تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با ارسال نامه به رئیس جمهور موافقید یا خیر؟

راي دهنده
187. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تهیه این نامه موافقمو همکاری لازم را انجام میدهم

169 90.37%
  • با تهیه این نامه مخالفم،

18 9.63%
صفحه 3 از 15 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 144

نام تاپيک: بسیار مهم!! نظر سنجی از اعضای سایت برای تهیه یک نامه برای رئیس جمهور.!!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز موسوی یک عضو چیه نوشتی پس چرا به میگید امضا کنیم باید بنویسید از طرف میلیون ها کاربر اینترنت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظرم هر کسی زیرش اسم خودش ـو بنویسه ایمیل کنه بهتره تا اینکه یک نامه باشه با هزاران امضا

داره خودمونی میشه Persian-Masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز موسوی یک عضو چیه نوشتی پس چرا به میگید امضا کنیم باید بنویسید از طرف میلیون ها کاربر اینترنت.

دوست من وقت نشده در همه فروم ها اعلام کنم.
    هر کسی اسم خودشو زیر نامه بنویسه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من روی نامۀ و یا کار خاصی نظری ندارم ولی هر نوع حرکت اجتماعی و فعالیت مدنی میتونه راهگشا باشه...هر چه داشته باشه ضرری نداره، و قرار نیست با یک نامه و یکروزه همه چیز عوض بشه بلکه مجموعه این فعالیتها و اعلام خواسته ها و مطالباته که میتونه در هر سطحی از قدرت تاثیرگذار باشه...

اما جالبه کسانی که مخالفتشون بر اساس تلف کردن وقته(در بدترین شرایط، نهایت 5-6 دقیقه برای ارسال یک ایمیل یا زدن امضا)، اگر همین تایمی که برای پست دادن و پیگیری تاپیک صرف کردن رو حساب کنند، فکر میکنم زمان بیشتری خرج کردن!

یک نکته دیگر که اضافه کنم اینکه رفقایی که مخالفند هیچ نوع جایگرینی ارائه نمیدهند(تابحال)...یعنی فقط به تخطئه فعالیت مربوطه میپردازند ولی نمی گویند چه کار جایگزینی میتونه از اون بهتر باشه؟! و چه چیز بیشتر و کمتری از دست ما(کاربران اینترنت) برمیاد؟
    Last edited by Arash4484; 06-07-2013 at 15:22.

5. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

اسم منم اضافه کنید به انتهاش:

ایمان اسدی

=-=-=-=-=-=-=-=-=
    این لینکم به پست اول اضافه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من روی نامۀ و یا کار خاصی نظری ندارم ولی هر نوع حرکت اجتماعی و فعالیت مدنی میتونه راهگشا باشه...هر چه داشته باشه ضرری نداره، و قرار نیست با یک نامه و یکروزه همه چیز عوض بشه بلکه مجموعه این فعالیتها و اعلام خواسته ها و مطالباته که میتونه در هر سطحی از قدرت تاثیرگذار باشه...

اما جالبه کسانی که مخالفتشون بر اساس تلف کردن وقته(در بدترین شرایط، نهایت 5-6 دقیقه برای ارسال یک ایمیل یا زدن امضا)، اگر همین تایمی که برای پست دادن و پیگیری تاپیک صرف کردن رو حساب کنند، فکر میکنم زمان بیشتری خرج کردن!

یک نکته دیگر که اضافه کنم اینکه رفقایی که مخالفند هیچ نوع جایگرینی ارائه نمیدهند(تابحال)...یعنی فقط به تخطئه فعالیت مربوطه میپردازند ولی نمی گویند چه کار جایگزینی میتونه از اون بهتر باشه؟! و چه چیز بیشتر و کمتری از دست ما(کاربران اینترنت) برمیاد؟
    نوشتن یک نامه و فرستان اون به ایمیل یک نفر اسمش یک حرکت اجتماعی نیست !
    بله قرار نیست با نوشتن یک نامه و یک روزه مشکل حل بشه اما عقل سلیم حکم میکنه آدم از تجربیاتش استفاده کنه
    از این قبیل نامه ها الا ماشاالله نوشته شده و فرستاده شده و یک روز و دور روز هم ازش نگذشته بلکه مدت ها گذشته اما تاثیری داشته ؟ وضع بدتر شده اما بهتر نشده
    اون 5 دقیقه مد نظر شما که فقط وقت میخواد برای اینکار ! آخه اگه کسی باهاش مخالفت میکنه علتش همیشه این نیست که فکر کنه وقت تلف کردنه !!!
    آخه کار باید فایده داشته باشه یا نه ؟ حالا میخواد 5 دقیقه وقت بگیره یا یک ساعت
    مثل این میمونه که بگیم بریم یک فندک بگیریم زیر دیگ شاید آبش گرم شد ! فوقش امتحان میکنیم شاید جواب داد !
    آخه با توجه به تجربیات و عقل سلیم باید تصمیم گرقت نه که چون فقط 5 دقیقه وقت میگیره دیگه هر کاری بود بری انجامش بدی

اگه از نامه های قبلی فقط 1 درصد اوضاع بهتر میشد خیلیا استقبال میکردن اما بهتر که نشد هیچ ! بدتر هم شده

در مورد جایگزینی روش هم این قضیه چون سیاسی هست روش های جایگزینیشم سیاسی خواهد بود . اینجا هم که بحث سیاسی ممنوعه . پس نمیشه اینجا راه حل پیشنهاد داد !
    وگرنه راه حل پیشنهاد بدی مثل من میشی که یک نامه میاد در خونتون و احضار میشی به دادگاه

این قبیل کار ها 100% وقت تلف کردنه

والسلام

8. 6 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

چرا اسمش دقیق حرکت اجتماعیه! حرکت اجتماعی فقط در تظاهرات و... خلاصه نمیشه کمااینکه در نامه نگاری و...هم خلاصه نمیشه.
    اگر کیفیت نان خراب باشه هم به نانوا اعتراض میشه هم الی ماشاالله تا صدر .
    این بدتر شدن که شما میگید مغلطه است، خوب بدتر شدن سیری بوده که داشته ولی ربطی به نامه نگاریها و اعتراضات و... که نداشته! چه بسا که اگر این خبررسانیها و حرکات نبود خیلی زودتر بساط اینترنت رو تبدیل کرده بودن به اینترانت و جایی برای این قبیل کامنتها هم نمیموند!
    اگر زیر دیگی هزاران فندک روشن بشه بله گرم میشه.دوستان فرمودند وقت تلف کردنه من میگم خیر وقت تلف کردن نیست. وقت تلف کردن تعریف روشنی داره که به این موضوع رو شامل نمیشه.
    در نهایت اینکار بی ضرره و متن درخواستی در این تاپیک و موارد مشابه حق مسلم ماست که بابت سرویس قانونی پول پرداخت میکنیم ولی خدمات فوق العاده بی کیفیت میگیریم و این متن نه درخواست عاجزانه ای است و نه تحقیر آمیز....بیاد شخصی میاره که قول و وظیفه ای که تقبل کرده رو فراموش نکنه.
    والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته! D:

10. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینم شده مثل رای دادنتون، یعنی جناب روحانی خودش نمیدونه وضعیت اینترنت و مملکت چقدر افتضاحه حتما شما باید ایمیل بزنید تا ایشون بفهمن؟؟!! خجالت بکشید من موندم چطور بعضی ها هنوز به این نظام فاسد امیدوارن !!!

نه اقتصاد درست میشه نه اینترنت بعدا به حرف من خواهید رسید.

12. 8 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینم شده مثل رای دادنتون، یعنی جناب روحانی خودش نمیدونه وضعیت اینترنت و مملکت چقدر افتضاحه حتما شما باید ایمیل بزنید تا ایشون بفهمن؟؟!! خجالت بکشید من موندم چطور بعضی ها هنوز به این نظام فاسد امیدوارن !!!

نه اقتصاد درست میشه نه اینترنت بعدا به حرف من خواهید رسید.
    حالا ایشون میدونن یا نه کاری بهش ندارم اما منم موندم شما چه طوری خودتو عضوی از این مملکت میدونی در حالی که برای بهبود وضعش تلاش که نمیکنی هیچ تو کار دیگران، سنگ اندازی هم میکنی.

14. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا اسمش دقیق حرکت اجتماعیه! حرکت اجتماعی فقط در تظاهرات و... خلاصه نمیشه کمااینکه در نامه نگاری و...هم خلاصه نمیشه.
    اگر کیفیت نان خراب باشه هم به نانوا اعتراض میشه هم الی ماشاالله تا صدر .
    این بدتر شدن که شما میگید مغلطه است، خوب بدتر شدن سیری بوده که داشته ولی ربطی به نامه نگاریها و اعتراضات و... که نداشته! چه بسا که اگر این خبررسانیها و حرکات نبود خیلی زودتر بساط اینترنت رو تبدیل کرده بودن به اینترانت و جایی برای این قبیل کامنتها هم نمیموند!
    اگر زیر دیگی هزاران فندک روشن بشه بله گرم میشه.دوستان فرمودند وقت تلف کردنه من میگم خیر وقت تلف کردن نیست. وقت تلف کردن تعریف روشنی داره که به این موضوع رو شامل نمیشه.
    در نهایت اینکار بی ضرره و متن درخواستی در این تاپیک و موارد مشابه حق مسلم ماست که بابت سرویس قانونی پول پرداخت میکنیم ولی خدمات فوق العاده بی کیفیت میگیریم و این متن نه درخواست عاجزانه ای است و نه تحقیر آمیز....بیاد شخصی میاره که قول و وظیفه ای که تقبل کرده رو فراموش نکنه.
    والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته! D:
    دوستمون که گفتن رییس جمهور قدرت خاضی نداره و رهبری و سپاه پاسداران قدرت در دستشونه که این یعنی...
    بر فرض حالا رییس جمهور یه کاری کرد،سرویس دهنده ها هم سریع راضی میشن؟(ازین قبیل فرمان هایی که رییس جمهور داده ولی خیلی کم پیش اومده اجرا بشه فراوونه)
    اصلا این سرویس دهنده ها علنا از چند صد هزار نفر دزدی میکنن به فلانشون هم نگرفتن حالا با چند هزار نامه اونم به رییس جمهور...؟؟

16. 2 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •