تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 15 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 145

نام تاپيک: مشکل در یاهو فراموش کردن سوال امنیتی

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باعرض سلام منم رفتم جام جهانی
    من هم برای بار سوم با یاهو مکاتبه کردم ولی این سری آب و تابشو بیشتر کردم و توضیحات بیشتری در مورد ای دی دادم و به ایمیل پشتیبانی که توی مکاتبه معرفی کرده بودم لینک چنج پس داد ونجات پیدا کردمممم

کسی گه کمک خواست همین جا بگه بهتر راهنمایش کنم...

منم یه ایمیل قدیمی دارم که لاک شده! یکم توضیح بده باید چکار کنم منم برم جام جهانی؟

داره خودمونی میشه Kom_eil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم یه ایمیل قدیمی دارم که لاک شده! یکم توضیح بده باید چکار کنم منم برم جام جهانی؟
    به لینک زیر مراجعه می کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به ترتیب اینا رو تو همون آدرس انتخاب کنید
    yahoo account
    password and sign in
    unable to sign in
    اونوقت زیرش یه علامت نا مه میاد که نوشته
    Email a support agent
    انتخاب کنید و یه فرم زیزش باز می شه البته همه اطلاعات اکانتتو نو می خواد و در قسمت detail discroption بنویسید چی شده و مشکلتونو بگید البته به انگلیسی.

طبق گفته یکی از دوستان توجه کنید که در قسمت آلترنتیو ایمیل این فرم نباید یکی دیگر از میل های یاهوتونو بدید بلکه باید از یک سرویس هنده دیگر میل معرفی کنید.

بعدش فقظ منتظر بمونبد تا یاهو به اون میل آلترناتیوتون میل بزنه و طیق اون عمل کنید. در حقیقت یک میل میاد که براتون آدرسو کد برای عوض کردن پسوردتونو می ده.

فقط توی قسمت توضیحاتش با آب و تاب که این ایمیل برام مهمه و بهش برای کار و دانشگاه ام خیلی نیاز دارم و... فراموش نشود
    هرچه اطلاعات از ایمیلت یادته کامل بنویس تا تشخیص هویت راحت تر صورت بگیره.
    توی قسمت ایمیل پشتیبانی هم یک ایمیل دیگه غیر از یاهــــــــو وارد کن بسم الله بگو و بفرست بره... 2 ساعته جواب میده به ایمیل پشتیبانیت و راهنماییت میکنه چکار کنی

3. 2 کاربر از Kom_eil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اوکی. فقط متن انگلیسی رو نمیدونم چی بنویسم؟ متنی که خودت دادی یا یه متن مشابه رو بده بفرستم شاید جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من این مشکلو داشتم. مث گوگل و فیسبوک شماره موبایلتو میگیره و کد وردو رو برات صادر میکنه. هر وقت هم دیگه پسورد یادت بره میرو و درخواست ارسال اس ام اس میکنی و کد امنیتی رو برات میفرستن. دقیق یادم نیست کجا رفتم ولی دیگه خطر جمع هستم که هر وقت چه با گوگل و چا یاهو . چه فیسبوک و یوتیوب مشکلی باشه دیگه از سوال های امنیتی خبری نیست!

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوکی. فقط متن انگلیسی رو نمیدونم چی بنویسم؟ متنی که خودت دادی یا یه متن مشابه رو بده بفرستم شاید جواب بده
    برو توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت هرچه دل تنگت می خواهد به فارسی بنویس بعد بزن ترجمه کنه کپی کن توی توضیحات فقط متن هات رو کوتاه کوتاه بده معنی کنه کپی کن، اگر متن طولانی بدی اشتباه معنی میکنه
    Last edited by Kom_eil; 20-06-2013 at 21:14.

7. 2 کاربر از Kom_eil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام میشه به منم کمک کنید یه اییل دارم سال 2009 ساختم سوال امنیتی ها یادم رفته نمیدونم چیکار کنم.آدی و پسوردم رو درست میزنم ولی اون سوالایه لعنتی یادم نمیاد تورو خدا کمکم کنید اون ایمیل پشتیبان هم یادم نیست زدم نزدم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میشه به منم کمک کنید یه اییل دارم سال 2009 ساختم سوال امنیتی ها یادم رفته نمیدونم چیکار کنم.آدی و پسوردم رو درست میزنم ولی اون سوالایه لعنتی یادم نمیاد تورو خدا کمکم کنید اون ایمیل پشتیبان هم یادم نیست زدم نزدم
    کمک می خوای؟ پس این تاپیک رو واو به واو بخون مشکلت حل میشه...

داره خودمونی میشه safffat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داداش کافیه از یه چیزی استفاده کنی که آی پی تو عوض کنه بقیش حله

البته از اسنفینگ هم حل میشه!!!

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مشکلشون حل شده اگر امکان داره به صورت کامل توی یک تاپیک بگند که چه جوری مسکلسونو حل کردند تا برای بقیه قابل استفاده باشه.
    چون گفته شده که تاپیک
    که توسط من زده شده کامل نیست. و من خودم این مشکلو نداشتم اما با کمک یکی از کاربرا که این مشکلو داشت تونستیم راه حل رو پیدا کنیم و تو این تاپیک بازگو کنیم بنابراین اگر راه حل کاملتری دارید زحمت بکشید تو یه تاپیک بیان کنید و آدرس تاپیک رو برای من بفرستید و یا به من بگید که تاپیک قبلی رو چطور ویرایش کنم تا کامل تر بشه

با تشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مشکلشون حل شده اگر امکان داره به صورت کامل توی یک تاپیک بگند که چه جوری مسکلسونو حل کردند تا برای بقیه قابل استفاده باشه.
    چون گفته شده که تاپیک
    که توسط من زده شده کامل نیست. و من خودم این مشکلو نداشتم اما با کمک یکی از کاربرا که این مشکلو داشت تونستیم راه حل رو پیدا کنیم و تو این تاپیک بازگو کنیم بنابراین اگر راه حل کاملتری دارید زحمت بکشید تو یه تاپیک بیان کنید و آدرس تاپیک رو برای من بفرستید و یا به من بگید که تاپیک قبلی رو چطور ویرایش کنم تا کامل تر بشه

با تشکر
    من توضیح کامل دادم دیگه، خودم همه ی راه حل ها رو پیشنهادی رو امتحان کردم که فقط و فقط و فقط باید با خود یاهو مکاتبه کرد، راه های الکی امتحان نکنید وقت خودتان رو هم تلف نکنید بازم تاکید میکنم فقط طبق روش هایی که توی پست های قبلی خودم که توی این تاپیک گذشت با دقت عمل کنید اوکی میشه...

البته توضیحات شما در رابته مکاتبه با یاهو توی اون تاپیکی که معرفی کردین تقریبا کامله فقط دوستان باید دقت کنند که وقتی فرم مکاتبه را پر میکنند سلول به سلول بخش های فرم را پر کنند و هرچه که فکر میکنند به تشخیص هویت شما به یا هو کمک می کند کامل بنویسند و مهم تر از همه ایمیل غیر از یاهو که از شما میخواهد را باید پر کنید چون از طریق اون به شما کمک میکند
    Last edited by Kom_eil; 01-07-2013 at 22:53.

13. این کاربر از Kom_eil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •