پاک میکنم از اول میسازم....الان دوازده بار پاک کردم کلش رو از اول ساختم....
دیگه وقتی ندارم...فردا هشت صبح کلاس دارم....بشینم بسازمش هر چی شد....البته زیاد اصرار به جزئیات قوی ندارم....ولی خیلی هم نباید ساده باشه
پاک میکنم از اول میسازم....الان دوازده بار پاک کردم کلش رو از اول ساختم....
دیگه وقتی ندارم...فردا هشت صبح کلاس دارم....بشینم بسازمش هر چی شد....البته زیاد اصرار به جزئیات قوی ندارم....ولی خیلی هم نباید ساده باشه
سریعترین کار همینه که از مدل های آماده استفاده کنی از اون سایتی که رفیقمون لینکش رو گذاشته نهایت استفاده رو بکن. فکر کنم مایا فرمت 3ds رو بخونه.اگه مایا بلد بودم کمکت می کردم.![]()
ممنون از توجهت...ولی آبجکتها حرفه اییه...استاد فکر کنم راحت بفهمه من نزدم...سعی میکنم فقط ازشون ایده بگیرم....حالا حتما نمیخواد کامل کامل باشه سعی میکنم یه کار خوبی باشه هر چند که خیلی جاهاش ایراد دارم..به مرور برطرف میشه...ولی کند هستم و باید بیشتر تمرین کنم....
خب ببین از همین جا بهت کمک میکنیم درستش کنی
برای زدن اون ارک ها از دستور Arc حود مایا استفاده کن... دوتا بزن
بعد هم می تونی Birail کنی و یکم ویرایش، تا اونحایی که شبیه ش بشه... آسونه
مرحله بعد به پلی گن تبدیلش می کنی تا برای بافت دهی آماده بشه
اون میز و اینا خیلی اسون هست ده دقیقه بیشتر وقت نمیگیره
من مشغول یه پروژه ام و الا کمکت میکردم البته خوت باید کار کنی تا دستت روون بشه
حالا تو فعلا همین و بزن ببینم چکار می کنی
اوکی..مرسی...البته این دستورات رو نداده هنوز....حتما میخواد مجبورم کنه با دستوراتی که یاد داده به یه چیزی شبیهش برسیم....کار رو میزنم خوب که شد میذارم نظرتون رو بدید...ممنون از توجهتون![]()
سلام
ببین من یه بیست دقیقه ای رو مدلت کار کردم باید تا خدودی اینطوری بشه (اون مدل ارکی که گفته بودی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر خوب شده رفیق...عمرا با چیزایی که یاد گرفتم بتونمک اینطوری در بیارم......خیلی کارت خوبه....چه کارایی کردی؟
البته ستونش به دردم میخوره؟اگر مشکلی نیست میشه پروژه اشو بدید؟...البته 9 جلسه هست که مایا رو شروع کردیم
سلام
خیلی آسون بود
اول یه آرک زدم که بعدا ازش دوتا کپی گرفتم (به مرکزیت قاعده ستون چرخوندم و کپی کردم)
بعد یه سطح مقطع ساده بازم از دستور ARC زدم و یکم وسطش رو برامده کردم
سه دستور اکسترود رو اعمال کردم تا کمان طاق درست شد
مرحله بعدیم ویرایش می کنیم و کانورت به پلی گن
همین
-------------
اون ستون که از آرکه آسون تره خودت بزنی یاد بگیری بهتر هست
ولی به دونه کمان و من با زاویه 45 درجه حول محور دایره ای چند بار کپی گرفتم
بعد از پروفایل آماده شده یه کپی گرفتم بردم بالاتر و این دوتا منحنی رو با هم loft کردم
در کل باید خودت بزنی البته تنهایی ادم سردرگم میشه رفیق داشته باشی خیلی خوبه زود پیشرفت میکنی
می خوای تاصبح کل اتاق و برات بزنم!![]()
Last edited by hes25; 19-06-2013 at 23:13.
خوب تو حرفه ایی هستی...ولی از یه دستوراتی استفاده کردی من اسمشو نشنیدم فیلن....فعلا با پولی گون...اینسرت ادج لوپ...اکسترود....و یه سری دستورات تو ادیت مش باید کار کنم....ولی کارت خوب بود....
کلن هر قطعه ایی که منو بندازه جلو استقبال میکنم و اجازه میده یه چند ساعتی بخوابم...وگرنه تا صبح باید بیدار باشم...
هر چند خیلی علاقمند شدم...اولش نمیفهمیدم چی به چیه خیلی اعصابم خورد میشد...الان یه اتاق و میز و صندلی و آباژور ساختم پا شدم دور افتخار زدم!)))))))))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)