مرسی از جوابهات Persian-swagعزیز
درمورد 7030 باید بگم ک دگ مثه اینک اصلا توبازار نیست!تولیدم نمیشه فقط سری های دگ هست.
بااین تفاسیر من تصمیم به lenovo z500 شد!
امیدوارم دوستانی ک درمورد این لپ تاپ نظری دارن بدن.ممنون میشم...
مرسی از جوابهات Persian-swagعزیز
درمورد 7030 باید بگم ک دگ مثه اینک اصلا توبازار نیست!تولیدم نمیشه فقط سری های دگ هست.
بااین تفاسیر من تصمیم به lenovo z500 شد!
امیدوارم دوستانی ک درمورد این لپ تاپ نظری دارن بدن.ممنون میشم...
Last edited by vahid-online; 27-06-2013 at 14:28.
دوست عزیزم چون نظر تخصصی خواستی عرض می کنم
توصیه من هم hp هستش به چند دلیل عملاً تو کارکرد cpu ها فرق خاصی نیستش(تنها در مدل های با قدرت پردازش و کش های مختلف فرق هست) نه در سری ها(ivy,sandy,...) تنها مانور intel تو سری های مختلف فقط رو مصرف هستش که خیلی هم محسوس نیستش چون فن آوری ساخت باتری یکسانه و به تعداد سل های باتری بستگی داره اینو دیگه چون زمینه تخصصم هستش اشاره کردم پس تو این ضمینه هر چی به فاکتور های vga و ram توجه شه بهتره دوماً کیفیت هستش که خداییش فاکتور مهمیه و تو مدل های مختلف متفاوت هستش. در زمان استفاده از دستگاه و در نوع باتری هم برتری با hp هستش ، گارنتی هم عمراً جواب بده فقط یه سرویس معمولی انجام می دن که با یه دستگاه باد هم خودت می تونی انجام بدی نهایتش یه اسپری تمیز کننده و سرویس فن هستش مابقی قطعات و ضربه یا آسیب الکتریکی در قطعات رو شامل نمیشه پس روش حساب نکنی بهتره و آخرین مزیت برند hp هم این هستش که چون کمتر نسبت به سایر برند ها دستکاری میشه عمراً خراب شه. چون تو لب تابهای دیگه hard , ram معمولاً عوض میشه در صورتی که تو یک دستگاه فابریک همه عوامل که با هم مچ میشن کارکردشون مکمل یک دیگس و با هر تغییری تو این زمینه در یک مارک خاص ممکنه در دراز مدت این تعادل به هم بخوره و مشکل پیش بیاره مثلاً رم 1600 که با رم 1333 جابه جا میکنن و هارد وسترن دیجیتال یا توشیبا که با مدل های دیگه جابه جا میشه و ... توصیه میکنم فروم زیر رو یک دور چک کنید چون دیر به دیر سر میزنم وهمه پیج ها رو چک نمیکنم ممکنه اگه سوالی داشتید با تاخیر پاسخ بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by prance dark; 07-07-2013 at 01:59.
از کجا میارین این مطالبو؟؟؟ (دوست عزیز اگه فقط دارین حدس میزنین لطفا کاری نکنین که باعث سردرگمی کاربرا بشه)
mer30 az hame dostan
محمد جان اولاً باید بگم که هدف راهنمایی هستش نه ایجاد سردرگمی و اگه مطلبی رو نمیدونستم مطمئن باش که اصلاً بیان نمیکردم (یا به قول شما حدس نمیزدم) اینو باید دونست که نظرات همه محترم هستش و باید یاد گرفت به هر کس که وقت میذاره و نظراتش رو ارائه میده احترام گذاشت دوماً به هر مطلب جواب نمیدم و فقط تو برخی موارد که راهنمایی بیشتری نیازه وارد میشم و اینکه نظر کلی بودش و مثل اینکه سراغ گارنتی ها تا حالا نرفتی یه سر که خودت بری کاملاً ایمان میاری. ببین دوست عزیز من تابع هیچ برند خاصی نیستم چون تقریباً همه رو تجربه کردم در مورد HP که بحث شد نمایندگی حسابیش فقط مادایران هستش که اخیراً درصد کمی از مدل ها رو ارائه می ده و چون اکثر لب تابها رو مستقیم می گیری خیالت از قطعات داخلی راحته (می تونی تو سایت اصلی قطعات لب تابت رو چک کنی بعد با یه نرم افزار که سخت افزار رو ارائه میده یا از طریق assistant لب تابت تطبیق بدی متوجه گفتم می شی) در جواب از کجا میارین این مطالبو؟؟؟ چون یه مدت زمینه خودم بوده و تجربه کردم گفتم در خصوص رم و هارد که 100٪ مطمئن باش یک سری از نمایندگی ها عوض می کنن یکم تحقیق کنی متوجه می شی در ضمن سوال دوست عزیزم و نگرانیش بیشتر مربوط به cpu در دو سری مختلف بودش که با یه مقایسه بنجمارک این دو مدل می بینی که زیاد تفاوت پردازش و کش ندارن که بخوای اولویت بدی در کل ما عادت داریم که همیشه بالاترین رو بخواییم و به کاربری کمتر توجه داریم در صورتی که ممکنه یه i3 یا حتی core2duo واسه 90٪ کاربردهای روزانه کافی باشه و مورد بعدی هم که اشاره کردم باتری بودش که مطمئنم که همه اعتقاد دارن که وجود یه باتری با تعداد سل بیشتر درz500 محسوسه مخصوصاً وقتی که کاربریت بیشتر با لب تاب در موردی باشه که برق در دسترس نیستش.
Last edited by prance dark; 15-07-2013 at 10:38.
بله بله
hp برای دور ریختن پول برند عالیه
من یک hp dv6 6090 داشتم بعد از 9 ماه هاردش مشکل بد سکتور پیدا کرد سرعت لب تابو اورد پایین برای گارانتی می گفتن این بخش جزو گارانتی نیست حالا بگذریم 4 ماه بعد بردش سوخت دادم برای تعمیر اون هم پیش یک اشنا بعد از 6 ماه درست نشد
اگر دنبال یک لب تاب با کیفیتین برین lenovo سری thinkpad بگیرین (ideapad نه ها) مثلا سری e530 خوبه
MOSALAMAN Z500 KHEILY ENTEKABE BEHTARIE.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)