تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 68 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل وانسیا { جام گین }

دروازه بان : آبیاتی - گابریل - آملیا

مدافع : آنتونینی - مکسس - ورگارا - دی سیلیو - کونستانت - زاکاردو - بونرا

هافبک : بواتنگ - مونتاری - پولی - دی یانگ - امانوئلسون - کریستانته - نوچرینو - ترائوره

مهاجم : الشاراوی - روبینیو - پتانیا - نیانگ

بازیکنان دعوت نشده : زاپاتا - ساپونارا - بالوتلی - آباته - مونتولیوو - پاتزینی

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی: اولاجان به ما پیشنهاد شده

آدریانو گالیانی اعلام کرد که میلان به اولاجان علاقه بسیاری دارد، و به این مهاجم که به میلان پیشنهاد شده فکر خواهد کرد.

آدریانو گالیانی، نائب‌رئیس میلان، در تازه‌ترین مصاحبه خود اعلام کرد که باشگاه بنفیکا ملی‌پوش هلندی خود را به میلان پیشنهاد کرده است.

گالیانی در این مورد به نشریه پرتقالی ژوخو گفت: ما به اولاجان علاقه بسیاری داریم. بنفیکا این بازیکن را به ما پیشنهاد کرده است، و ما به زودی در مورد او تصمیم خواهیم گرفت.

نمی‌توانم در حال حاضر بگویم که این انتقال به صورت قرضی یا طور دیگری صورت خواهد گرفت. اما آنچه واضح است ما به او علاقه داریم.

نشریه پرتقالی اعلام کرده که میلان آماده است تا پیشنهادی 15 میلیون یورویی برای این وینگر چپ 21ساله ارائه کند. اما از سویی، نشریه‌های ایتالیایی مردد هستند که میلان بتواند چنین مبلغی را فراهم کند.

در صورتی که میلان بخواهد از فورمیشن 3-3-4 بهره ببرد اولاجان می‌تواند مکمل خوبی برای بالوتلی و ال‌شراووی در خط حمله سه‌نفره روسونری باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دی‌شیلیو لیگ قهرمانان را هدف گرفته است

متیا دی‌شیلیو در مورد دور مقدماتی لیگ قهرمانان صحبت می‌کند، و می‌گوید می‌خواهد به بازیکن کلیدی تیم تبدیل شود.

او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی میلان گفت: تیم بسیار خوب کار می‌کند، همانطور که ما می‌دانیم مسابقات پلی‌آف لیگ قهرمانان ماه آینده برگزار خواهد شد، پس باید به بهترین وجه ممکن برای این رقابت‌ها آماده باشیم.

این مدافع، تابستان خود را به همراه تیم ملی ایتالیا در جام کنفدراسیون‌ها گذراند، در حالی که فقط 20 سال سن دارد.

او ادامه داد: هدف شخصی من این است که همیشه بازی خوب و استانداردی را به نمایش بگذارم، همان‌گونه که فصل قبل انجام دادم، پس من همیشه به شما این اطمینان را می‌دهم که من آماده هستم.

ما نباید دوباره همان اشتاباهاتی را که در شروع فصل قبل انجام دادیم، تکرار کنیم. پس باید از تجربه‌هایی که به دست آورده‌ایم استفاده کنیم و گام‌های صحیح برداریم.

رسمی: میلان کنستانت را خرید، استراسر راهی جنوا شد

کوین کنستانت در حال حاضر به طور کامل متعلق به میلان است، رودنی استراسر هم راهی جنوا شد.

ممکن است میلان است بخاطر شنیدن شعارهای نژادپرستانه و ترک زمین توسط کنساتنت از او حمایت کامل نکرده باشد، اما به خاطر اعتمادبه‌نفس و کیفیت بالای او در زمین، تصمیم به خرید نیم دیگر مالکیت او اتخاذ کرد.

روسونری در گفت‌وگو با جنوا تصمیم گرفته است که تمام مالکیت استراسر را در ازای نیمی از مالکیت کنستانت به جنوا واگذار کند. استراسر در آکادمی میلان رشد کرد، اما هرگز فرصت بازی در تیم اصلی را پیدا نکرد.

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی جام گینس مقابل والنسیا در اسپانیا رو با پیروزی 2 بر 1 پشت سر گذاشتیم .
    گل های میلان توسط روبینیو و دی یانگ زده شد .
    گل والنسیا هم توسط دنیل پارخو به ثمر رسید .

از نکات مهم بازی میشه به بازی خیلی خوب پولی و عملکرد فوق العاده نایجل دی یانگ اشاره کرد . بازیکنی که در Trofeo Tim هم خیلی خوب بود .
    در ضمن دی یانگ یک سوپر گل به ثمر رسوند که اگر کیفیت خوب اون رو پیدا کردم میذارم تا لذت ببرید .

پولی هم خیلی خوب بود و در غیاب مونتولیوو میانه میدان رو خوب کنترل میکرد و یک پاس گل زیبا هم به روبینیو داد .

روبینیو هم طبق معمول یک پنالتی دیگه در دقیقه 21 از دست داد ولی دقیقه 22 روی پاس عالی پولی گل دوم رو زد .

گابریل هم که به جای آبیاتی وارد دروازه شده بود عملکرد خوبی داشت و به نظرم میشه روش حساب کرد ... با سن کمی که داره و پیشرفت های آتی میتونه دروازه بان خوبی بشه .

کلا میشه گفت میلان خوب بود... ولی هنوز بازیکنان توی فشار دوران بدنسازی هستن و یک کمی خسته و سنگینن ولی در کل خوب بودن.
    برعکس سال پیش که در بازی های پیش فصل خوب نبودیم ولی امسال تیم آمادگی بدنی و ذهنی خیلی خیلی بهتری داره

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دی‌یانگ: میلان به عنوان یک تیم بازی می کند

نایجل دی یانگ برای گل بسیار زیبایش ابراز خوشحالی می کند. میلان دیشب با دوگل روبینیو و دی یانگ توانست 2-1 والنسیا را در ورزشگاه مستایا شکست دهد.

دی یانگ تاکنون یکی از بازیکنان تاثیرگذار اردوی پیش فصل میلان بوده، بعد از بهبودی از مصدومیت به نظر می رسد، از آمادگی بسیار بالایی برخوردار است.

دی یانگ به وب سایت میلان گفت: بعد از خانه نشینی شش ماه گذشته به خاطر گلم احساس غرور می کنم. من انتظار چنین سطحی از آمادگی جسمانی را داشتم، چراکه در میلانلو سخت کار کردم.
    نمی خواهم بیش از حد به اینتر یا چلسی فکر کنم. خواهیم دید که چه اتفاقی می افتد. همنطور که برای پلی آف لیگ قهرمانان ترجیح می دهم، زمان بازی به آن فکر کنم. ما به خوبی کنار هم جمع شدیم، بسیار خوب است که به عنوان یک تیم عمل می کنیم و در کنار یکدیگر می جنگیم.
    اولا جان؟ او بازیکن جذاب و با استعدادی است، هنوز خیلی جوان است، اما تریح می دهم در رابطه با او حرف نزنم زیرا بازیکن میلان نیست. خواهیم دید که چه اتفاقی می افتد.

میلان در گام بعدی جام گینس باید به مصاف برنده بازی اینتر و چلسی برود. این بازی 4 آگوست در ورزشگاه مِت لایف برگذار خواهد شد.

نگراني‌ آلگري ازآسيب‌ديدگي طولاني مدت روبينيو

سرمربي ميلان پس از پيروزي مقابل والنسيا در ديداري دوستانه، تنها نگراني خود را آسيب ديدگي مهاجم برزيلي تيمش خواند.

ميلان در ديدار پيش فصل خود مقابل والنسيا به پيروزي دو بر يک دست يافت. در جريان اين ديدار، روبينيو، ستاره برزيلي اين تيم آسيب ديد که موجب نگراني ماسيميليانو آلگري شده است.

به گزارش فارس،آلگري در مورد اين ديدار به اسپورت مدياست گفت: بازي خوبي بود. در اين ديدار مي‌خواستم بازيکنانم را از نظر بدني و روحي مورد ارزيابي قرار دهم. شرايط تيم بايد پيشرفت کند تا بتوانيم فصل را خيلي خوب آغاز کنيم. در حال حاضر از وضعيت تيم راضي هستم. مقابل والنسيا نتيجه خوبي گرفتيم. تنها چيزي که نگران آن هستم، آسيب ديدگي روبينيو است.

وي در ادامه افزود: کادر پزشکي باشگاه وضعيت او را بررسي کرده‌اند. البته هنوز مشخص نشده که چه مدتي او را در اختيار نداريم ولي در هر حال نگراني‌هايي در مورد آسيب ديدگي طولاني مدت او دارم. البته حضور ماريو بالوتلي در ترکيب ميلان توانسته تا حدودي قدرت خط حمله ما را بالا ببرد ولي در اختيار داشتن روبينيو هم مي‌تواند به بهتر شدن عملکرد تيم کمک زيادي کند.

پ.ن: هایلایت بازی والنسیا -میلان دیدم عجب گلی زد این دی یانگ کفم بریدروبینیو تو بازی دیشب مصدوم شده خدا کنه وضعیتش زیاد حاد نباشه تا شروع سری آ به ترکیب تیم برگرده

8. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام به طرفدارای میلان.
    خوب خوشبختانه انتظار برد داشتیم که شد.تیممون برد.پولی تو اولین بازی رسمی خودش عالی کار کرد.گابریلم بد نبود.والنسیا هم خوب کار کرد.پیاتی مثل همیشه آزار دهنده بود.به نظر من گلی که خوردیم بیشترش تقصیر لوکا آنتونینی بود.عمکرد ضعیفی داشت تو این بازی.در کل میتونستیم بیشترم بزنیم ولی خوب میلان الان یه تیم جوونه.برای اولین بازی رسمی بد نبود.در آینده بیهترم میشه.

10. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گابریل چشمم رو گرفته
    رفلکس های سریع و خوبی داشت و به قول مارکو لاندوچی {مربی دروازه بانان میلان} انرژی و قدرت خیلی زیادی داره .
    شما شیرجه ها و واکنشهای گابریل رو با آملیا و آبیاتی مقایسه کنین تا به تفاوتشون پی ببرین . البته آبیاتی رو بهش حق میدم با توجه به سنش نمیشه انتظار داشت چند متر شیرجه بزنه ولی گابریل با 19 سال سن میتونه سال ها بهمون کمک کنه .

توی این بازی هایی که من دیدم مثل این که الگری تصمیم خودش رو گرفته و اون رو به عنوان دروازه بان دوم تیم انتخاب کرده .
    با این وضعیت باید دید آملیا راضی میشه به عنوان گزینه سوم در اختیار تیم باشه یا این که از میلان به تیم دیگه ای میره ؟!

این هم ویدئوی بازی والنسیا و میلان که حدود 10 دقیقه ای میشه و خلاصه کاملی از بازی رو میتونین ببینید .

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ميلان بدون بالوتلي در جام آئودي

سرمربي تيم فوتبال ميلان، مهاجم پر حاشيه تيمش را از ترکيب اين تيم براي برگزاري جام آئودي بيرون گذاشت.
    ميلان که قرار است در جام آئودي شرکت کند بدون حضور ماريو بالوتلي اين کار را انجام خواهد داد.

به گزارش فارس،‌ بالوتلي 22 ساله که دو فصل و نيم در منچسترسيتي انگليس توپ مي‌زد، ژانويه گذشته و با امضاي قراردادي با ميلان، به سري A ايتاليا بازگشت. او در بازگشت به کالچو عملکردي فوق العاده داشت و در 13 ديداري که به ميدان رفت 12 بار دروازه حريفان را باز کرد.

اکنون که اردوي پيش فصل روسونري برپا است و اين تيم قرار شده در تورنمنت آئودي شرکت کند، ماسيميليانو آلگري، سرمربي اين تيم او را به خاطر خستگي زياد از ترکيب دياوولو براي حضور در اين تورنمنت بيرون گذاشته است.

آلگري در اين مورد گفت: ماريو بازيکن بسيار مهمي براي ما است ولي او در آئودي کاپ براي ما بازي نخواهد کرد. او در پي بازگشت از تعطيلات، فقط دو روز با ما تمرين کرد. پيش از اين نيز او در جام کنفدراسيون‌ها حضور داشته و به اندازه کافي استراحت و تمرين نکرده است.

جام آئودي با حضور تيم‌هاي ميلان، بايرن مونيخ و سائوپائولوي برزيل انجام خواهد شد.

اينتر مدافعش را به ميلان قرض داد

آدريانو گالياني از توافق باشگاه ميلان با ماتياس سيلوستره براي پيوستن به اين تيم خبر داد.
    نايب رييس ميلان اعلام کرد اين باشگاه با ماتياس سيلوستره، مدافع آرژانتيني اينتر به توافق رسيده است.

گالياني در گفت‌وگو با شبکه "اسکاي اسپورت" درباره به خدمت گرفتن ماتياس سيلوستره ابراز کرد: توافقات براي به خدمت گرفتن ماتياس سيلوستره نهايي شده است و اين بازيکن به زودي براي انجام معاينات پزشکي راهي محل تمرين ميلان خواهد شد.

ماتياس سيلوستره پيش از اينتر در تيم‌هاي بوکاجونيورز، کاتانيا و پالرمو بازي کرده و قرار است به صورت قرضي به ميلان يپيوندد.

والتر ماتزاري، سرمربي اينتر در تمرينات پيش‌فصل اين تيم اعلام کرده بود که نيازي به اين مدافع آرژانتيني ندارد.

Last edited by clau; 31-07-2013 at 22:19.

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

نیمه اول این بازی دیدن داشته هااا.... میلان توو 36 دیقه 5 تا گل خورده ولی خوب به بازی برگشته ...

15. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی منچستر سیتی -میلان چه بازی از آب در اومد یک نیمه 8گلدر این بازی هم شاهد عملکرد درخشان املیا بودیم که روی 2تا گل مقصر صد در صد بوده در بقیه گلها هم نقش هویج ایفا میکرده نمیدونم تا کی باید وجود منحوس این بشر در تیم میلان تحمل کنیمباز گلی به جمال گابریل با اومدنش در نیمه دوم دروازه میلان بسته نگه داشت امیدوارم الگری با دیدن بازی امشب بازی بیشتری این فصل به گابریل بده - با بازیکنایی جوان و اینده داری مثل الشراوری و پتانیا و بازگشت دی یانگ و اضافه شدن اندره آ پولی باید فصل موفقی در سری آ داشته باشیم
    Last edited by clau; 01-08-2013 at 03:55.

17. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

من فکر کردم بازی یک نیمه ای بود . آخه گلها رو دانلود کردم. دروازه بان واقعا فاجعه بود. نمیدونم چرا گالیانی فکری بحال دروازه نمیکنه. عجیبه. تا کی باید تیم میلان با بازیکنای متوسط رو به پایین سر کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •