک فوتیالیست با حرکات معنادار است.
    توز هم نشانی ازش نبود و میلان در خط دفاع شلوغ کرده بود.
    یورنته هم بیش تر حرکات فیزیکی خارج از عرف فوتبال داشت.

20. 3 کاربر از italy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •