تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: درخواست برای حل مشکل زیرنویس در فیلم سه بعدی در تلویزیون سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام خواهشا یک نفر من را راهنمایی کنه

تلوزیون من 6950 سامسونگ ولی در قسمت منو .... سیستم ... که وارد میشم می خوام گزینه زیرنویس زا فعال کنم میگه غیر فعال

خواهشا کمکم کنیذ ممنون
    دوست عزیز
    طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
    شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
    اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
    منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
    روش اول
    اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
    روش دوم
    برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
    file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با تشکر ولی من گفتم در مسیر منو-----> سیستم---- کلا این گزینه غیر فعال یعنی نمیش روشنش کرد
    ممنون میشم کمکم کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با تشکر ولی من گفتم در مسیر منو-----> سیستم---- کلا این گزینه غیر فعال یعنی نمیش روشنش کرد
    ممنون میشم کمکم کنید
    دوست عزیز
    باید در حالت تلویزیون باشد نه AV یعنی از روی کنترول دکمه Source را بزنید و بروی تلویزیون بروید و سپس از منو--->سیستم --->زیرنویس را فعال کنید .و باقی مطالب راهم بالا توضییح دادم و غیر از اینهم راه حل دیگری ندارد ,و اگر درست نشد شما می توانید با آبدیت کردن فریمورتان سیستمتان را ارتقا بدهید برای دانلود به این سایت بروید.

نام گذاری ایران برای مدل شما es6950 و نام گذاری اصلی آن es6200 است
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آبدیت کردن فریمور
    سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید

و همچنین اطلاعات مربوط به option تلویزیونتان یعنی type و front color را برایم بنویس برای دیدن این قسمت از طریق زیر عمل کن
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power

و همان صفحه اول option را خواهی دید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    من یک تلویزیون مدل ES6960 دارم که قابلیت تبدیل 2D را به 3D داراست.اما عملا هیچ کانالی را (کانالهای ایران و ماهواره) به صورت سه بعدی نمایش نمی دهد. با عکس هم امتحان کردم نشد. آیا مشکلی دارد یا تنظیمات خاصی دارد؟
    سوال دوم اینکه شماره اصلی این مدل چیست و آیا نیازی به ارتقا دارد یا خیر؟ از چه سایتی firmware انرا دانلود کنم؟ lممکن است پس از اپگرید مشکلی پیش بیاید؟ ممنون از پاسختون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    من یک تلویزیون مدل ES6960 دارم که قابلیت تبدیل 2D را به 3D داراست.اما عملا هیچ کانالی را (کانالهای ایران و ماهواره) به صورت سه بعدی نمایش نمی دهد. با عکس هم امتحان کردم نشد. آیا مشکلی دارد یا تنظیمات خاصی دارد؟
    سوال دوم اینکه شماره اصلی این مدل چیست و آیا نیازی به ارتقا دارد یا خیر؟ از چه سایتی firmware انرا دانلود کنم؟ lممکن است پس از اپگرید مشکلی پیش بیاید؟ ممنون از پاسختون
    دوست عزیز
    لازمه دیدن 3d استفاده از فیلم ویا فرکانسهای که قابلیت 3d را دارند است یعنی شما نمی توانید فیلم معمولی را به سبک 3dنمایش بدهید یا از کانال معمولی تلویزیونی و غیره برای دیدن 3d استفاده کنید
    و نام گذاری ایران برای مدل تلویزیون شما es6960 و نام گذاری اصلی آن es6600 است و برای دانلود فریمورتان می توانید از این سایت استفاده کنید.
    خیر بعد از آبدیت فریمور سیستم شما از لحاظ کمی و کیفی ارتقا پیدا می کند.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر میکنم تلویزیون سامسونگ Es 6960 قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی هم دارد. مدل 6950 که پایین تر است، این قابلیت را دارد و حتما مدلهای بالاترش هم دارند. باید در تنظیمات تصویر گزینه تبدیل دو بعدی به سه بعدی را بزنی و آن وقت تمامی تصاویر، حتی تصویر شبکه های تلویزیون داخلی را میتوانی سه بعدی ببینی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز
    لازمه دیدن 3d استفاده از فیلم ویا فرکانسهای که قابلیت 3d را دارند است یعنی شما نمی توانید فیلم معمولی را به سبک 3dنمایش بدهید یا از کانال معمولی تلویزیونی و غیره برای دیدن 3d استفاده کنید
    و نام گذاری ایران برای مدل تلویزیون شما es6960 و نام گذاری اصلی آن es6600 است و برای دانلود فریمورتان می توانید از این سایت استفاده کنید.
    خیر بعد از آبدیت فریمور سیستم شما از لحاظ کمی و کیفی ارتقا پیدا می کند.
    ممنونم از راهنماییتون
    امکان دارد یک نمونه فیلم، کلیپ و یا کانالی که این قابلیت را داشته باشد معرفی کنید که حداقل از صحت عملکرد ان اطمینان حاصل کنم؟
    مسئله دوم هم تله تکست هست که فونتهای ان درهم و بر هم است (اصلا فارسی نیست). در حالت انالوگ و دیجیتال هم چک کردم درست نیست.
    متشکرم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتونامکان دارد یک نمونه فیلم، کلیپ و یا کانالی که این قابلیت را داشته باشد معرفی کنید که حداقل از صحت عملکرد ان اطمینان حاصل کنم؟مسئله دوم هم تله تکست هست که فونتهای ان درهم و بر هم است (اصلا فارسی نیست). در حالت انالوگ و دیجیتال هم چک کردم درست نیست. متشکرم
    از اینجا میتوانی کلیپهای سه بعدی پیدا کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطور که گفتم، تلویزیون شما به احتمال 99 درصد قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی را دارد. یعنی شبکه های معمولی را هم میتوانی به صورت سه بعدی ببینی.در تنظیمات تصویر، گزینه تبدیل دو بعدی به سه بعدی را میتوانی پیدا کنی.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون
    امکان دارد یک نمونه فیلم، کلیپ و یا کانالی که این قابلیت را داشته باشد معرفی کنید که حداقل از صحت عملکرد ان اطمینان حاصل کنم؟
    مسئله دوم هم تله تکست هست که فونتهای ان درهم و بر هم است (اصلا فارسی نیست). در حالت انالوگ و دیجیتال هم چک کردم درست نیست.
    متشکرم
    دوست عزیز
    برای کلیپ از این سایت
    وبرای فیلم از این سایت
    و برای اصلاح تل تکس و زمان دقیق و فارسی ساز و دیجیتال می توانید از این تایپیک استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    کیش

پيش فرض

درود
    طریقه فعال کردن زیرنویس با فرمت sub یا idx در تلوزیونهای سامسونگ به چه صورت هست؟
    ایا جهت تبدیل زیرنویسهای معمولی به زیرنویس سه بعدی با برنامه
    3D subtitler
    راهه دیگه ای هم وجود داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •