فکر کنم عینکی شدم
برای اینکه کدورتی پیش نیاد ( شاید هم اینکه بحث خاتمه پیدا کنه ) سعی می کنم به دیدگاهم پافشاری نکنم . شاید هم دیدگاه من اشتباه باشه و هیچ پافشاری روی این موضوع ندارم . فقظ این جملات ارمان :
حرف شما صحیحه (در اصل) ولی کاملا بی ربط به بحثی که در تاپیک می کنیم. اگه بحث این بود که آیا اسپانیا یک قدرت در تاریخ فوتبال هست یا خیر، حرف شما صحیح بود که بله اسپانیا باید بتونه در نسل های متفاوت به موفقیت برسه تا با امثال برزیل و آلمان و ایتالیا مقایسه بشه که به نوعی هر سه تونستن در سه نسل متفاوت قهرمان جهان بشن و در نسل های متفاوتی مدعی بودند. بحث تاپیک اسپانیای فعلی و برزیل 1970 بود، اگه اسپانیا قرار باشه ضعیف بشه و بعد دوباره نسل جدیدی بیاد و قوی بشه دیگه اسپانیای فعلی نیست و مقایسه بر این اساس در بحث فعلی بی معنی است
بله شاید من موضوع تاپیک رو کمی با انچه در ذهن داشتم مخلوط کردم . به هر حال خلاصه کلام من همین جملات ارمان هست که هایلایت کردم .
و اگر موضوع رو به صورت جدا و در تیمهای یکسان و نه نسل های متفاوت داشته باشیم که به نظرم اصلا مقایسه منطقی نخواهد بود و سالهای مختلف شرایط خاص خودش رو خواهد داشت .
فکر کنم علیرضا بود ( ماشا... همه فن های متعصب اسپانیا علیه یک نفر نمی دونم کی بودید ؟
) در اشاره به دوران افت اسپانیا ، فکر می کنم بازی های اخیر باشگاهای اسپانیا و تیم ملی نشون از روند رو به نزول این تیم داره البته هنوز باید برای این اتفاق منتظر باشیم تاکید من روی افت احتمالی و بعد از ان صعود دوباره است
و اینکه ایا اسپانیا در حال حاضر جایگاه بزرگی در تاریخ داره ؟! شخصا جوابم منفی هست شاید هم اشتباه و برداشت شخصی باشه ولی اگر برای تیمهای عصر های مختلف برزیل ، ایتالیا ، ارژانتین ، المان ، فرانسه ما جایی در تاریخ در نظر بگیریم و اسپانیا رو در کنار انها ( در حال حاضر ) قرار بدیم به نظرم باید یک گروه جدا برای ان تیمها در نظر بگیریم ! جز این فردای قیامت چگونه چشم در چشم مارادونا و پله و بکن بائر و باجو و یاران دیگر بیاندازیم در حالی که در زمان زندگی انها را با ستارگانی چون رونالدو ( رونالدو کوچک
.gif)
) و مسی و لام و سایرن قیاس کردیم ؟! باشد که پند گیریم
البته در اینده همه چیز ممکنه ولی الان و در زمان قدرت اسپانیا قیاس ان با بزرگان تاریخ
به نظرم قیاسی مع الفارقه !
اما جناب حجت؛ نيازى نيست جلوى كلمه "منطقى"، چندتا علامت تعجب بذارى تا بى منطق بودن من ثابت بشه!
البته علامات تعجب ! فقط منظور به شما نیست اگر دقت کنید در ادامه داخل پرانتز نوشتم . این اپیدمی هست که متاسفانه بیشتر در قشر فوتبالی جوان ما به وجود امده . عصر ماهواره و اینترنت و شبکه های اجتماعی و ... باعث این موضوع شده . من اگر بخواهم فینال تاریخی برزیل و ایتالیا و اشک های ستاره های واقعی ان زمان رو ببینیم باید با انوع و اقسام جست و جو ها و خواهش ها و ... دست بزنم تا شاید بتونم فیلمی با کیفیت بد ار ان جنگ به دست بیارم ولی در حال حاضر کودک 7 ساله ما با زدن دکمه های کنترل به شبکه های می رسد که نیمی از انها هایلایت های "مسی" رو پخش می کنن .
اگر شما ناراحت شدید عذر خواهی می کنم چون اصلا دوست ندارم دوستی، ان هم در قضیه فوتبال ( که هدف اصلی جمع شدن و دوست شدن و با هم بودنه ) از دست من دلخور باشه . اما شخصا به هیچ عنوان نمی تونم با کسی که تاریخ گذشته فوتبال رو نادیده بگیره ، بحثی انجام بدم . عذر خواهی می کنم که این اشکال از بنده هست. شاید تعصب اشتباهی نسبت به گذشته فوتبال دارم
در اخر همین تفاوت ها در دیگاه ها هست که باعث یادگیری ( حداقل برای من ) و زیبا تر شدن فوتبال میشه و فوتبال دیدن رو در تنهایی برای انسان شیرین تر می کنه