در تکمیل حرف دوستمون
دارید مثال میزنید یه بازی مهم و خوب در حد همون بازی میلان لازتزیو مثال بزنید
نه مثلا دخانیات با فرغون سازی بازی داشته![]()
در تکمیل حرف دوستمون
دارید مثال میزنید یه بازی مهم و خوب در حد همون بازی میلان لازتزیو مثال بزنید
نه مثلا دخانیات با فرغون سازی بازی داشته![]()
سیاستهای تلویزیون ایران کمتر ارزش گفتگو داره
لااقل نه اینجا
ضمنا:
حقیقتش مدیریت محترم این پست هارو منتقل کردن اینجا و خدشون گفتن که
بعد پست ها منتقل شدن اینجا و بحث در موردش ادامه پیدا کردپست های صرفا در مورد پخش منتقل شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
کاملا موافقمسیاستهای تلویزیون ایران کمتر ارزش گفتگو داره
(با تاخیر)
خدایی این شبکه 3 هم مسخرش رو درآورده...
با کدوم منطقی (جز منطق هوادارای بارسا!)، بازی بارسا - سلتیک جذاب تر از بازی آرسنال - ناپولی-ه؟!
نمیشه که...بقیه تیم ها هم طرفدار دارن و باید بازی اونا هم پخش بشه دیگه...
خیر سرمون گفتیم بشینیم بازی رو نگاه کنیم...
یه سری گاگول نشستن تصمیم میگیرن![]()
مادر بزرگ من هم که چیزی از فوتبال نمیدونه تمام بازیکنای بارسا میشناسه
البته وقتی بازی بارسا تو حذفی با تیم دست چندم اسپانیا پخش میشه دیگه عجیب نیست بازی بارسا - سلتیک ببینیم
هفته پیش هم بازی بارسا - آژاکس دیدیم
کلا اگه میخوایم بازی تیم های دیگه ببینیم باید شانس بیاریم که حریف بارسا باشن
هنوز تو این فصل لیگ های اروپایی .... بازی آرسنال و ناپولی -یووه - رم - دورتموند - میلان - اینتر و .... یا ندیدیم یا فوقش یه بار تماشا کردیم
ولی تا دلتون بخواد بارسا
Last edited by manchester fan; 02-10-2013 at 00:27.
جدیدا رسم شده که بازی های مهمتر توی شبکه ورزش پخش میشه!(با تاخیر)
خدایی این شبکه 3 هم مسخرش رو درآورده...
با کدوم منطقی (جز منطق هوادارای بارسا!)، بازی بارسا - سلتیک جذاب تر از بازی آرسنال - ناپولی-ه؟!
نمیشه که...بقیه تیم ها هم طرفدار دارن و باید بازی اونا هم پخش بشه دیگه...
خیر سرمون گفتیم بشینیم بازی رو نگاه کنیم...
یه سری گاگول نشستن تصمیم میگیرن![]()
شبکه 3 با همین سیاست بخواد پیش بره کلا دیگه محو میشه...
بازی آرسنال و ناپولی رو که نگاه می کردم واقعا بازی قشنگی بودش
کلا بازی های گروه F همگی حساس و جذابن چون میشه گفت هر 4 تیم جزو تیمای قدرتمندن
اوه اوه دیگه چیزی تا محو شدنش نموندهشبکه 3 با همین سیاست بخواد پیش بره کلا دیگه محو میشه...
حدود 4-5 ماه پیش هم شبکه 3 یک نظرسنجی که حدود 3-4 میلیون هم شرکت کردند توش به مدت ده روز راه انداخته بود با این مضمون که مایلید بازی های کدوم تیم رو صدا و سیما پخش کنه که تو اون نظرسنجی هم بارسلونا با 41 درصد آرا ( تقریبا میشه گفت نصف کل آرا ) و اختلاف فاحش نسبت به تیم های بعدی در صدر ایستاد و این در حالی بود که بر خلاف فاصله تیم اول با تیم دوم که فاحش بود ،تیم های دوم تا دهم با فاصله کمی در رتبه های بعد ایستاده بودند
پ.ن : به هر حال بارسلونا و فوتبال زیبایی که ارائه میده چه تو ایران چه سایر کشور ها بیشترین طرفدار و بیننده داره و تو ایران هم مسلما صدا و سیما ترجیح میده بازی های بارسا رو با توجه به سیل کثیر طرفدارا و درخواست ها همانطور که تو نظرسنجیش هم مشخص شد رو پخش کنه
ده بیست سال دیگه اگر اتفاق خاصی افتاد و شبکه 3 نظرسنجی گذاشت باز و بارسلونا اول نبود با اختلاف فاحش اون موقع اولویت با تیم اول خواهد بود انشاالله ...
=====
البته مدیران حتما بررسی خواهند کرد ربط این تاپیک با شبکه 3 چی هست که این بحث بی ربط رو عده ای پیش کشیدند
Last edited by Greedy; 02-10-2013 at 00:35.
پس بحث آزاده دیگه
اینکه به این موضوع دیروز هم اشاره کردین و دوستان جواب ندادن به خاطر جواب نداشتنش نبود به خاطر پیش و پا افتاده بودنشهحدود 4-5 ماه پیش هم شبکه 3 یک نظرسنجی که حدود 3-4 میلیون هم شرکت کردند توش به مدت ده روز راه انداخته بود با این مضمون که مایلید بازی های کدوم تیم رو صدا و سیما پخش کنه که تو اون نظرسنجی همبارسلونا با 41 درصد آرا ( تقریبا میشه گفت نصف کل آرا ) و اختلاف فاحش نسبت به تیم های بعدی در صدر ایستاد و این در حالی بود که بر خلاف فاصله تیم اول با تیم دوم که فاحش بود ،تیم های دوم تا دهم با فاصله کمی در رتبه های بعد ایستاده بودند
بــــــــــله! 4-5 ماه پیش این نظرسنجی انجام شد ولی طی 4-5 سال پیش مبنا چی بوده؟
نظرسنجی که شما هی بهش پناه میبرید فقط ایجاد بهانه بود از طرف سیما (اونم بعد چندسال) تا مثلا بگه ما به درصد طرفدار نگاه میکنیم و فوتبال پخش میکنیم
پ ن: کسی منکر اینکه بارسا پرطرفدارتری تیم در بین ایرانی هاست، نیست ولی بحث چیز دیگه ای ــه
اون چیزی که مشخصه هر طرفدار فوتبالی دوس داره بازی تیم مورد علاقش پخش بشه مثلا من خودم دوس دارم حتی بازی چلسی با یه تیم دسته سوم انگلیسی رو هم ببینماوه اوه دیگه چیزی تا محو شدنش نمونده
حدود 4-5 ماه پیش هم شبکه 3 یک نظرسنجی که حدود 3-4 میلیون هم شرکت کردند توش به مدت ده روز راه انداخته بود با این مضمون که مایلید بازی های کدوم تیم رو صدا و سیما پخش کنه که تو اون نظرسنجی هم بارسلونا با 41 درصد آرا ( تقریبا میشه گفت نصف کل آرا ) و اختلاف فاحش نسبت به تیم های بعدی در صدر ایستاد و این در حالی بود که بر خلاف فاصله تیم اول با تیم دوم که فاحش بود ،تیم های دوم تا دهم با فاصله کمی در رتبه های بعد ایستاده بودند
پ.ن : به هر حال بارسلونا و فوتبال زیبایی که ارائه میده چه تو ایران چه سایر کشور ها بیشترین طرفدار و بیننده داره و تو ایران هم مسلما صدا و سیما ترجیح میده بازی های بارسا رو با توجه به سیل کثیر طرفدارا و درخواست ها همانطور که تو نظرسنجیش هم مشخص شد رو پخش کنه
ده بیست سال دیگه اگر اتفاق خاصی افتاد و شبکه 3 نظرسنجی گذاشت باز و بارسلونا اول نبود با اختلاف فاحش اون موقع اولویت با تیم اول خواهد بود انشاالله ...
=====
البته مدیران حتما بررسی خواهند کرد ربط این تاپیک با شبکه 3 چی هست که این بحث بی ربط رو عده ای پیش کشیدند
ولی وقتی یه شبکه بازی همه تیما رو پوشش میده باید یه جورایی همه طرفداران رو راضی کنه و توی انتخاب بازی ها باید منطقی عمل می کنه نه براساس سلایق شخصی
بر فرض اینکه این نظرسنجی که شما میگید نظرسنجی درستی باشه موقعی میشه بهش تکیه کرد که دو بازی برابر از لحاظ حساسیت در حال برگزاری باشن که در این شرایط بازی اون تیم پرطرفداتر پخش میشه
ولی منطق میگه که به طور خیلی واضح حساس ترین بازی امشب بازی آرسنال و ناپولی بودش و اولویت باید با این بازی باشه...
کلا شبکه سه ، شبکه ای نیست که زیاد در موردش بحث کرد چون این شبکه کلا غیر نرماله و اینو از تحریم کردن اخبار لیگ انگلیس توی اخبار ورزشی اون میشه فهمید!
به شخصه اگه یه موقعی قرار باشه از شبکه های داخلی بازیی رو ببینم بیشتر شبکه ورزش رو ترجیح میدم چون حداقل یکمی منطق توی این شبکه دیده میشه
دوستان عزیر من خودم بعد از رم تیم بارسا رو از قدیم علاقه مند بودم اما باور کنید بعضی اوقات دلم واسه سایر هواداران سایر تیم ها میسوزه و درک می کنم
این دوستمان که گفتن بارسا طرفدار بیشتری داره پس باید بازی هاش بیشتر پخش شه ... آخه دوست عزیر صدا سیما ما اصلا اجازه میده که بینده ها جدید و اون هایی که شاید تازه جذب این مسابقات میشوند انتخاب
دیگری هم داشته باشند ؟ همه می دانیم یکی از علل افزایش طرفدارن یک تیم پخش بازی هاش هست وقتی کسی بازی های ناپولی رو یا دورتموند رو اصلا نمی بینه چه جوری میشه انتظاری داشت طرفدارانش رشدی
بیش از حد فعلی داشته باشند؟
یک سری از بازی ها حساس هست مثل بازی همین بازی ناپولی و آرسنال که نیازی نیست حتما طرفدار این 2 تیم باشید بلکه حساسیت باعث میشه سایر طرفداران تیم های اروپایی هم این بازی رو از دیدنش
استقبال کنند مثلا من که طرفدار رم هستم ترجیح میدم بین بازی رم و مثلا لچه بازی منچسترسیتی با لیورپول رو برای مثال نگاه کنم !
حدود 2 سال پیش بود فکر کنم این خبر رو در سایت گل خوندم الانم لینکش رو پیدا کرد
این یک گوشه از مصاحبه هست:
یکی از دست اندرکاران ورزش شبکه سه که نخواست نامش فاش شود در گفت و گو با سایت گل به نکات جالبی اشاره کرد:اولا پخش بازیهای لیگ های اروپایی سلیقه ای است و فقط در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا کارشناسی صورت می گیرد تا حساسیت بازی بررسی شود و بعد از آن بازی پخش خواهد شد.با توجه به تماس هایی که از بینندگان تلویزیون داریم طرفداران بارسا برای پخش بازیها زیاد است و به همین دلیل اولویت پخش بازیها با بارساست.وی در حالیکه به سلیقه مدیران بالادستی هم اشاره می کرد گفت:آتفاقا آنها هم طرفدار بارسا هستند و بیشتر بازیهای بارسا را می خواهند.
Last edited by enriquefk2; 02-10-2013 at 02:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)