salam , dostan man ye soal dashtam , to narm afzare super note cheturi mishe direction o avaz kard , baraye farsi type kardan ?
salam , dostan man ye soal dashtam , to narm afzare super note cheturi mishe direction o avaz kard , baraye farsi type kardan ?
سلام .دوستان من دنبال يه videoplayer هستم که بتونه زيرنويس فارسي رو پخش کنه و به راحتي فايلهاي 720p . 1080p v, رو واسم پخش کنه ؟ کسي مي دونه چه نرم افزاري با چه ورژني موجوده؟
Mx Player می تونه اکثر فایل های ویدیوی و همچنین زیرنویس های srt و ... رو پخش کنه.موفق باشید
سلام
من هم تازگي اين فبلت رو گرفتم و راضي هستم فقط يه مشكل هست كه نميدونم بايد انجا جوابش رو پيدا كنم يا جايه ديگه
من استفاده زياد از آفيس دارم و الارغم اينكه اين گوشي فارسي رو ساپورت مي كنه توي تايپ فارسي در آفيس مشكل داره. اگه كسي راه حلي داره بگه متشكر مي شم.
سلام دوستان. یه سوال دارم 'چند وقتیه وقتی با گوگل کروم میخوام فایلی چیزی دانلود کنم فورس کلوز میده. البته فورس کلوزش زیاد شده رو خیلی برنامه ها فورس کلوز میده. کسی نمیدونه دلیلش چیه؟
دوستان من این تبلت رو دارم ولی دانشجو هستم و شدیدا نیاز دارم از اسلایدهای پاورپوینت استفاده کنم هر نرم افزاری نصب میکنم اسلایدهای فارسی رو خوب نشون نمیده تو رو خدا اگه میشه راهنمایی کنین ممنون
با سلام
دوستان این سرعت تبلت با cpu 1.6 چطوره؟ منظورم در مقایسه با نکسوس 7 ؟
کسی cpu 1.6 32 داره ؟چند خریده ؟ سرعتش چشمگیر هست یا نه؟
این تبلت امکان اتصال به تی وی نداره DLNA نه گید میشه
کلا بشه صفحه تبلت رو تلویزیون دید ؟
تو این صفحه خیلی وقته کسی پاسخگو نیست ولی من بازم یه سوال میپرسم که این تبلت به ۴. ۴اپدیت میشه یا معلوم نیست؟مت چند روز پیش اپدیتش کردم شد 4.1.2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)